Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vuokraovi.com on tunnetuin vuokrattavia asuntoja esittelevä sivusto

Varmista kaikkien kohteidesi näkyvyys nyt

Vuokraovi.com tiedote – vk 7 tammikuu 2021

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Vuokraovi.comin käyttäjämäärät nousivat viime vuoden aikana täysin uudelle tasolle rikkoen käyttäjämääräennätyksiä useampia kertoja. Tämän vuoden tammikuu näytti, että uusi taso on pysynyt hienosti ja käyttäjämäärät ovat edelleen korkealla tasolla. 

Myös yhteydenottojen määrät ovat pysyneet korkealla tasolla, vaikkakin viime vuoden vastaavaan aikaan kasvu oli maltillista. Vuokra-asuntoja on tällä hetkellä paljon tarjolla, mikä vaikuttaa niin yhteydenottojen kuin tallennettujen vahtien määrään. 

Pikakatsaus tammikuuhun 2021:

Lähde: Vuokraovi.com tammikuu 2021 vs. tammikuu 2020.

Vuokraovi.com on tunnetuin vuokrattavia asuntoja esittelevä sivusto asunnonvuokraajien keskuudessa

IROResearchin Tuhat suomalaista -tutkimuksessa selvitettiin vuokra-asuntoja esittelevien internet-sivujen tunnettuutta suomalaisten keskuudessa. Tutkimus toteutettiin elo- ja syyskuun vaihteessa 2020.

Tulosten mukaan Vuokraovi.com on spontaanisti tunnetuin vuokra-asuntoja esittelevä sivusto sellaisten vastaajien keskuudessa, jotka ovat vuokranneet asunnon viimeisen 2 vuoden aikana, tai vuokraaminen on ajankohtaista joko nyt tai lähitulevaisuudessa. Vuokraovi.com oli ykkönen myös top of mindissa, eli mainittiin useimmin ensimmäisenä sivustona. Myös autettu tunnettuus oli Vuokraovi.comilla erittäin hyvä.

Nyt jos koskaan kannattaa siis varmistaa, että kaikki vuokra- ja asumisoikeuskohteesi ovat laadukkaasti näkyvillä palvelussamme! Vuokraovi.com takaa vuokrakohteidesi lisäksi myös yrityksesi mainonnalle erittäin hyvän ja turvallisen ympäristön. Kun nettisivun sisältö on laadukasta, luo se ympärilleen ns. halo-efektin, jonka ansiosta sivustolla nähty mainontakin koetaan laadukkaana. Lue lisää mainonnan halo-efektistä ja sen vaikutuksista täältä.

Ota kaikki irti laadukkaasta mediaympäristöstämme – lisää jokainen vuokra- ja asumisoikeusasuntosi palveluumme ja hyödynnä mainosratkaisujamme yrityksesi mielikuvan rakentamisessa! Myyjämme auttavat sinua sopivan kokonaisuuden suunnittelussa.

Kiitos arvokkaasta palautteesta

Toteutimme viime vuoden loppupuolella asiakaskokemusmittauksen, jonka tavoitteena oli kartoittaa asiakkaidemme kokemuksia ja hyötyarvoa tarjoamistamme asumisen medioista (Etuovi.com ja Vuokraovi.com) sekä järjestelmistä (KIVI Kiinteistönvälityspalvelu, MyyntiPro, ARVO, Tietotuotteet).

Tavoittavin ja kattavin asumisen mediakokonaisuus 4,4

Toimialan paras
kumppani 4,2

Asiakkaidemme kokonaistyytyväisyys 4,1

Luvut keskiarvoja asteikolla 1-5. Lähde: Asiakaskokemusmittaus marras-joulukuu 2020. Vastaajat: asuminen toimialan päättäjäasiakkaat, n=132

Tulokset olivat rohkaisevia, sillä niiden perusteella tarjontamme koetaan tärkeänä liiketoiminnalle. Esimerkiksi asteikolla 1-5 Vuokraovi.comin kohdeilmoittelun tärkeyden keskiarvo oli hienot 4,2, Etuovi.comin kohdeilmoittelun 4,8 ja KIVI kiinteistönvälityspalvelun 4,9. Palveluitamme suositeltaisiin myös muille. 

Kehityskohteena esiin nousi yhteydenpitomme aktiivisuus keskiarvolla 3,4/5. Otamme vinkistä vaarin ja olemme jatkossa aktiivisemmin yhteydessä, olethan sinäkin!

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on aina ollut erittäin tärkeä osa toimintaamme ja tulemme jatkamaan asiakaskokemusmittauksia myös tulevaisuudessa. 

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: