Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Tarvittavat tiedot toimeksianto-kohteestasi
Monipuoliset ratkaisut arkesi tukena
Tutustu ratkaisuihimme

Alma Insights Kiinteistö-
ja huoneistohaku

Alma Insights Kiinteistö- ja huoneistohausta saat kiinteistö- ja huoneistokaupassa tarvitsemasi asiakirjat kiinteistöistä, huoneistoista ja taloyhtiöistä. 

Palvelussa on myös monipuolinen karttapalvelu, jonka avulla tutustut syvällisemmin alueeseen, tarkastelet toteutuneita kauppahintoja sekä näet Etuovi.comissa myynnissä olevia kohteita. 

Alma Insights Tietopalveluista saat myös kattavat tiedot yrityksistä ja tarkistat yksityishenkilöiden maksuhäiriötiedot.

kahva2

Kaikki kiinteistönvälittäjän selonottovelvollisuuden vaatimat taustatiedot

Yhteistyössä -blogijuttu

  • Etuovi.comin bloggaajan tuottama, asiakkaalle räätälöity sisältö – Tutustu bloggaajiin >
  • jutun hakukoneoptimointi
  • jutun jatkuva näkyvyys IDEAT&VINKIT –sivustolla ja Etuovi-blogissa
  • jutun näkyvyys Etuovi.comin Uusimmat blogijutut –nostoissa

Hinta 2500 €/juttu + mahd. lisäkulut (matkat, kuvausrekvisiitta yms.)

Viralliset asiakirjat kiinteistö- ja huoneistokauppaan KIVIstä

Onko käytössäsi KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä? Säästä sekä aikaa, että klikkauksia ja hae tarvitsemasi viralliset asiakirjat kiinteistöistä, huoneistoista ja taloyhtiöistä suoraan KIVIstä kohteen toimeksiantokortilta. 

Ostamasi asiakirjat tallentuvat automaattisesti toimeksiantokortin dokumentteihin. Dokumenteissa näet kätevästi myös asiakirjojen ostoajankohdan. Asiakirjojen ostomahdollisuus suoraan KIVIstä sisältyy automaattisesti kaikille käyttäjille, joilla on sekä KIVI että Alma Insights Tietopalvelut käytössään.

kahva2

Tunnista ja tunne asiakkaasi entistä helpommin

PEP- ja pakotelistakysely

Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä velvoittaa useita eri toimialoja, kuten kiinteistönvälitystä tunnistamaan ja tuntemaan asiakkaansa. 

Alma Insights PEP- ja pakotelistakyselyn avulla voit tarkastaa entistä laajemmin ja helpommin yrityksien sekä niihin liittyvien henkilöiden sidoksia ja taustoja. Tällä hetkellä voit käyttää kyselyä Tietopalveluiden kautta, mutta se on tulossa myöhemmin myös KIVIin.