Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vuokraovi.comissa vilkasta

Kohteiden määrä ennätystasolla – myös kysyntää riittää

Vuokraovi.com tiedote – vk 16 huhtikuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilanteesta

 

Poimintoja markkinatilanteesta

Vuokraovi.com tavoittaa poikkeustilanteessakin asunnonetsijöitä – viime viikon kävijämäärä oli 8 % laskussa edeltävään viikkoon nähden, mutta jos kävijämäärää vertaa viime vuoden vastaavaan aikaan, oli kävijämäärissä nousua 9 %. Koska viime viikko oli pääsiäisviikko vertasimme kävijämääriä myös viime vuoden pääsiäisviikkoon (vk 16/2019). Vertailun tuloksena Vuokraovi.com tavoitti tämän vuoden pääsiäisviikolla 25 % enemmän kävijöitä. Mielenkiintoinen havainto on myös palvelumme kohdetarjonnan nousu. Palvelussamme on tällä hetkellä eniten kohdetarjontaa kuin koskaan aikaisemmin.

Erotu massasta

Vuokraovi.comin suuri kohdetarjonta asettaa eri tavalla odotuksia kohdeilmoituksen laatuun. Nyt jos koskaan on siis hyvä varmistaa, että vuokra- tai asumisoikeusasuntosi ilmoitus on mahdollisimman houkutteleva ja erottuva. Etenkin vallitsevassa poikkeustilanteessa on hyvä tarjota mahdollisimman hyvät keinot tutustua asuntoon jo kotisohvalta käsin.

Oletko jo tutustunut artikkeliimme kyselytutkimuksestamme, jonka tavoitteena oli selvittää millainen suhtautuminen vuokra-asunnon etsijöillä on vuokraamiseen ilman perinteistä asuntonäyttöä. 

Kyselytutkimuksen mukaan 75 % vuokra-asuntoa etsivistä olisi mahdollisesti valmis vuokraamaan asunnon ilman paikan päällä käymistä. 

SISÄKUVAT

POHJAKUVA

ASUNNON KUNTO

KATTAVA ESITTELY

REMONTIT

Tutkimus toteutettiin pop-up -kyselynä Vuokraovi.comin kävijöille 16. – 19.9.2019 välisenä aikana. Tutkimukseen kerättiin vastaukset 1 087 vastaajalta.

Kriteeriksi tämä vastaajajoukko kuitenkin asetti kattavat tiedot vuokrakohteesta. Eniten vaadittiin sisäkuvia (96 %), pohjakuvaa (92 %), tietoja asunnon kunnosta (90 %), kattavaa esittelytekstiä kohteesta (76 %) ja tietoa taloyhtiön tehdyistä/tulevista remonteista (75 %). Erotu massasta ja tarjoa mahdollisimman kattavat ja laadukkaat tiedot vuokra- tai asumisoikeusasunnostasi.

Toimiva keino erottautumiseen on myös hyödyntää Vuokraovi.com Nousu lisänäkyvyystuotettamme! Kun kohteita tulee palveluun satoja päivässä, valuu pidempään palvelussa olleet kohdeilmoitukset hakutuloslistalla koko ajan alemmas. Nousu-lisänäkyvyydellä nostat kohteesi hakutuloslistan alkuun ja saat kohteellesi uusia silmäpareja.

Hyödynnä Vuokraovi.com Nousua erityisesti silloin, kun olet muokannut kuvia/ilmoituksen tietoja tai vuokrahintaa. 

Tutustu Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyyteen tästä ja kokeile!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: