Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.comissa on nyt vilkasta

Viikko 16 toi uuden käyttäjämääräennätyksen

Etuovi.com tiedote – vk 17 huhtikuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:


Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Asunnonetsijät eivät ole hiljentäneet vauhtiaan, sillä Etuovi.comissa tehtiin kaikkien aikojen käyttäjämääräennätys viime viikolla! Myönteinen kehitys johtunee monestakin eri syystä: etätyöt luovat uusia tarpeita kodin tiloille, lisääntynyt vapaa-aika kanavoituu paremmasta asumisesta haaveiluun ja kevät aktivoi perinteisestikin asunnonvaihtoon. 

Edellä mainitut tekijät näkyvät todennäköisesti myös omakotitalojen hakujen voimakkaana kasvuna verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Helsingissä ilmiö näkyy kerrostalokolmioiden hakujen kasvuna ohi kerrostalokaksioiden hakujen. Kirjoitimme aiheesta myös Etuovi-blogissa.

Menestystarina – näin LIVE Etäesittelyt ovat auttaneet asuntojen näytöissä ja johtaneet jopa ostotarjoukseen

Etäesittelyjä voi toteuttaa monella eri tavalla. TA-Yhtiöt ja Sp-Koti Urbaanit Kodit Oy ovat hyödyntäneet LIVE Etäesittelyjä yhtenä asuntojen esittelymuotona ja kertovat kokemuksistaan.

Lue millä tavoin etäesittelyjä voi hyödyntää ja mitä mieltä asunnonostajat ovat olleet etäesittelyistä. 

Onko asuntojen uusi esittelymuoto tullut jäädäkseen?

Käyttäjäkyselymme kertoo – asunnon ostajat ja myyjät eivät hyllytä suunnitelmiaan poikkeustilanteessakaan

Saimme kattavassa kyselyssämme rohkaisevia tuloksia. Isolle osalle asunnon osto on ajankohtaista heti kun oikea asunto löytyy, myös nykyisessä poikkeustilanteessa. Myöskään moni asunnon myyjä ei ole lykkäämässä myyntiä poikkeustilanteen jälkeiseen aikaan.

Kyselyn tulokset kertovat lisäksi valmiudesta lainaneuvotteluihin, lainan ottamiseen, ostotarjouksen tekoon sekä asuntokauppojen tekoon.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin