Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Kuinka nopeasti yhteydenottoihin odotetaan vastausta?

Vuokra-asuntoa etsivät vastasivat

Vuokraovi.com tiedote – Tammikuu 2020

33% sähköisen yhteydenottopyynnön lähettäneistä odottaa vastausta 1-12 tunnin kuluessa

Vuokraovi.com toteutti viime vuoden syyskuussa kattavan Digitaalinen vuokrausprosessi -tutkimuksen, jonka tiedonkeruu tehtiin pop-up kyselynä Vuokraovi.comin kävijöille 16.-19.9.2019 välisenä aikana. Vastauksia kerättiin kaikkiaan 1 087. 

Tutkimuksessa kysyimme vuokra-asuntoa etsiviltä kuinka nopeasti he odottavat saavansa vastauksen lähettämäänsä sähköiseen yhteydenottopyyntöön. 33% vastaajista odottaa vastausta 1-12 tunnin kuluessa ja 40% 12-24 tunnin kuluessa. Vuokraovi.comin sähköistä yhteydenottoa oli käyttänyt lähes puolet (49%) tutkimukseen vastanneista vuokra-asunnon etsijöistä ja liidin lähettäminen koettiin myös mieluisimmaksi yhteydenottotavaksi kiinnostavan vuokra-asunnon osuttua kohdalle.

Yhteydenottopyyntöjen ripeä hoitaminen on helppo, mutta erittäin tehokas keino luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Kannattaa myös huomioida, että kattavien tietojen avulla ns. turhat yhteydenotot vähenevät. Kun vuokrailmoituksesta löytyy hyvät kuvat, pohjapiirros ja kattavat kuvaukset asuntoon liittyvistä asioista ja maksuista, voi myös yhteydenottojen laatu parantua – mieltä askarruttavat tiedot kun löytyvät jo suoraan ilmoituksesta.

Digimainonnan ABC -webinaari nyt katsottavissa

Järjestimme Digimainonnan ABC -oppaaseen nojautuvan webinaarin tammikuun alussa ja teimme webinaarista tallenteen, jotta mahdollisimman moni pääsisi tietoja hyödyntämään. Webinaarissa käydään läpi selkeästi seuraavat osa-alueet:

Pääset hyödyntämään webinaaritallennetta sekä lataamaan Digimainonnan ABC -oppaan kätevästi täältä.

Vuokrailmoitusten energiatehokkuusluokan merkinnät luovat läpinäkyvyyttä

Energiatodistus voi monesta tuntua välttämättömältä pahalta, vaikka sen avulla on helppo vertailla eri kohteita ja saada arvokasta tietoa toimenpiteistä, joilla energiatehokkuutta voisi mahdollisesti parantaa.

Energiatodistus on lain mukaan näytettävä niin myynti- kuin vuokrakohteestakin ja jos todistusta ei ole jostain syystä hankittu, on välittäjällä velvollisuus informoida myyjää tai vuokranantajaa lainmukaisista velvoitteista ja kustannuksista, joita energiatodistuksen puuttuminen voi aiheuttaa.


Miten energiatehokkuusluokat tai energiatodistuksen puuttuminen näkyvät vuokrailmoituksissa? 
Lue lisää täältä >

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: