ASUMISEN MEDIATIEDOT

Etuovi.com Nousu Plus –lisänäkyvyyspaketti

Helppo ja tehokas tapa saada kohteelle lisänäkyvyyttä kolmeen mediaan

Tarvitseeko kohteesi lisäboostia?

Etuovi.com Nousu Plus –lisänäkyvyyspaketilla tavoitat kohteen alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat Etuovi.comista ja sosiaalisesta mediasta tehokkaasti parilla klikkauksella.

Tämä lisänäkyvyys on todellinen tehopaketti kohteen myyntiin! Nosta kohde takaisin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon ja tavoita Etuovi.comin uniikki yleisö ainutlaatuisella tavalla myös Facebookista ja Instagramista.

Herätä asunnonvaihtajien kiinnostus uudelleen ja tavoita myös uusia silmäpareja – myynti-ilmoituksesi kävijämäärät lähtevät huimaan nousuun

Osta kohteellesi Nousu Plus-lisänäkyvyyspaketti

 • kun kohde on ollut myynnissä jo jonkin aikaa ja kiinnostus on tasaantunut
 • kun päivität myynti-ilmoitusta (esim. hintaa tai kuvia)
 • kun lisäät esittelyajan
 • kun toimeksiantajasi kaipaa kohteelle lisähuomiota ja sopimus on pian päättymässä 

Hyödynnä niin usein kuin haluat, silloin kun haluat.

tappa_nousuplus

Nousu Plus -paketin sisältö

Nousu Plus-lisänäkyvyyspaketti sisältää Nousun lisäksi 4 vuorokauden ajan maksettua mainontaa Facebookissa ja Instagramissa* Etuovi.comin täysin uniikille yleisölle, jota et tavoita millään muulla keinolla. Kohteen mainontaa näytetään paikkakunnan alueella asuville Etuovi.comin käyttäjille. Jokainen, joka mainoksen somessa näkee on käyttänyt Etuovi.comia viime viikkojen aikana. Mainonta kohdennetaan Etuovi.comin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin/Instagramin aluekohdennuksen perusteella. 

Kohteen mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta siellä, missä mainos toimii parhaiten ja tavoittaa kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin. Jakelujärjestelmän käytössä on seuraavat mainospaikat: Facebookin uutisvirta, tietokoneella käytettäessä Facebookin oikean sarakkeen mainospaikka, Instagramin syöte ja Tarinat-osio. Kohteen mainos ei näy Etuovi.comin omassa Facebook- tai Instagram-profiilissa vaan ainoastaan tarkkaan kohdennettuna tehokkaana mainostoteutuksena. 

Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketin sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa, vaan kyseessä on tekoälyyn perustuva kokonaisuus, joka toimii täysin automaattisesti. Facebook- ja Instagram-mainos rakennetaan myynti-ilmoituksen sisällöstä tilaushetken tiedoilla eikä mainoksen sisältöä ole oston jälkeen mahdollista muuttaa. Mainoksessa oleva kuva tulee olla myytävästä kohteesta ja mainos on linkki kohteen myynti-ilmoitukselle Etuovi.comiin. 

Tilauksen yhteydessä Facebook Inc. tarkistaa mainoksen sopivuuden ennen mainonnan käynnistymistä. Mainoksen tulee noudattaa Facebookin ja Instagramin mainoskäytäntöjä. *Facebookin tekemä tarkastus sisältyy kampanja-aikaan. Tarkastus tapahtuu yleensä alle 24 tunnin kuluessa ostosta, mutta joissakin tapauksissa siihen voi mennä kauemmin. Välillä tarkastus kestää vain muutaman minuutin. Jokainen mainos saa kuitenkin samalla rahasummalla maksettua mainontaa tarkastuksen kestosta riippumatta.

Mikäli automaattisesti muodostuva mainos ei ole yllä mainittujen käytäntöjen mukainen, Etuovi.comilla on oikeus päättää mainonta välittömästi. Voit ostaa Nousu Plus-paketin asunnoille, maa- ja metsätiloille, tonteille tai vaikka autotalleille. Nousu Plus -lisänäkyvyyttä ei ole mahdollista ostaa loma-asunnoille eikä ulkomailla sijaitseville kohteille.

Esimerkki Facebook-mainoksesta

Instagramissa näkyvässä mainonnassa näkyy ainoastaan kohteen kuva ja julkaisuteksti (ei sisällä hinta- tai muita kohdetietoja).

Vinkit Nousu Plus -paketin ostoon

 • Päivitä tarvittaessa myynti-ilmoitusta ennen ostoa:
  • kohteen hinta
  • kohteen esittelytekstin ensimmäinen lause
  • kohteen ensimmäinen kuva
 • Tee ilmoituksesi esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta mahdollisimman houkutteleva ja kohdetta kuvaava. Facebook- ja Instagram-mainoksen julkaisuteksti koostuu aktivoivasta elementistä esim. ”Etsitkö asuntoa alueelta x?” sekä esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta.
 • Valitse kohteestasi mielestäsi kiinnostavin kuva ensimmäiseksi kuvaksi. Kuva kiinnittää usein ensimmäisenä käyttäjän huomion.
 • Päivitä tarvittaessa myynti-ilmoituksesi kuvia ja ota huomioon vuodenaikojen vaihtuminen.

Tarkistathan ennen ostoa, että tekemäsi muutokset ovat päivittyneet Etuovi.comin myynti-ilmoitukseen. Kiinteistönvälitysjärjestelmissä tehdyt muutokset päivittyvät palveluumme pienellä viiveellä.

Näin ostat lisänäkyvyystuotteen

 • Etuovi.com Nousu Plus –lisänäkyvyys on mahdollista ostaa Etuovi.comin Sopimusasiakaspalvelun kohdelistauksen tai KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kohdekortin kautta.
 • Ostos laskutetaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä. Laskulla näkyy ostoksen tehneen käyttäjän nimi ja kohteen tiedot.
 • Oston jälkeen ilmoitus siirtyy välittömästi Etuovi.comin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon.
 • Kohteen Facebook- ja Instagram-mainonta käynnistyy Facebookin tekemän tarkastuksen jälkeen. 
 • Nousu Plus –lisänäkyvyyspaketin tuloksia voit tarkastella Etuovi.comin Sopimusasiakaspalvelun kohdekohtaisista kävijätilastoista tai KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kohdekortin Etuovi.comin viikkokohtaisista tilastoista.

Siirry ostamaan lisänäkyvyyttä

Tutustu muihin Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteisiin

24h kuluessa julkaisusta – maksimoi kiinnostus Etuovi.comin uniikilla kohdennuksella somessa

Etuovi.com Startti -lisänäkyvyys
hintaan 39 € / kerta (+alv)

Paranna ilmoituksen sijaintia
Etuovi.comin hakutuloslistalla

Etuovi.com Nousu -lisänäkyvyys
hintaan 29 € / kerta (+alv)

Nosta ilmoitus kohteen
paikkakunnan Etuovi.comin
kärkipaikalle

Etuovi.com Kärki -lisänäkyvyys
hintaan 15 € / kerta (+alv)