Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vuokraovi.comin käyttö ennätystasolla

Kaikkien aikojen korkein käyttäjämäärä

Vuokraovi.com tiedote – vk 18 huhtikuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Vuokraovi.comissa tehtiin poikkeuksellista keväästä huolimatta viime viikolla kaikkien aikojen käyttäjämääräennätys, kun sivustolla vieraili viime viikolla huimat yli 292 000 käyttäjää! Etuovi.com ja Vuokraovi.com tavoittivat yhdessä viime viikolla ennätykselliset 1,46 miljoonaa käyttäjää. 

Vuokraovi.comin käyttäjämäärä jatkoi kasvuaan 2 % edeltäneestä viikosta – palvelussa oli jopa 27 % enemmän käyttäjiä verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Kysyntämittareiden mukaan käyttäjämme ovat hyvin aktiivisia ja vuokra-asunnon etsiminen yhä useammalle ajankohtaista. Uusia vahteja tehtiin 20% enemmän ja uusia rekisteröityneitä käyttäjiä oli 17% enemmän verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan.

Palvelumme kohdemäärä on tällä hetkellä  ennätystasolla ja kohteita tulee jatkuvasti lisää.  Vuokraovi.com Nousu-lisänäkyvyydellä parannat kohteesi sijaintia hakutuloslistalla ja suosittelemmekin hyödyntämään tuotetta aika ajoin, jos kohteesi on pidempään vapaana markkinoilla.  

Vuokraovi.com Nousulla nostetta kävijämääriin – aktivoi tänään ja saat viikon kuluttua Tulosviestin sähköpostiisi

Onko vuokra- tai asumisoikeusasunnon ilmoituksesi ollut Vuokraovi.comissa jo useamman viikon näkyvissä ja sopivaa uutta asukasta ei ole löytynyt? Ei hätää, Vuokraovi.com Nousulla nostat kohteesi takaisin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon – herätät kiinnostuksen uudelleen ja tavoitat myös uudet vuokra-asunnon etsijät tehokkaammin. Vuokraovi.comiin tulee uusia rekisteröityneitä käyttäjiä joka viikko. 

Aktivoi kohteelle Vuokraovi.com Nousu Vuokraovi.comin Sopimusasiakaspalvelussa hintaan 19 € (+ alv) / kerta. Toimitamme Tulosviestin sähköpostiisi viikon kuluttua Nousun ostosta.

Tulosviesti sisältää seuraavat tiedot:  kävijäboosti %, hinta per lisäkävijä €  sekä ilmoituksen kävijätilastot kahdelta edeltävältä viikolta. 

Lähetämme Tulosviestin vain niistä kohteista, jotka ovat olleet viikko ennen ostoa ja viikko oston jälkeen Vuokraovi.comissa näkyvissä. 

Oletko ostamassa Vuokraovi.com Nousua ensimmäistä kertaa? Asiakastukemme on mielellään apuna arkisin 10-16 (p. 010 665 5505 tai osoitteessa asiakastuki@vuokraovi.com)

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: