Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Menestystarinat

Asiakas: Peab Oy, Tampere

Uudiskohteen teaser tuotti toivottuja tuloksia

Peab Oy, Tampere on rakennuttaja, jonka arvot – kehitys, käytännönläheisyys, luotettavuus ja henkilökohtainen toiminta ovat ennen kaikkea läsnä arjen tekemisessä. Peab käyttää aktiivisesti mainonnan eri ratkaisuja myyntityön tukena ja ymmärtää mainonnan tuoman hyödyn ja mahdollisuudet.

Tavoitteet:

Asiakas halusi tuoda uudiskohteensa, asunto-osakeyhtiö Messukylän Lissun ihmisten tietoisuuteen jo ennen varsinaisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Tavoitteena oli myös laajentaa asiakasrekisteriä.

Sähköinen asuntokauppa – menestystarina

”Tavoitteet toteutuivat hyvin, asiakasrekisteriin tuli paljon lisää yhteystietoja ja sitä myöten myös varauksia ennakkomarkkinoinnin alussa.”

– Peab Oy, Tampere

Toteutus:

Teaseri toteutettiin helmikuun 7.-19.2.2018 ennen ennakkomarkkinoinnin alkua. Mainosmuotona käytettiin paraatibanneria Etuovi.comin etusivulla ja hakutulossivulla. Kampanjaa varten asiakas käytti kopterikameraa saadakseen kattavan ja laadukkaan ilmakuvan alueesta, ja arkkitehti upotti uudiskohteen 3D-mallinnuksen kuvaan.

Itse mainosbanneri tehtiin saatua kuvaa käyttäen Etuovi.comin graafisen suunnittelijan toimesta. Banneriin haluttiin selkeä kehotus ilmoittautua asiakasrekisteriin sekä suora ohjaus ilmoittautumislomakkeelle. Asiakas halusi panostaa bannerin laatuun, sillä mainosten toteutuksella on tärkeä rooli kampanjan onnistumisessa.

Mainontaa haluttiin kohdentaa, mutta pitää kuitenkin kohdennuskriteerit maltillisina, jotta sanoma saavuttaisi mahdollisimman laajan ja relevantin yleisön. Kohdennuksiksi päätettiin valita alueena Tampere + ympäristökunnat, ja ikähaarukka nuorista aikuisista eläkeläisiin.

Tulokset:

Tuloksia mitattiin ensisijaisesti mainosten klikeillä sekä näyttöajoilla – molemmilla mittareilla erinomaisin tuloksin. Tärkeimpänä tuloksena voidaan kuitenkin sanoa, että mainonnalle asetetut tavoitteet, tietoisuuden laajentaminen ja asiakasrekisterin kasvattaminen onnistuivat mainiosti. Asiakasrekisteri kasvoi uusilla yhteystiedoilla ja sitä myöten myös ennakkomarkkinointivarauksia saatiin tehtyä.

Onnistu sinäkin ja kysy lisää tarjoamistamme mainosratkaisuista myynniltämme!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Kaipaatko lisää inspiraatiota – tutustu myös muihin menestystarinoihin

LIVE Etäesittelyt

TA-Yhtiöt ja Sp-Koti kertovat: Näin LIVE Etäesittelyt ovat auttaneet asuntojen esittelyä poikkeustilanteessa ja johtaneet jopa ostotarjoukseen.

Lue lisää »