Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.comin lisänäkyvyysratkaisut koetaan hyödyllisenä osana kohteen markkinointisuunnitelmaa

Laaja palautekyselymme keräsi lähes 300 vastaajaa

Etuovi.com tiedote – vk 8 helmikuu 2022

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Lähes 300 vastaajaa kertoi ajatuksistaan Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteista – ”Nostavat näkyvyyttä kanavassa, jossa ostajaehdokkaat eniten liikkuvat.

Tilastojen valossa lisänäkyvyystuotteidemme teho on kiistaton. Lisänäkyvyystuotteiden avulla kohde saa tutkitusti nostetta kiinnostukseen ja tavoittaa myös uusia ostajaehdokkaita – joko heti julkaisun yhteydessä tai vasta myöhemmin. Palautekyselymme mukaan tuotteita hyödyntävät asiakkaamme pitävät lisänäkyvyystuotteita helppona ja nopeana markkinointitoimenpiteenä, kun kohteen myynti kaipaa lisätehoa.

Tärkeimpinä hyötyinä pidetään erityisesti kävijöiden ja kohteesta kiinnostuneiden lisääntynyttä määrää myynti-ilmoituksella, toimeksiantajan vakuuttamista selkeillä markkinointitoimenpiteillä sekä kaupanteon nopeutumista.

Mitkä koet Etuovi.com lisänäkyvyystuotteiden tärkeimmiksi hyödyiksi?

 

Kysyimme palautekyselyssämme muun muassa missä tilanteissa asiakkaamme ovat kokeneet eri lisänäkyvyystuotteet erityisen toimivaksi. Esimerkiksi Nousua ja Nousu Plus -lisänäkyvyyspakettia hyödyntäneet vastaajat nostivat esiin myytävän kohteen hintamuutosten ja muiden toimenpiteiden (ilmoituksen kuvien ja esittelytekstin muokkaus, sekä esittelyajan lisäys) yhteydessä ostetun lisänäkyvyyden tuoneen erityisen hyviä tuloksia. 

Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteiden uudet hinnat voimaan 1.3.2022 alkaen

Etuovi.com on tarjonnut kohdekohtaisesti ostettavia lisänäkyvyysratkaisuja käyttöösi jo lähes 7 vuoden ajan. Tuotteiden toimivuutta on pidetty tarkasti silmällä heti ensimmäisistä lanseerauksista lähtien ja taustatoimintoja on kehitetty säännöllisesti. Muun muassa Startti ja Nousu Plus -lisänäkyvyysratkaisuihin lisättiin some-näkyvyyskanavaksi Facebookin lisäksi myös Instagram parhaimpien tulosten saavuttamiseksi. 

Tämän vuoden alussa oli aika tehdä lisänäkyvyystuotteiden hintoihin indeksitarkastus ja yleisen kustannustason nousun myötä tulemme päivittämään lisänäkyvyystuotteidemme hintoja 1.3.2022 lähtien. Samassa yhteydessä Kärki-lisänäkyvyyden beta-vaihe päättyy ja hinta päivittyy vastaamaan paremmin tuotteen toimivuutta. 

Katso millaisia tuloksia asiakkaamme ovat eri lisänäkyvyystuotteillamme keskimäärin saaneet ja millaisia ajatuksia palautekyselymme vastanneilla oli tuotteiden toimivuudesta. 1.3.2022 voimaan tulevat hinnat näet  kunkin tuotteen yhteydessä.

Voit myös siirtyä suoraan sinua eniten kiinnostavan tuotteen pariin klikkaamalla kyseistä painiketta alla.

nousulogo

Parantaa ilmoituksen sijaintia Etuovi.com hakutuloslistalla

Kun haluat herättää jo hieman pidempään myynnissä olleen kohteesi kiinnostuksen uudelleen

Hinta 28.2.2022 asti: 29 € + alv
Hinta 1.3.2022 alkaen: 30 € + alv

Nousu-lisänäkyvyys on ehdottomasti yksi suosituimmista lisänäkyvyystuotteistamme, eikä ihme, sillä sen avulla tavoitetaan myös uudet ostajat tehokkaammin. 

Nousu nostaa kohteesi takaisin hakutuloslistan ensimmäiseksi, minkä jälkeen se käyttäytyy kuin juuri julkaistu ilmoitus ja tippuu listalla alaspäin sitä mukaa kun uusia myynti-ilmoituksia julkaistaan palveluun.

Ostot ajalta 1.9-31.12.2021, kävijätilastot keskimäärin (mediaani)

Palautekyselyyn vastanneiden avoimia kommentteja Nousu-lisänäkyvyydestä ja sen hyödyistä:

nousupluslogo

Tavoittaa Nousun lisäksi Etuovi.comin uniikin yleisön somesta

Kun haluat herättää kohteesi kiinnostuksen uudelleen ja tavoittaa alueen Etuovi.comin käyttäjät myös somessa

Hinta 28.2.2022 asti: 69 € + alv
Hinta 1.3.2022 alkaen: 70 € + alv

Nousu Plus yhdistää tehokkaaseen pakettiin sekä Nousun että somenäkyvyyden Facebookissa ja Instagramissa. Tavoitat siis kohteesi alueen Etuovi.comin käyttäjät – asunnonvaihtajat ja unelmoijat kolmesta eri mediasta.

Asiakkaidemme kokemusten mukaan Nousu Plus -lisänäkyvyys on lisännyt kohteen kysyntää ja tuotteen avulla on voinut tavoittaa uusia kiinnostuneita asunnonvaihtajia eri asiakasryhmistä laajemmin.

Ostot ajalta 1.9-12.11.2021, kävijätilastot keskimäärin (mediaani)

Palautekyselyyn vastanneiden avoimia kommentteja Nousu Plus-lisänäkyvyyspaketista ja sen hyödyistä:

karkilogo

Nostaa ilmoituksen kohteen paikkakunnan Etuovi.comin kärkipaikalle

Kun haluat kohteesi näkyvän Etuovi.comissa laajemmin heti julkaisun yhteydessä tai vasta myöhemmin

Hinta 28.2.2022 beta-vaiheen päättymiseen asti: 15 € + alv
Hinta 1.3.2022 alkaen: 23 € + alv

Kärki on Etuovi.comin hakutuloslistan yläpuolella sijaitseva paikkakuntakohtainen 6 kohteen kärkipaikka, joka toimii kaikilla päätelaitteilla.  

Kohde nostetaan oman paikkakuntansa kärkipaikalle osoitteen perusteella ja jos maakunnan muilla paikkakunnilla on kärkipaikalla tilaa, saattaa kohde nousta myös niihin ja näkyä muilta paikkakunnilta kohteita hakeville.

Kävijätilastot näyttävät keskimäärin huikean nosteen ilmoituksen kävijämäärissä tuotteen oston jälkeen.

Ostot ajalta 1.9-31.12.2021, kävijätilastot keskimäärin (mediaani)

Palautekyselyyn vastanneiden avoimia kommentteja Kärki (beta) -lisänäkyvyydestä ja sen hyödyistä:

starttilogo

24h kuluessa julkaisusta – maksimoi kohteen kiinnostuksen Etuovi.comin uniikilla kohdennuksella somessa

Kun haluat kohteesi myyntiin ylivoimaisen lähdön ja tavoittaa Etuovi.comin käyttäjät myös somessa

Hinta 28.2.2022 asti: 39 € + alv
Hinta 1.3.2022 alkaen: 40 € + alv

Startti sisältää neljän vuorokauden ajan maksettua Facebook- ja Instagram-mainontaa kohteen paikkakunnan alueella asuville Etuovi.comin käyttäjille. Sosiaalisen median mainonta kohdennetaan Etuovi.comin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin/Instagramin aluekohdennuksen perusteella.  

Mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta siellä, missä mainos tavoittaa siitä kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin. Jokainen, joka mainoksen somessa näkee on käyttänyt Etuovi.comia viime viikkojen aikana.

Palautekyselyyn vastanneiden avoimia kommentteja Startti-lisänäkyvyydestä ja sen hyödyistä:

Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteet saat käyttöösi Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelusta tai KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmästä vain parilla klikkauksella. Tässä ohjeet ostamiseen:

Poimintoja markkinatilastoista

Vuoden alku alkoi Etuovi.comin tärkeimpien kysyntämittareiden mukaan mallikkaasti. Yhteydenottojen määrä oli vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna samalla hyvällä tasolla, myynti-ilmoituksilla vieraillaan aktiivisesti (kohdesivulataukset olivat +9 % kasvussa vuoden 2021 tammikuuhun verrattuna) ja myytävien kohteiden määrät olivat hieman kasvussa +3 % viime vuoden tammikuuhun verrattuna, mutta kokonaisuutta tarkastellessa tarjonta on pysynyt edelleen matalalla tasolla.

Katso tammikuun kysyntä- ja tarjontamittareiden graafit Markkinapulssi-sivultamme.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin