Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.com Nousu Plus
Helppo ja tehokas tapa saada kohteelle lisänäkyvyyttä kolmeen mediaan
Tutustu
Tämä lisänäkyvyys on todellinen tehopaketti kohteen myyntiin! Nosta kohde takaisin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon ja tavoita Etuovi.comin uniikki yleisö ainutlaatuisella tavalla myös Facebookista ja Instagramista. Myynti-ilmoituksesi kävijämäärät lähtevät huimaan nousuun.
kahva2

Herätä asunnonvaihtajien kiinnostus uudelleen ja tavoita täysin uusia silmäpareja.

Esimerkki Facebook-mainoksesta. Instagramissa näkyvässä mainonnassa näkyy ainoastaan kohteen kuva ja julkaisuteksti (ei sisällä hinta- tai muita kohdetietoja).

Nousu Plus-lisänäkyvyyspaketti sisältää Nousun lisäksi neljän vuorokauden ajan* maksettua mainontaa Facebookissa ja Instagramissa Etuovi.comin täysin uniikille yleisölle, jota et tavoita millään muulla keinolla.

Kohteen mainontaa näytetään paikkakunnan alueella asuville ja alueesta kiinnostuneille Etuovi.comin käyttäjille. Jokainen, joka mainoksen somessa näkee on käyttänyt Etuovi.comia viime viikkojen aikana. Mainonta kohdennetaan Etuovi.comin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin/Instagramin aluekohdennuksen perusteella.

*Facebookin tekemä tarkastus sisältyy kampanja-aikaan.

Kun kohde on ollut myynnissä jo jonkin aikaa ja kiinnostus on tasaantunut

Kun päivität myynti-ilmoitusta
(esim. hintaa tai kuvia).

Kun lisäät
esittelyajan.

Kun toimeksiantajasi kaipaa kohteelle lisähuomiota ja sopimus on pian päättymässä.

Lisätietoa tuotteesta & vinkkejä ostoon

Kohteen mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta niillä mainospaikoilla, joissa mainos toimii parhaiten, ja tavoittaa kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin. Kohteen mainos ei näy Etuovi.comin omassa Facebook- tai Instagram-profiilissa vaan ainoastaan tarkkaan kohdennettuna tehokkaana mainostoteutuksena.

Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketin sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa, vaan kyseessä on tekoälyyn perustuva kokonaisuus, joka toimii täysin automaattisesti.

Facebook- ja Instagram-mainos rakennetaan myynti-ilmoituksen sisällöstä tilaushetken tiedoilla eikä mainoksen sisältöä ole oston jälkeen mahdollista muuttaa.

Mainoksessa oleva kuva tulee olla myytävästä kohteesta ja mainos on linkki kohteen myynti-ilmoitukselle Etuovi.comiin.

Tilauksen yhteydessä Meta Platforms Inc. tarkistaa mainoksen sopivuuden ennen mainonnan käynnistymistä. Mainoksen tulee noudattaa Facebookin ja Instagramin mainoskäytäntöjä. Tarkastus tapahtuu yleensä alle 24 tunnin kuluessa ostosta, mutta joissakin tapauksissa siihen voi mennä kauemmin. Välillä tarkastus kestää vain muutaman minuutin. Jokainen mainos saa kuitenkin samalla rahasummalla maksettua mainontaa tarkastuksen kestosta riippumatta. Mikäli automaattisesti muodostuva mainos ei ole yllä mainittujen käytäntöjen mukainen, Etuovi.comilla on oikeus päättää mainonta välittömästi.

Voit ostaa Nousu Plus-paketin asunnoille, maa- ja metsätiloille, tonteille tai vaikka autotalleille. Nousu Plus -lisänäkyvyyttä ei ole mahdollista ostaa loma-asunnoille eikä ulkomailla sijaitseville kohteille.

– Päivitä tarvittaessa myynti-ilmoitusta ennen ostoa. Varmista etenkin kohteen hinta, kohteen esittelytekstin ensimmäinen lause sekä kohteen ensimmäinen kuva.

– Tee ilmoituksesi esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta mahdollisimman houkutteleva ja kohdetta kuvaava. Facebook- ja Instagram-mainoksen julkaisuteksti koostuu aktivoivasta elementistä esim. ”Etsitkö asuntoa alueelta x?” sekä esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta.

– Valitse kohteestasi mielestäsi kiinnostavin kuva ensimmäiseksi kuvaksi. Kuva kiinnittää usein ensimmäisenä käyttäjän huomion. Päivitä tarvittaessa myynti-ilmoituksesi kuvia ja ota huomioon vuodenaikojen vaihtuminen.

– HUOM! Tarkistathan ennen ostoa, että tekemäsi muutokset ovat päivittyneet Etuovi.comin myynti-ilmoitukseen. Kiinteistönvälitysjärjestelmissä tehdyt muutokset päivittyvät palveluumme pienellä viiveellä.

Näin ostat Etuovi.com Nousu Plus -lisänäkyvyyden

Voit hyödyntää lisänäkyvyyttä KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän sekä OviPron kautta

Tutustu myös muihin Etuovi.com lisänäkyvyysratkaisuihin

24h kuluessa julkaisusta – maksimoi kiinnostus Etuovi.comin uniikilla kohdennuksella somessa

Etuovi.com Startti -lisänäkyvyys
hintaan 40 € / kerta (+alv)

Paranna ilmoituksen sijaintia
Etuovi.comin hakutuloslistalla

Etuovi.com Nousu -lisänäkyvyys
hintaan 30 € / kerta (+alv)

Nosta ilmoitus kohteen paikkakunnan Etuovi.comin kärkipaikalle

Etuovi.com Kärki -lisänäkyvyys
hintaan 23 € / kerta (+alv)