Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Dataa Vuokraovi.comin käytöstä

Vuokraovi.com tiedote – vk 22 toukokuu 2024

Näin Vuokraovi.comia käytetään

Poimintoja markkinatilastoista

Näin Vuokraovi.comia käytetään

Vuokraovi.comia käytetään aktiivisesti viikon jokaisena päivänä, mutta alkuviikon päivät ma-ti ovat yleisesti hieman vilkkaampia loppuviikkoon verrattuna. Ilmoituksia selataan eniten mobiililaitteilla ja palvelun käyttö on suurimmillaan klo 17–21 välisenä aikana. Eniten yhteydenottopyyntöjä sen sijaan lähetetään lounasaikaan klo 11, sekä työpäivän jälkeen klo 17.

Entä minä päivänä ja mihin aikaan uusia ilmoituksia julkaistaan eniten? Perjantai on viikonpäivistä kaikkein suosituin julkaisupäivä ja viikonloppu kaikkein hiljaisin. Viikonloppuna julkaistuilla ilmoituksilla on siis kaikkein vähiten kilpailua. Myös liiditodennäköisyys on sunnuntaina julkaistuilla ilmoituksilla suurin julkaisun jälkeisten 3 päivän aikana. Sunnuntain lisäksi lauantaina julkaistuilla ilmoituksilla on myös suuri liiditodennäköisyys julkaisun jälkeisten 3 päivän aikana.

Klo 14 alkavalla tunnilla julkaistaan kaikkein eniten uusia ilmoituksia. Vältät siis kovimman kilpailun ja saat parhaimman näkyvyyden kun julkaiset ilmoituksesi vasta työpäivän loppupuolella.

Nappaa tiedot talteen ja erotu eduksesi!

Panosta
ilmoituksen laatuun

Tehokkaimmat julkaisupäivät ovat lauantai ja sunnuntai

Arkisin julkaisu kannattaa tehdä klo 14 jälkeen

Lähde: Käyttö: Google Analytics tammi-joulukuu 2023, eri selaimet; julkaisut: Vuokraovi.com tammi-joulukuu 2023, julkaistut ilmoitukset.

Poimintoja markkinatilastoista

Teimme tällä kertaa katsauksen koko alkuvuoden tilanteeseen viikkojen 1-21 ajalta ja vertasimme lukuja samaan ajankohtaan viime vuodelta. 

Uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrät pysyivät koko alkuvuoden yhtä korkealla tasolla kuin viime vuonna. Myös vahtimäärät olivat erinomaisella tasolla ollen viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna +5 % kasvussa. 

Yhteydenottojen määrät pysyivät niin ikään samalla korkealla tasolla kuin viime vuonna ja kohteita poistui jopa 25 % enemmän.

Lähde: eri ihmiset: Suomen virallinen internet-yleisöjen tavoittavuutta mittaava FIAM-mittaus vk 1-21/2024 keskiarvo; eri selaimet: Google Analytics vk 1-21/2024 keskiarvo; Vuokraovi.com vk 1–21 2023, 2024

Mitä lukuja käytetään ja mistä ne kertovat?

Vain samalla tavalla mitatut luvut ovat keskenään vertailukelpoisia

Suomen virallinen
internet-yleisöjen mittaus FIAM mittaa eri ihmisten määrää verkkosivuilla, ja tuottaa vertailukelpoiset luvut eri medioiden käytöstä.

Analytiikkatyökalut
(kuten Google Analytics) mittaavat eri selainten (ei ihmisten) määrää verkkosivuilla. Luku on aina suurempi, sillä yksi ihminen käyttää samaa palvelua usein eri laitteilta/selaimilta.

Kerromme käyttämämme lähteet aina läpinäkyvästi, jolloin tiedät mitä lukuja voi vertailla keskenään.

Eri mittaustapoja hyödyntävien työkalujen 
(esim. FIAM ja Google Analytics) lukuja ei voi verrata keskenään.

Vinkkaa jutusta kollegallesi: