Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.com Ostoilmoitukset
Laajin mahdollinen yleisö ostotoimeksiannoillesi
Tutustu
Ei enää porraskäytävien tai postilaatikoiden laputuksia – jätä ostoilmoitus Etuovi.comiin ja tavoitat oikean kohderyhmän, asunnon myyjät, joille myynti ei välttämättä ole aiemmin edes tullut mieleen.

Tavoita laajin mahdollinen yleisö ostotoimeksiannoillesi

Helppo tapa markkinoida ostotoimeksiantoja asuntokaupan ammattilaisille

kahva2

Lisää ostoilmoituksia Etuovi.comiin: 39 € + alv / kohde / 4 kk jakso

Usein kysytyt kysymykset

Ostoilmoitussopimus aktivoidaan automaattisesti kaikille asiakkaillemme. Pääset siis syöttämään ostoilmoituksia palveluumme heti tarpeen tullen joko KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän tai OviPron kautta.

Huomaathan, että ostoilmoitusten taustalla tulee aina olla ostajan kanssa tehty ostotoimeksianto. 

Ostoilmoitukset ovat täysin erillinen maksullinen tuote: ostoilmoituksen hinta on 39 € (+alv) / kohde / 4 kk jakso. Ostoilmoitukset laskutetaan yrityksesi kuukausilaskutuksen yhteydessä. 

Ostoilmoituksen laskutusjakso alkaa ensimmäisestä julkaisupäivästä, eivätkä väliaikaiset tauot tai alle 4 kuukauden näkyvyys vaikuta laskun suuruuteen. Ostoilmoituksista laskutetaan 4 kk jaksoissa niin kauan kunnes ilmoitus poistetaan palvelusta. Lähetämme sähköpostitse muistutuksen aina 2 päivää ennen laskutusjakson loppua. Jos haluat jatkaa ilmoituksesi näkyvyyttä, ei sinun tarvitse tehdä mitään. 

Esimerkki: Ostoilmoitus on ollut palvelussa 5 kk, minkä jälkeen se on poistettu näkyviltä. Laskua kertyy 2 laskutuskauden verran, jolloin ensimmäinen lasku on lähtenyt ensimmäisen 4 kuukauden jälkeen ja toinen lasku viimeisen 1 kk jälkeen.

Ostoilmoitus on voimassa toistaiseksi ja sinä päätät milloin poistat ilmoituksen näkyviltä. Ostoilmoituksen 4 kuukauden pituinen laskutusjakso alkaa aina ensimmäisestä julkaisusta, eivätkä väliaikaiset tauot näkyvyydessä vaikuta laskun suuruuteen.

Jos ostoilmoitus on voimassa yli 4 kk, veloitetaan ostoilmoituksesta uudelleen aina 4 kuukauden jaksoissa niin kauan kunnes ilmoitus on poistettu palvelusta.

Lähetämme sähköpostitse muistutuksen ostoilmoituksen laskutusjakson päättymisestä 2 päivää ennen laskutusjakson loppua.

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta ilmoitukset siirtyvät automaattisesti Etuovi.comiin. Lisäämme vaiheittain mahdollisuuksia myös muiden aineistonsiirtotoimittajien käyttöön. Pidämme sinut ajan tasalla ja ilmoitamme kun ostoilmoituksia pääsee lisäämään käyttämäsi aineistonsiirtotoimittajan kautta.

Ole ensisijaisesti yhteydessä yrityksesi pääkäyttäjään. Pääkäyttäjät voivat lisätä ja poistaa käyttäjätunnuksia OviProhon.

Jotta ostoilmoitussivu olisi mahdollisimman elävä ja houkutteleva, olemme valinneet ostoilmoitusten kuviksi joko aluetta tai talotyyppiä esittäviä kuvia. Kuva valikoituu sen mukaan mitä aluetta tai kaupunkia ostoilmoitus koskee. Jos alueesta tai kaupungista ei löydy kuvaa, tulee ilmoitukselle talotyyppiä kuvaava kuva.

Ostoilmoituskuva tulee palvelustamme automaattisesti, joten omia kuvia ei ole mahdollista lisätä ilmoitukseen.