Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vuokramarkkinat edelleen nosteessa

Kysyntää enemmän kuin aiempina vuosina

Vuokraovi.com tiedote – Maaliskuu 2020

Vuokrauksesta on tullut yhä suositumpi asumismuoto – sopivan asunnon löytyminen koetaan hankalaksi

Vuokraovi.comin kävijämäärät ovat olleet jatkuvassa nousussa ja vuoden 2020 alussa kävijöitä on ollut 20 % enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Kysynnästä kertoo myös yhä kasvaneet yhteydenottomäärät sekä tehdyt vahdit. Yhteydenottoja on lähetetty +15 % enemmän ja vahteja aktivoitu +24 % enemmän helmikuussa 2020 kuin samaan aikaan 2019. 

Lähteet: kävijät; Google Analytics vk 1-8 2020 vs. vk 1-8 2019, yhteydenotot & vahdit; Vuokraovi.com helmikuu 2020 vs. helmikuu 2019

Kova kysyntä vaikuttaa luonnollisesti myös sopivan vuokra-asunnon löytymiseen. Toteutimme 2019 loppuvuodesta kyselyn, jossa paljastui, että jopa 72 % vuokra-asuntoa etsivistä koki sopivan vuokra-asunnon löytymisen hankalaksi.* Kysytyillä alueilla ei ole tarpeeksi tarjontaa.

Vuokraovi.comin liiketoimintapäällikkö Henrik Laakkonen arvioi Talouselämälle antamassaan haastattelussa, että vuokra-asumisen yleistymisen lisäksi sopivan asunnon löytymiseen vaikuttaa myös vuokra-asujien aiempaa tarkemmat kriteerit – vuokramarkkinoilta etsitään yhä useammin pitkäaikaista kotia, jolloin asunnon kunto ja asuinalue ovat tärkeässä roolissa. Pulaa on etenkin hyväkuntoisista vuokra-asunnoista.

Vinkki: Hyödy kasvavista kävijämääristä ja varmista hieman kauemmin palvelussa olleen kohteesi näkyvyys Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyyden avulla. Nousu nostaa ilmoituksesi hakutuloslistan ylimmäksi, ja varmistaa näkyvyyden täysin uusille silmäpareille. Asiakkaamme ovat todenneet, että lisänäkyvyys toimii parhaiten silloin, kun ilmoituksen tietoja on päivitetty ja kuvia lisätty/vaihdettu. Lue lisää tuotteesta ja kokeile! 

*Lähde: Vuokraovi.com Digitaalinen vuokrausprosessi tutkimus 2019. Vastaajat: etsii vuokra-asuntoa itselle/perheelle, n=880

100% bränditurvallinen ympäristö yrityksesi mainonnalle

BRÄNDITURVALLISUUS

TEKNOLOGIA JA DATA

AVAIMET KÄTEEN -PERIAATE

Nykypäivänä on entistä tärkeämpää tietää, millä sivustolla yrityksen mainontaa näytetään, ja ennen kaikkea mitä sisältöä sivustolta löytyy. Brändinäkyvyys oikeassa ympäristössä takaa mainonnan toimivuuden sekä yrityksen brändimielikuvan positiivisen kehityksen.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa laadukasta ja mahdollisimman toimivaa mainontaa – oikeassa ympäristössä. Tämän vuoksi Etuovi.com ja Vuokraovi.com ovat lanseeranneet mainostaja-asiakkailleen lupauksen, jossa yhtenä osana on laadukkaan ja yrityksen brändimielikuvaa edistävän ympäristön varmistaminen kaikille mainoksille. Voit siis olla huoletta – me takaamme mainoksellesi 100 % bränditurvallisen ympäristön.

Käy katsomassa asiakaslupauksemme kokonaisuudessaan ja lue miten oikea mediaympäristö vaikuttaa mainonnan toimivuuteen.

Vuokratuotto Helsingin postinumeroalueilla

Oletko jo huomannut data-analyytikkomme Niina Matikaisen kirjoittaman artikkelin Helsingin vuokratuottojen alueellisista eroista postinumeroiden perusteella?

Helsingin keskusta ei olekaan se tuottoisin alue jos katsotaan puhtaasti vuokratuottoa. Katso kätevästä kartasta miten tuottoprosentit muuttuvat postinumeroalueiden välillä.

Pääset lukemaan mielenkiintoisen jutun täältä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: