Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Myynti-ilmoitus on kuin käyntikorttisi

Miten myynti-ilmoitusta katsotaan ja mihin kannattaa panostaa?

Etuovi.com tiedote – Maaliskuu 2020

Miten myynti-ilmoitustasi katsotaan?

Oletko koskaan miettinyt mihin asunnonetsijät kiinnittävät huomiota ensimmäiseksi myynti-ilmoitusta katsoessaan? Entä kuinka pitkän aikaa myynti-ilmoituksen parissa keskimäärin viihdytään?

Myynti-ilmoitusta voisi hyvin verrata yrityksesi käyntikorttiin – hyvin täytetty ilmoitus vakuuttaa ja voi hyvin johtaa uusiin toimeksiantoihin, joko heti tai myöhemmin tarpeen herätessä. Pitkäjänteinen panostaminen siis kannattaa.

Tutkimme mitkä toiminnot ovat kohdesivun käytetyimpiä ja merkkasimme ne esimerkkikuvaan punaisilla ympyröillä. Merkatut toiminnot ovat samat myös tietokonetta ja tablettia käytettäessä.

Kuvat ovat ehdottomasti käytetyin toiminto. Kuvien jälkeen hyödynnetään eri osioiden pikapainikkeita.

Selaa alle listatut tarkemmat tiedot kohdesivun käytetyimmistä toiminnoista ja panosta erityisesti niihin!

 

1. Kuvat
Ehdottomasti eniten selataan kuvia. Yleisin selaustapa on käyttää kuvan päällä näkyviä selausnuolia. Toiseksi yleisintä on käyttää "katso kaikki kuvat" -painiketta ja kolmanneksi yleisin tapa on katsella kuvia koko ruudun näkymässä. Hyvälaatuiset kuvat ovat avainasemassa onnistuneeseen myynti-ilmoitukseen.
2. Sijainti
Alueen kartta ja tieto lähellä olevista palveluista kiinnostavat asunnonetsijöitä. Varmista, että karttakohdennus kohteesta on oikein! Etuovi.comin kartta näyttää palvelut kätevillä ikoneilla ja reittiohjeet helpottavat hahmottamaan esimerkiksi työmatkan pituuden kiinnostavasta kohteesta käsin.
3. Kuvat
Kuvien tärkeyttä ei voi korostaa liikaa – kuvien selailulla aloitetaan, ja niihin palataan myös muiden tietojen jälkeen. Kuvat eivät kuitenkaan yksin riitä. Kattavat kohdetiedot palvelevat asunnonetsijöitä parhaiten ja ehkäisevät myös turhia yhteydenottoja.
4. Tiedot
Esittelytekstissä kannattaa tuoda selkeästi esiin asunnon ja taloyhtiön tärkeimmät ominaisuudet. Hyödynnä 3-3-4 muistisääntöä: 3 riviä alueesta, 3 riviä yhtiöstä ja 4 riviä asunnosta. Varmista, että tekstiin ei jää kirjoitusvirheitä ja huomioi hyvä luettavuus myös mobiilinäkymässä.
5. Esittelyt
Tieto seuraavasta esittelyajasta on tärkeä asunnosta kiinnostuneelle. Osa asunnonetsijöistä ilmestyy yleiseen esittelyyn ilman ennakkoyhteydenottoja.
6. Ota yhteyttä
Osa asunnonetsijöistä lähettää yhteydenottopyynnön, osa soittaa suoraan välittäjälle ja osa lähettää tarkentavia kysymyksiä sähköpostitse. Varmista, että kaikki tarvittavat yhteystiedot ovat näkyvillä.
Previous
Next

Myynti-ilmoituksen parissa vietetään keskimäärin 1,5 minuuttia. Siinä ajassa kävijä muodostaa mielikuvan niin myynnissä olevasta asunnosta, välittäjästä kuin yrityksestäkin. Ensivaikutelma on erittäin tärkeä – myynti-ilmoitus kannattaa julkaista vasta sitten, kun kaikki tiedot on täytetty ja teksti oikoluettu. Julkaisuhetki kerää asuntoilmoitukselle eniten kävijöitä, ja harva heistä palaa takaisin katsomaan ilmoitusta uudelleen jos tiedot ovat vajavaisia.

100% bränditurvallinen ympäristö yrityksesi mainonnalle

BRÄNDITURVALLISUUS

TEKNOLOGIA JA DATA

AVAIMET KÄTEEN -PERIAATE

Nykypäivänä on entistä tärkeämpää tietää, millä sivustolla yrityksen mainontaa näytetään, ja ennen kaikkea mitä sisältöä sivustolta löytyy. Brändinäkyvyys oikeassa ympäristössä takaa mainonnan toimivuuden sekä yrityksen brändimielikuvan positiivisen kehityksen.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa laadukasta ja mahdollisimman toimivaa mainontaa – oikeassa ympäristössä. Tämän vuoksi Etuovi.com ja Vuokraovi.com ovat lanseeranneet mainostaja-asiakkailleen lupauksen, jossa yhtenä osana on laadukkaan ja yrityksen brändimielikuvaa edistävän ympäristön varmistaminen kaikille mainoksille. Voit siis olla huoletta – me takaamme mainoksellesi 100% bränditurvallisen ympäristön.

Käy katsomassa asiakaslupauksemme kokonaisuudessaan ja lue miten oikea mediaympäristö vaikuttaa mainonnan toimivuuteen.

eKIVI sähköistää asuntokaupan prosesseja

Sähköiset allekirjoitukset ovat jatkuvassa kasvussa. Lähde KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä 1/2014-1/2020

Tiesitkö, että tarjoamme asumisen mediapalvelujen (Etuovi.com ja Vuokraovi.com) lisäksi myös tehokkaita työkaluja asumisen ammattilaisille?

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän avulla hallitset helposti asiakasrekisterin, saat esitäytettyinä kaikki asuntokaupan asiakirjat ja hoidat vaivattomasti kohteidesi markkinointia. 

Mikä parasta – et tarvitse järeitä ohjelmistoja, sillä KIVI on käytettävissä täysin nettiselaimellasi!

eKIVI mahdollistaa sähköiset allekirjoitukset ja yhdessä sähköisen asuntokaupan alustan, DIAS Oy:n kanssa myös täysin sähköiset asuntokaupat ovat mahdollisia. Sähköisten allekirjoitusten määrä on jatkuvassa kasvussa ja kuluttajien odotukset eri palvelujen sähköiseen hoitamiseen alkavat olla korkealla. Katso miten KIVIssä tehty ensimmäinen sähköinen asuntokauppa sujui.

Ota eKIVI pian käyttöösi ja tarjoa asiakkaillesi jouhevia tapoja hoitaa asuntokaupat ajasta ja paikasta riippumatta. Kiinnostuitko? Tutustu KIVIin täältä ja ota yhteyttä: Petri Salmi, petri.salmi@almamedia.fi, 050 438 1001

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin