Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vuosi 2020 on pian paketissa

Luovuus, taistelutahto ja yhteishenki keskiössä

Etuovi.com tiedote – vk50 joulukuu 2020

Vuoden kohokohdat

Vuosikymmeneltä tuntunut vuosi 2020 on pian paketissa. Vuosi, joka ei päästänyt ketään helpolla on tuonut mukanaan haasteita, mutta myös paljon onnistumisia. Hienointa on ollut nähdä, kuinka tiukat tilanteet ovat ruokkineet luovuutta, taistelutahtoa ja yhteishenkeä.

Muistatko vielä mitä kaikkea Etuovi.comissa tapahtui? Katso pikakatsauksemme vuoden kohokohtiin.

Ostoilmoitukset tuotiin julki palveluumme juuri otolliseen aikaan – kysyntä oli jo keväällä kovaa, mutta tarjontaa ei ollut samassa suhteessa. Ostoilmoitukset toivat uuden tavan markkinoida ostotoimeksiantoja ja saada tapoja liiketoiminnan laajentamiselle.

Olethan sinä jo ottanut ostotoimeksiannot osaksi yrityksesi palvelutarjontaa? Muistathan myös markkinoida ostotoimeksiantomahdollisuutta potentiaalisille asiakkaillesi! Tuoreen käyttäjäkyselymme mukaan asunnon myyntiä suunnittelevista 64 % ja asunnon ostoa suunnittelevista 49 % kokee ostoilmoitukset kiinnostaviksi.

Lue asiakkaidemme kokemuksista täältä >

Mikä onni onkaan ollut, että mahdollisuudet täysin sähköisiin asuntokauppoihin on ottanut suuren harppauksen tämän vuoden aikana! 

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä on tuonut suuria muutoksia kohti entistä helpompaa kaupankäyntiä:

– Täysin sähköiset asuntokaupat tulivat mahdolliseksi sähköisen asuntokaupan alustan, DIASin avulla heti alkuvuonna. Lue myös BO LKV, Tampereen ensimmäisestä sähköisestä asuntokaupasta >

– Varainsiirtoveroilmoitusten teko sähköisesti tuli mahdolliseksi eKIVIssä maaliskuun puolivälissä. eKIVIstä pystyy lisäksi noutamaan ostajien henkilökohtaiset viitenumerot sekä lähettämään korvaavan ilmoituksen.

– Tuoreimpana uutuutena KIVIin on tullut mahdollisuus hakea viralliset ja ajantasaiset raportit ja asiakirjat, kuten lainhuuto- ja rasitustodistukset suoraan KIVIstä. Ostetut kiinteistön asiakirjat myös tallentuvat automaattisesti kohteen toimeksiantokortille sähköiseen arkistoon. Kiinteistökaupan asiakirjojen osto KIVIstä on mahdollista Alma Talent Tietopalveluiden sopimusasiakkaille.

Kysy lisää KIVIn tuomista mahdollisuuksista edistää sähköistä kaupankäyntiä: Petri Salmi, 050 438 1001, petri.salmi@almamedia.fi

Rautaiset asiantuntijamme työstivät 2019 loppuvuoden aikana kattavan Digimainonnan ABC -oppaan asiakkaidemme vapaaseen käyttöön. Opas julkaistiin menestyksekkäällä webinaarilla, johon osallistui satoja kiinnostuneita.

Sekä opas että webinaaritallenne ovat vapaasti hyödynnettävissäsi edelleen. Kaikki, mitä digimainonnasta pitää tietää – selkeässä ja yksinkertaisessa paketissa.

Hyödynnä materiaali täältä >

Markkinapulssi lanseerattiin heti valmiuslain käyttöönoton jälkeen kun lähes koko Suomi sulkeutui koteihinsa ja ainoa varma asia oli epävarmuus. 

Halusimme helpottaa asumisen ammattilaisia haasteellisessa uudessa tilanteessa tuomalla ajankohtaista kysyntä- ja tarjontatietoa helposti silmäiltävässä muodossa. 

Katso tuoreimmat markkinapulssin tiedot täältä > 

Markkinapulssin yhteydessä aloitimme myös säännölliset käyttäjäkyselyt, joiden avulla pystyimme välittämään ajankohtaista tietoa käyttäjiemme asunnonvaihtoaikeista ja poikkeustilanteen mahdollisista vaikutuksista asunnonetsijöiden suunnitelmiin. 

Pääset katsomaan kaikkia tutkimusartikkeleitamme täältä >

Ratkaisuna tiukoille rajoituksille kasvotusten tapaamisiin lanseerasimme pika-aikataululla mahdollisuuden lisätä esittelyaikoihin tiedon live-etäesittelystä ja osallistumislinkistä.

Katso vinkkimme LIVE Etäesittelyjen hyödyntämiseen ja lue myös kahden asiakkaamme ajatuksia täysin uudesta asunnon esittelytavasta. Lue artikkeli täältä >

Julkistimme keväällä myös taloyhtiösivut, jotka tarjoavat mielenkiintoista tietoa taloyhtiöön ja asumiseen liittyvistä aiheista sekä mahdollisuuden selata muita lähialueen myynnissä olevia asuntoja.

Taloyhtiösivut toivat niin ikään ratkaisun tilanteeseen, jossa sopivaa asuntoa etsivä käyttää Googlen haussa hakuterminä jotakin tiettyä katuosoitetta tai taloyhtiöön liittyvää sanaa, kuten ”asunto oy”, ”as oy”, ”kiinteistö oy”, mutta ei löydä tietoa jos kyseisillä alueilla ei ole juuri sillä hetkellä myynnissä asuntoja. 

Taloyhtiösivujen avulla hakija löytää tietoa ja ohjautuu palveluumme oli kyseisestä taloyhtiöstä sillä hetkellä asuntoja myynnissä tai ei.

Lue taloyhtiösivuista tarkemmin täältä >

Instagram on nostanut suosiotaan sosiaalisen median kanavana viime vuosina. Uudistimme huhtikuussa lisänäkyvyystuotteitamme ja lisäsimme Instagramin Startin ja Nousu Plus -paketin somenäkyvyyden piiriin, Facebookin lisäksi. 

Mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta siellä, missä mainos toimii parhaiten ja tavoittaa kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin. 

Jokainen, joka mainoksen somessa näkee, on käyttänyt Etuovi.comia viime viikkojen aikana eli on jo asunnonvaihtoputkessa – joko vasta uudesta haaveileva tai esimerkiksi aivan lähihetkessä ostoa suunnitteleva.

Tutustu Etuovi.com Starttiin ja Nousu Plus -pakettiin 

Lämmin kiitos erittäin hyvästä yhteishengestä ja yhteistyöstä!

Rauhallista joulua ja valoisaa vuotta 2021! 

 

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin