Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Menestystarinat

Asiakas: Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Nousu Plus -lisänäkyvyyden aktivointi johti nopeaan kauppaan!

Irma Nieminen, Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy:n osakas on ollut kiinteistönvälittäjänä jo yli 30 vuotta. Valveutuneena välitysalan ammattilaisena hän kokee, että erilaisten markkinointitapojen käyttö ja kokeilu on ehdoton edellytys asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen toimeksiantajan hyväksi. Irma iloitsee vapaasta mahdollisuudestaan käyttää Etuovi.comin lisänäkyvyysratkaisuja parhaaksi katsomilleen myyntikohteille.

Tavoitteet:

Irmalle tuli toimeksiantona Viinikassa sijaitseva saunallinen 90-luvun kerrostalokaksio, joka ei ennakko-odotuksista huolimatta löytänyt ostajaa tavoitellussa ajassa. Lisäksi esittelyiden väkimäärä vain laski, mikä antoi sysäyksen ottaa järeämmät aseet käyttöön.

Sähköinen asuntokauppa – menestystarina

”Toimi loistavasti, kohteen kävijämäärä nousi lähes myynnin alkuviikon tasoon ja kohteesta sovittiin kauppa.”

– Irma Nieminen, Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Toteutus:

Irma päätti ottaa Etuovi.comin Nousu Plus -lisänäkyvyyden käyttöön kohteelle ja varmisti vielä ennen lisänäkyvyyden aktivointia, että kaikki kohteen tiedot ovat varmasti halutun mukaisia.

Hän vinkkaa, että ennen Nousu Plus -lisänäkyvyyden aktivointia on ehdottoman tärkeää lisätä uusia kuvia, vaihtaa kuvien järjestystä, muokata esittelytekstiä entistä houkuttelevammaksi ja jos tarvetta, myös muuttaa hintapyyntöä. Näin uutta boostia saava kohde esittäytyy mahdollisimman hyvässä valossa ja varmistaa uusien silmäparien kiinnostuksen!

Etuovi.comin Nousu Plus -lisänäkyvyyden aktivointi on helppoa, joko KIVI-järjestelmän kautta, tai Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelun kautta. Näin myös kynnys lisänäkyvyyden hyödyntämiseen on matala!

Tulokset:

Heti Nousu Plus -lisänäkyvyyden aktivoinnin jälkeen kohteen kiinnostus kasvoi, ja seuraavaan esittelyyn tuli aikaisempaa huomattavasti enemmän kiinnostuneita ostajia. Kohteelle löytyikin pian ostaja ja kaupat saatiin sovittua lähes pyyntihinnalla. Lopputuloksena niin ostaja, myyjä, kuin välittäjä olivat erittäin tyytyväisiä. Irma aikoo hyödyntää Etuovi.comin Nousu Plus -lisänäkyvyyttä jatkossakin!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Kaipaatko lisää inspiraatiota – tutustu myös muihin menestystarinoihin

LIVE Etäesittelyt

TA-Yhtiöt ja Sp-Koti kertovat: Näin LIVE Etäesittelyt ovat auttaneet asuntojen esittelyä poikkeustilanteessa ja johtaneet jopa ostotarjoukseen.

Lue lisää »