Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Mediaympäristöllä on väliä

Mainoksesi tehokkuus riippuu sitä ympäröivästä sisällöstä

Nykyisin on vaikea törmätä nettisivustoon, jossa ei olisi lainkaan mainoksia. Mutta oletko kiinnittänyt huomiota millaista mainontaa milläkin sivustolla on? Mediaympäristöllä on suuri vaikutus siihen miten mainos koetaan ja kuinka tehokas ja toimiva mainonta on. Esimerkiksi toimistotarvikkeiden mainonta vauvatarvikkeiden kategoriassa tuskin toisi haluttuja tuloksia. Kohderyhmälle oikea mediaympäristö tukee mainostajan viestiä, ja ollessaan lähellä samankaltaista sisältöä, mainos todennäköisesti myös vaikuttaa kuluttajaan.

Media luo ympärilleen halo-efektin, joka luo parhaimmillaan luotettavan ja miellyttävän mielikuvan mainoksesta. Kuluttajan kokemuksessa median laadun ja mainonnan laadun välillä on positiivinen yhteys – laadukkaassa mediassa oleva mainos koetaan myös useammin laadukkaaksi jolloin mainonnan teho paranee.

Mainontaa ympäröivällä sisällöllä on selkeä vaikutus mainonnan tehokkuuteen – erityisesti brändimittareihin. Siksi on tärkeää ottaa huomioon kanavat, jotka aidosti tukevat yrityksesi sanomaa ja auttavat brändimielikuvan rakentamisessa.

Lähteet: Financial Times: The 2015 Halo Study, comScore: The Halo Effect: How Advertising on Premium Publishers Drives Higher Ad Effectiveness, 2016. 

Lupauksemme mainostaja-asiakkaillemme

BRÄNDITURVALLISUUS

Bränditurvallisuus ja mainoshuijaukset ovat kasvava huolenaihe digitaalisessa mainonnassa. Missä ympäristössä ja yhteydessä sinun mainoksesi näkyy?

Me takaamme mainoksellesi 100% bränditurvallisen mediaympäristön.

TEKNOLOGIA JA DATA

Tarjoamme käyttöösi mainonnan teknologiakokonaisuuden, joka optimoi datan ja tekoälyn avulla mainoskampanjallesi juuri oikean kohdeyleisön.

Tämä takaa parhaat tulokset kampanjallesi.

AVAIMET KÄTEEN -PERIAATE

Hoidamme koko mainonnan tarpeesi alusta loppuun, kartoituksesta ratkaisuun ja tulosten läpikäyntiin.

Hallinnoimme kampanjan ja tuotamme käyttöösi kattavan raportin. Tarvittaessa tuotamme jopa kampanjasi materiaalin.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa kauttamme laadukasta ja mahdollisimman toimivaa mainontaa. 

Siksi lanseerasimme asiakaslupauksen mainostaja-asiakkaillemme. Lupauksemme koostuu kolmesta yllä eritellystä eri osa-alueesta: bränditurvallisuudesta, teknologiasta ja datasta sekä avaimet käteen -periaatteesta.

Tarjoamme kattavan valikoiman mainosratkaisuja, joista löydät varmasti yrityksellesi sopivan vaihtoehdon. 

Etuovi.comin bannermainontaratkaisut löydät täältä, Vuokraoven bannermainontaratkaisut täältä ja sisältömarkkinoinnin eri mahdollisuudet täältä. 

Me autamme toimivan mainonnan
suunnittelussa ja toteutuksessa

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin artikkeleihimme