Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vuokra-asuntoja etsitään edelleen

Vilkkaampi viikko Vuokraovi.comissa

Vuokraovi.com tiedote – vk 14 huhtikuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilanteesta:

Poimintoja markkinatilanteesta

Positiivinen pöhinä on palannut Vuokraovi.comiin. Tavoitimme viime viikolla jopa 11 % enemmän käyttäjiä kuin edellisellä viikolla ja vain 1 % vähemmän verrattuna samaan aikaan viime vuonna. Yhdessä Etuovi.comin kanssa tavoitimme viime viikolla jopa lähes 1,2 miljoonaa käyttäjää.

Vuokra-asuntoja etsitään poikkeustilanteessakin vilkkaasti. Vaikka elämme poikkeuksellisessa tilanteessa, ei ihmisten asunnonvaihtotarve ole hävinnyt – elämäntilanteet muuttuvat, jolloin uuden vuokra-asunnon tarve nousee esiin. Tämä näkyy myös Vuokraovi.comista lähetettyjen liidien määristä, sillä poikkeustilanteen aiheuttaman laskun jälkeen liidimäärät ovat löytäneet uuden tason ja liidejä lähetetään tasaisesti.

Vuokraovi.com takaa yrityksellesi aina 100% bränditurvallisen mediaympäristön. Varmista, että näyt kaikissa tilanteissa!

Nyt kannattaa myös hyödyntää Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyyttä! Vuokra-asuntoja tulee palveluumme päivittäin. Nousu-lisänäkyvyyden avulla nostat vuokrakohteesi hakutuloslistan alkuun, jolloin se saa uuden lähdön ja paljon uusia silmäpareja. Tutustu Vuokraovi.com Nousuun täältä.

Tulossa Vuokraovi.comiin: LIVE Etäesittely

Haluamme auttaa asiakkaitamme läpi poikkeuksellisten aikojen tuomalla uusia digitaalisia palveluita palveluumme. Kerroimme viime viikolla tutkimuksesta, jossa selvisi, että suurin osa vuokra-asuntoa etsivistä osallistuisi live stream asuntoesittelyyn – myös poikkeustilanteen jälkeen.

Niinpä pistimme hihat heilumaan ja LIVE Etäesittelyn tuominen kaikkien yritysasiakkaidemme käyttöön on nyt suunnittelupöydällä ja tulee työn alle pian. Pidämme sinut ajan tasalla!

Nyt kannattaa valmistautua etukäteen ja valita alusta, jonka kautta LIVE striimausta haluat lähettää. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Facebook tai Youtube. Sekä Facebook että Youtube ovat koonneet kattavat ohjeet miten livestreamin käyttöönotto onnistuu. Löydät täältä Facebookin ohjeet ja täältä Youtuben ohjeet.

Näin LIVE Etäesittely toimii Vuokraovi.comissa:

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: