Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.com Välittäjän valinta

Laadukkaiden toimeksiantoliidien hankintaan

Etuovi.com auttaa laadukkaiden toimeksiantoliidien hankinnassa. Välittäjän valinta -palvelu on avattu Etuovi.comin kiinteistönvälittäjäasiakkaille lähes koko Suomeen. 

Palvelussa näytetään vain niitä kiinteistönvälittäjiä, jotka ilmoittautuvat henkilökohtaisesti mukaan ja ovat siis valmiita vastaanottamaan yhteydenottoja aktiivisilta, Etuovi.comiin rekisteröityneiltä asunnon myyjiltä.

Palvelun hinta on 50 €/liidi (+alv).

Miten Välittäjän valinta -palvelu toimii?

Palvelun hinta kiinteistönvälittäjälle 50€ / liidi (+ alv) – ei muita kuluja. 

Liidit laskutetaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä.

Tulossa: saat myös arvokasta asiakaspalautetta ja suositteluita asunnon myyjiltä

Etuovi.com auttaa kiinteistönvälittäjää jatkossa myös arvokkaan asiakaspalautteen keräämisessä. Välittäjän valinta -palvelua käyttänyttä asunnon myyjää pyydetään antamaan palautetta kiinteistönvälittäjille, jotka vähintäänkin tapasi asuntonsa myyntiä koskien. 

Asiakaspalautetta kerätään ensin välittäjän valintavaiheesta sekä myöhemmin myös asunnon myynnin aikana. Saat arvokasta palautetta asunnon myyjiltä omasta toiminnastasi, välittäjän valintaperusteista ja palvelukokemuksesta sekä hankit itsellesi suositteluita asiakkailtasi.

Asunnon myyjät kertoivat kyselytutkimuksessamme muiden asiakkaiden arvioiden ja suosittelujen olevan tärkeimpiä perusteita kiinteistönvälittäjän valinnassa (Etuovi.com kysely kiinteistönvälittäjän valinnasta 10/2020). 

Miksi Etuovi.com Välittäjän valinta -palvelu?

Ilmoittautuminen Välittäjän valinta -palveluun

Ilmoittautuminen ja välittäjätietojen muokkaus tapahtuu Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun kautta kohdasta ”Omat tiedot”. Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti. Palvelu on avattu toimintaan Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla ja uusia alueita avautuu maakunnittain mukaan heti, kun tarpeeksi monta välittäjää samalta alueelta on ilmoittautunut palveluun. Ilmoittaudu siis pian ja varmista alueesi näkyvyys palvelussa!

Toimi näin:

Usein kysytyt kysymykset

Mukaan voivat ilmoittautua kaikki kiinteistönvälittäjät seuraavin edellytyksin:

– Yrityksellä on voimassa oleva sopimus kohteiden näkyvyydestä Etuovi.comissa, joko Perusnäkyvyys tai Brändinäkyvyys -paketilla. Kertanäkyvyys tai listanäkyvyys -asiakkaat eivät voi ilmoittautua mukaan Välittäjän valinta -palveluun.

– Myynti-ilmoituksissa tulee näkyä välittäjän omat henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta palvelussa voidaan käyttää välittäjäkohtaista ilmoitushistoriadataa. 

Välittäjän valinta -palvelun ilmoittautumislomake löytyy Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelusta Omat tiedot -välilehdeltäJos sinulla ei vielä ole tunnuksia Sopimusasiakaspalveluun, ole yhteydessä toimistosi pääkäyttäjään – hän voi luoda sinulle tunnukset.

Varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla samalla, kun ilmoittaudut mukaan.

Huomaathan, että myynti-ilmoituksissa tulee näkyvä välittäjän omat henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta palvelussa voidaan käyttää välittäjäkohtaista ilmoitushistoriadataa.

Niillä alueilla, joilla Välittäjän valinta -palvelu on jo avattu Etuovi.comissa, välittäjätietosi aktivoidaan suosittelupalveluun vuorokauden kuluessa ilmoittautumisestasi.

Avaamme Välittäjän valinta -palvelun uusilla alueilla sitä mukaa kun mukana on tarpeeksi monta kiinteistönvälittäjää. Jos alueesi ei ole näkyvillä palvelussa, odotamme lisää kiinteistönvälittäjien ilmoittautumisia, jotta palvelussa on tarpeeksi välittäjiä mukana. Ilmoitamme erikseen kun Välittäjän valinta -palvelu on avattu alueellasi asunnon myyjien käyttöön.

Tietojen muokkaus onnistuu Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun Omat tiedot -osiosta. Varmista tietojen muokkauksen yhteydessä, että myös haluamasi titteli ja kuva ovat oikein. Tehdyt muokkaukset tulevat näkyviin palveluun vuorokauden kuluessa.

Jos sinulla ei ole tunnuksia Etuovi.com Sopimusasiakaspalveluun, voit pyytää toimistosi pääkäyttäjää luomaan sinulle tunnukset. Jos Välittäjän valinnan tietoja ei löydy omien tietojesi alta Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelusta, älä ilmoittaudu uudelleen, vaan ole yhteydessä asiakastukeemme: asiakastuki@etuovi.com tai puhelimitse 010 633 8200 (arkisin klo 10-16).

Kyllä! Voit rajata haluamasi alueen postinumeron, kaupungin, kunnan tai maakunnan tarkkuudella Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun Omat tiedot -osiossa.

Mainitse Välittäjän valinta -palveluun ilmoittautumisen yhteydessä kaikki ne sähköpostiosoitteet, joita olet käyttänyt Etuovi.comin myynti-ilmoituksissa viimeisten 24 kk aikana. Pääset lisäämään kaikki sähköpostiosoitteesi Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelussa kohdasta Omat tiedot -> Välittäjän valinta -> Sähköpostiosoitteet. 

Esitä selkeästi omat vahvuutesi sekä kokemuksesi alasta ja tuo rohkeasti esille omaa persoonaasi. Mieti myös mitä aluetta tai alueita haluat palvella ja rajaa alue postinumeron, kaupungin, kunnan tai maakunnan tarkkuudella. 

Laskutus on liidikohtainen. Jokaisesta sinulle lähetetystä liidistä laskutetaan 50 € / liidi (+alv) toimistosi kuukausilaskutuksen yhteydessä.

Voit säätää näkyvyytesi tilan Välittäjän valinta -palvelussa Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun kautta pois päältä ja taas takaisin päälle, kun olet valmis vastaanottamaan liidejä.