Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Ostoilmoitukset aktivoitu kaikille

Uutena palvelussa myös Taloyhtiösivut

Etuovi.com tiedote – vk 21 toukokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Ostoilmoitukset aktivoitu nyt kaikille asiakkaillemme

Lanseerasimme viime viikolla palveluumme uuden Ostetaan-osion, jossa näytetään ostotoimeksiantoihin perustuvia ostoilmoituksia. Olemme nyt avanneet kaikille asiakkaillemme ostoilmoitussopimuksen, joka mahdollistaa ostoilmoitusten lisäämisen palveluun. Enää sinun ei siis tarvitse täyttää erillistä tilauslomaketta ostoilmoitusten aktivointiin.

Ostoilmoitukset ovat etenkin vallitsevassa tilanteessa oiva keino saada lisää toimeksiantoja ja rohkaista asunnonvaihtajia oman asunnon myyntiin. Asunnonetsijät ovat uusimman käyttäjäkyselyjemmekin mukaan tosissaan liikenteessä, mutta uusia myyntiin tulleita asuntoja ei tule kysyntää vastaavalla tasolla.

Julkaise ostoilmoitus touko – kesäkuun 2020 aikana 
ja saat sille 4 kk näkyvyyttä veloituksetta!

Normaalihinta: kertamaksu 39€ (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Te kysyitte, me vastaamme – ostoilmoitusten usein kysytyt kysymykset

Ostoilmoitussopimus aktivoidaan automaattisesti kaikille asiakkaillemme. Pääset siis syöttämään ostoilmoituksia palveluumme heti tarpeen tullen.

Huomaathan, että ostoilmoitusten taustalla tulee aina olla ostajan kanssa tehty ostotoimeksianto. 

Ostoilmoitukset ovat täysin erillinen maksullinen tuote. Tarjoamme kesäkuun 2020 loppuun asti ostoilmoitukset täysin veloituksetta – kun julkaiset ostoilmoituksen touko-kesäkuun 2020 aikana, saat sille 4 kk veloituksetonta näkyvyyttä. 

Heinäkuusta 2020 alkaen ostoilmoituksen kertamaksu on 39 € (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Ostoilmoitus on voimassa aina 4 kk, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti näkyvistä. Voit myös päättää ostoilmoituksen aikaisemmin tai laittaa sen tarpeen tullen hetkeksi tauolle. Ostoilmoituksen voimassaoloaika alkaa kuitenkin aina ensimmäisestä julkaisusta, eivätkä väliaikaiset tauot näkyvyydessä vaikuta voimassaoloajan pituuteen.

Alkuvaiheessa ostoilmoitukset tulevat näkyviin vain syöttämällä ne käsin Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelun kautta. Jos yrityksesi käyttää KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmää tai muuta aineistontoimittajaa, eivät ostoilmoitukset siirry sitä kautta palveluumme näkyviin vielä toukokuun 2020 aikana. 

Tavoitteemme on, että KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta ilmoitukset siirtyisivät automaattisesti kesäkuussa 2020 ja sen jälkeen vaiheittain myös muiden aineistonsiirtotoimittajien kautta. Pidämme sinut ajan tasalla ja ilmoitamme kun ostoilmoituksia pääsee lisäämään käyttämäsi aineistonsiirtotoimittajan kautta.

Ole ensisijaisesti yhteydessä yrityksesi pääkäyttäjään. Pääkäyttäjät voivat lisätä ja poistaa käyttäjätunnuksia sopimusasiakaspalveluun.

Jotta ostoilmoitussivu olisi mahdollisimman elävä ja houkutteleva, olemme valinneet ostoilmoitusten kuviksi joko aluetta tai talotyyppiä esittäviä kuvia. Kuva valikoituu sen mukaan mitä aluetta tai kaupunkia ostoilmoitus koskee. Jos alueesta tai kaupungista ei löydy kuvaa, tulee ilmoitukselle talotyyppiä kuvaava kuva.

Ostoilmoituskuva tulee palvelustamme automaattisesti, joten omia kuvia ei ole mahdollista lisätä ilmoitukseen.

Uutta palvelussa: Taloyhtiösivut

Tiesitkö, että monet asunnonetsijät etsivät myynnissä olevia asuntoja Googlen avulla käyttäen hakuterminä jotakin tiettyä katuosoitetta tai taloyhtiöön liittyvää sanaa, kuten ”asunto oy”, ”as oy”, ”kiinteistö oy” jne? Kuvattu toimintatapa on toiminut hyvin sellaisissa tapauksissa kun halutulla katuosoitteella tai taloyhtiöllä on ollut jokin asunto myynnissä. Tällöin hakija ohjautuu helposti Etuovi.comista löytyvään myynti-ilmoitukseen.

Jos haetulla katuosoitteella tai taloyhtiöllä ei ole juuri sillä hetkellä ollut myynnissä olevia kohteita, ei haku olekaan tuottanut haluttua lopputulosta ja kiinnostunut etsijä on joutunut umpikujaan. Tämän vuoksi taloyhtiösivut ovat nyt kiinteä osa palveluamme. Asunnonetsijä ohjautuu palveluumme vaikka haetulla katuosoitteella tai taloyhtiöllä ei juuri sillä hetkellä olisikaan asuntoja myynnissä. Sivusto tarjoaa kaikissa tapauksissa mielenkiintoista tietoa ja mahdollisuus selata muita lähialueen myynnissä olevia asuntoja on vahvasti läsnä.

Taloyhtiösivuista on paljon hyötyä:

Poimintoja Markkinatilastoista

Kevät on jatkunut ennätysvilkkaana Etuovi.comissa. Käyttäjämääräennätys rikkoutui jälleen – jo viidettä viikkoa putkeen. Myös yhteydenottojen määrä on noussut hurjasti viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna, mikä selittynee yksityisnäyttömäärien kasvulla sekä loma-asuntomarkkinoiden vilkastumisella.

Olemme jatkaneet säännöllisiä käyttäjäkyselyitämme ja uusimman kyselyn mukaan asunnon myyminen on monelle ajankohtaista myös poikkeustilanteessa, mutta iso osa myyntiä suunnittelevista haluaa ensin löytää uuden asunnon. Katso tuoreimman käyttäjäkyselymme tulokset täältä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin