Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Menestystarinat

Asiakas: Houmi Oy

Etuovi.comin mainoskampanja auttoi uuden yrityksen tunnettuuden kasvattamisessa ja ydinkohderyhmän tavoittamisessa

Houmi Oy on 2018 perustettu kiinteistönvälittäjien ja kotiremonttien vertailu- ja kilpailutuspalvelu. Houmi Oy vastaa kuluttajien tarpeeseen löytää helposti ja nopeasti sopiva palveluntarjoaja asunnon myyntiin (kiinteistönvälitykseen) sekä kotiremonttien teettämiseen ilmaisella vertailu- ja kilpailutusalustalla.

Tavoitteet:

Houmi Oy halusi tuoda tarjoamiaan palveluita esille oikeille kohderyhmille eli asunnon ostoa ja myyntiä miettiville kuluttajille sekä potentiaalisille uusille kumppaneille. He uskoivat, että Etuovi.com olisi paras kanava näiden kohderyhmien tavoittamiseen ja sekä yrityksen tunnettuuden kasvattamiseen. Luonnollisesti haettiin myös suoria konversioita eli yhteydenottoja kuluttajilta ja potentiaalisilta uusilta kumppaneilta.

Sähköinen asuntokauppa – menestystarina

”Kampanjasta jäi hyvä mielikuva Etuoven toimivuudesta ja uskon, että tämän kanavan kautta tavoitamme ydinkohderyhmäämme sekä kasvatamme Houmi Oy:n tunnettuutta ympäri Suomea, joka on meille uutena yrityksenä elintärkeää.”

–Matti Hartikainen, Houmi Oy

Toteutus:

Asiakkaan mainoskampanja toteutettiin maalis-huhtikuun 2019 aikana Etuovi.comin hakutulossivulla. Mainosmateriaali koostettiin yhteistyössä Houmi Oy:n sekä Etuovi.comin graafisen suunnittelijan kanssa. Mainoksen tyyli haluttiin pitää brändin mukaisena eli yksinkertaisena ja tyylikkäänä huomioimalla erityisesti viestin selkeys ja kehotus toimintaan. Kampanja kohdennettiin Uudenmaan, Turun, Tampereen, Hämeenlinnan, Lahden sekä Oulun alueille.

Tulokset:

Tavoitteiden toteutumista seurattiin Houmin nettisivujen kävijämäärien ja yhteydenottojen kautta. Nettisivujen kävijämäärä nousi huomattavasti kampanjan avulla, ja mainos tuotti myös suoria yhteydenottoja niin kuluttajilta kuin tulevilta kumppaneiltakin.

Haluaisitko sinä tavoittaa oikean kohderyhmän yrityksellesi?

Ole yhteydessä myyntiimme ja suunnitellaan sinun tarpeisiin sopiva mainoskampanja!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Kaipaatko lisää inspiraatiota – tutustu myös muihin menestystarinoihin

LIVE Etäesittelyt

TA-Yhtiöt ja Sp-Koti kertovat: Näin LIVE Etäesittelyt ovat auttaneet asuntojen esittelyä poikkeustilanteessa ja johtaneet jopa ostotarjoukseen.

Lue lisää »