ASUMISEN MEDIATIEDOT

Etuovi.com Kärki – lisänäkyvyys

Näy laajemmin ja tavoita paikkakunnan kaikki ostajat

Tiedote syyskuu 2019

Haluatko saada ilmoituksellesi mahdollisimman paljon näkyvyyttä Etuovi.comissa heti myynnin alkaessa? Vai haluatko tavoittaa uusia ostajaehdokkaita jo hetken aikaa myynnissä olleelle kohteellesi? Uudistuvalla kärkipaikalla tavoitat paikkakunnan kaikki asunnonvaihtajat ja unelmoijat – kohteesi saa kokonaan uutta yleisöä.

Välillä uusi, se täydellinen koti voi poiketa alkuperäisestä ajatuksesta: löytyä viereisestä kaupunginosasta tai erota muulla tavalla (esim. hinta, koko tai asuntotyyppi). Kärkipaikalla tavoitat myös ne asunnonetsijät, joiden liian tarkat hakurajaukset jättävät myynnissä olevan helmesi hakutulosten ulkopuolelle.

Tiedote syyskuu 2019

Hakutulossivun kärkipaikalla tavoitat uusia ostajaehdokkaita kahden vuorokauden ajan

Ketkä näkevät kohteeni kärkipaikalla?

Paikkakunnan kaikki Etuovi.comin käyttäjät

 • asunnon ostajat
 • paremmasta asumisesta haaveilevat
 • asuntojen lisäksi myös loma-asuntojen, tonttien, maa- ja metsätilojen sekä autopaikkojen ja -tallien hakijat

Haluatko tavoittaa yleisöä myös lähipaikkakunnilta?

Kohteesi saattaa nousta
myös maakunnan muiden
paikkakuntien kärkipaikoille,
jos niissä on vapaata tilaa!

Voisiko kohteesi olla toiselle mökki ja toiselle koti?

Osta Kärki ja tavoitat
kummankin kategorian
ostajat.

Anna palautetta
ja kehitä uudistuvaa
tuotetta kanssamme

4 hyvää hetkeä ostaa Kärki:

 • kun haluat tavoittaa mahdollisimman monta ostajaehdokasta heti myynnin alkaessa
 • kun haluat jo myynnissä olevalle kohteellesi lisää uusia silmäpareja
 • kun olet laskenut hintapyyntöä tai lisännyt uuden esittelyajan
 • kun olet päivittänyt ilmoituksen kuvia

Vinkkejä ostoon ja lisätietoja tuotteesta

Etuovi.com Kärki on beta-vaiheessa oleva lisänäkyvyystuote, jonka kehitystyö jatkuu palautteen ja uudistuvan tuotteen toimivuuden perusteella. Kärkipaikalle on mahdollista nostaa ainoastaan kotimaan kohteita. 

Kärki on Etuovi.comin hakutuloslistan yläpuolella sijaitseva paikkakuntakohtainen 6 kohteen kärkipaikka, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Näkyvyyden kesto on 2 vuorokautta (48 tuntia).  Kohde nostetaan oman paikkakuntansa kärkipaikalle osoitteen perusteella. Jos maakunnan muilla paikkakunnilla on kärkipaikalla tilaa, kohteesi saattaa nousta myös niihin ja näkyä myös muilta paikkakunnilta kohteita hakeville. 

Kohteet esitetään kärkipaikalla käyttäjän hakuun perustuen. Kohteiden esitysjärjestys vaihtuu joka sivulatauksella. Jos kärkipaikalla näkyy myös kohteita maakunnan muilta paikkakunnilta, tästä informoidaan kärkipaikan yläosassa. Kärkipaikalla kohteesta näkyy automaattisesti seuraavat tiedot: ilmoituksen ensimmäinen kuva, asuntotyyppi, hinta ja sijainti (kaupunginosa ja kaupunki). Kuva kiinnittää usein ensimmäisenä käyttäjän huomion. Ennen ostoa kannattaa vielä tarkistaa, että ilmoituksen ensimmäinen kuva on varmasti houkutteleva ja vuodenaikaan sopiva. Kohteen kuva toimii myös linkkinä myynti-ilmoitukseen. Kun sitä klikkaa, siirtyy suoraan myynti-ilmoitukseen tutustumaan lisää.  

Kärki toimii mainiosti myös muiden lisänäkyvyystuotteidemme kanssa rinnakkain – Startti-tuotteen kanssa heti myynnin alkaessa tai hetken aikaa myynnissä olleen kohteen kiinnostuksen boostaamiseen yhdessä Nousun tai Nousu Plus -paketin kanssa.  

Hyödynnä milloin vain – heti myynnin alkutaipaleella, parin viikon päästä tai vasta myöhemmin. Jos olet ostamassa lisänäkyvyyttä jo hetken aikaa myynnissä olleelle kohteellesi ja aiot myös laskea kohteen hintaa tai olet lisäämässä pian uuden esittelyajan, tee muutokset ensin ja osta sitten vasta Kärki. Näin saat tekemillesi muutoksille eniten uusia silmäpareja! 

Tilauksen tekeminen

 • Etuovi.com Kärki –lisänäkyvyys on mahdollista ostaa Etuovi.comin Sopimusasiakaspalvelun kohdelistauksen tai KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kohdekortin kautta.
 • Ostos laskutetaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä. Laskulla näkyy ostoksen tehneen käyttäjän nimi ja kohteen tiedot.
 • Kärki-ostot käsitellään automaattisesti tilausjärjestyksessä.
 • Oston yhteydessä ilmoitetaan arvio noston ajankohdasta:
   • Jos kärkipaikalla on vapaata tilaa, kohteesi nousee sinne heti oston jälkeen.
   • Jos kärkipaikka on ostohetkellä täynnä, kohteesi siirtyy jonoon ja nousee sinne heti kun paikka vapautuu.
    Kohteesi voi nousta oman paikkakuntansa kärkipaikalle myös annettua arviota aiemmin, mikäli jokin edellä olevista kohteista poistuu myynnistä.

Etuovi.com Kärki –lisänäkyvyyden tuloksia voit tarkastella Etuovi.comin Sopimusasiakaspalvelun kohdekohtaisista kävijätilastoista tai KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kohdekortin Etuovi.comin viikkokohtaisista tilastoista.

Siirry ostamaan lisänäkyvyyttä

Tutustu muihin Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteisiin

24h kuluessa julkaisusta – maksimoi kiinnostus Etuovi.comin uniikilla kohdennuksella somessa

Etuovi.com Startti -lisänäkyvyys
hintaan 39 € / kerta (+alv)

Paranna ilmoituksen sijaintia
Etuovi.comin hakutuloslistalla

Etuovi.com Nousu -lisänäkyvyys
hintaan 29 € / kerta (+alv)

Tavoita Nousun lisäksi Etuovi.comin
uniikki yleisö myös somessa

Etuovi.com Nousu Plus
-lisänäkyvyyspaketti
hintaan 69 € / kerta (+alv)