Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Menestystarinat

Asiakas: Kodit On Oy

Etuovi.com mainoskampanja siivitti useisiin kauppoihin ja uusiin toimeksiantoihin

Kodit On Oy Päivi Kuuttinen LKV on Kangasalla pian viisi vuotta toiminut kiinteistönvälitysyritys. Yritys on toimintansa alusta alkaen panostanut ensisijaisesti nettimainoskampanjoihin. Päivi Kuuttinen uskoo, että asiakaskunnan tavoittaa kaikkein parhaiten netin kautta ja painottaa Etuovi.comin arvokasta ja hyödyllistä käyttäjädataa, jota myös hyödyntää mainonnan oikean kohdennuksen apuna.

Tavoitteet:

Päivi tarvitsi lisäapuja erään uudiskohteen myymättä jääneiden asuntojen markkinointiin. Kohteet haluttiin herättää henkiin ja luoda kiinnostusta oikeille potentiaalisille ostajille sekä saada kiinnostuneita asuntojen esittelyihin. Tavoitteiden saavuttamiseksi Päivi koki parhaimmaksi vaihtoehdoksi mainonnan Etuovi.comin sivuilla.

Sähköinen asuntokauppa – menestystarina

”Suoraan sanottuna teiltä saa upeaa dataa kävijöistä, se on hienoa. Mutta minulle suora onnistuminen on siinä, kun saan yhteydenottoja, saan talon täyteen väkeä ensiesittelyssä. Lisäksi yksikin kauppa kertoo, että onnistuimme, tässä mainitussa markkinoinnissa onnistuimme useiden kauppojen verran.”

– Päivi Kuuttinen, Kodit On Oy

Toteutus:

Mainoskampanja toteutettiin joulun alla parissa eri erässä ja mainosmuotona käytettiin paraatibanneria Etuovi.comin etu- ja hakutulossivuilla. Päivi halusi ehdottomasti hyödyntää Etuovi.comin dataa ja kohdentaa mainoksen oikealle ostajapotentiaalille alueella, jolla kohteet sijaitsevat. Kohdennuskriteerit haluttiin kuitenkin pitää maltillisina, jotta sanoma saavuttaisi mahdollisimman laajan, ja halutun kohdeyleisön. Kohdennukseksi valittiin alueena Tampereen keskusta.

Mainoksen luomisessa hyödynnettiin Etuovi.comin graafista suunnittelijaa ja mainosten sanoma viilattiin lopulliseen muotoonsa yhteistyössä Etuovi.comin myyntipäällikön kanssa. Mainoksessa käytettiin asiakkaan ottamia kohdekuvia ja varmistettiin, että mukaan tulee selkeä kehotus tutustua huoneistoihin tarkemmin. Mainosbannerista ohjattiin suoraan myynnissä olevan kohteen kohdesivulle Etuovi.com-palveluun, sekä yrityksen kotisivuille. Molemmista oli helppo lähettää yhteydenottopyyntö välittäjälle.

Tulokset:

Päivi kokee, että jo pelkkä Etuovi.comin datan hyödyntämismahdollisuus on hienoa, mutta erityisen onnistumisen tuottivat mainoskampanjan upeat tulokset: Kampanja poiki useamman kaupan ja yritys sai lisää tunnettuutta. Päivi myös uskoo toimeksiantajansa olleen tyytyväisiä hyvään näkyvyyteen Etuovi.comin paraatipaikalla. Onnistuneet tulokset toivat myös lisää toimeksiantoja, minkä vuoksi yrityksellä on jo seuraava mainoskampanja suunnitteilla.

Löydä sinäkin oikea kohderyhmä kohteillesi ja onnistu! Kysy lisää sinulle sopivista mainosratkaisuista myynniltämme!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Kaipaatko lisää inspiraatiota – tutustu myös muihin menestystarinoihin

LIVE Etäesittelyt

TA-Yhtiöt ja Sp-Koti kertovat: Näin LIVE Etäesittelyt ovat auttaneet asuntojen esittelyä poikkeustilanteessa ja johtaneet jopa ostotarjoukseen.

Lue lisää »