Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vuosi 2020 pähkinänkuoressa

Valmistaudu uuteen vuoteen – me autamme

Vuokraovi.com tiedote – vk 50 marraskuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Ikuisuudelta tuntunut vuosi on vihdoin kääntymässä uuden vuoden puolelle. Tämä vuosi on tuonut mukanaan ennennäkemättömiä haasteita, mutta onneksi myös onnistumisia, sisukkuutta sekä yhteishenkeä.

Vuokraovi.comin vuotta voisi hyvin kuvailla sanalla, vilkas. Käyttäjämääräennätykset rikkoutuivat useamman kerran vuoden aikana ja yhteydenottoja on parhaimmillaan lähetetty kuukauden aikana tuplasti viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Tammi – lokakuun aikana käyttäjiä oli huikeat 26 % enemmän kuin samaan aikaan viime vuonna!

Pikakatsaus marraskuuhun 2020:

Lähde: Käyttäjät, Google analytics tammi-lokakuu 2020 vs. tammi-lokakuu 2019; muut: Vuokraovi.com marraskuu 2020 vs. marraskuu 2019.

TOP 5 – näin varmistat menestyksesi

2020 heittämän kierrepallon myötä on erityisen selvää, että kaikkeen ei voi ennalta varautua, mutta pitkäjänteinen suunnitelmallisuus ja perusasiat luovat usein vahvan pohjan, jonka avulla yllättäviin tilanteisiin on helpompi reagoida. Listamme auttaa keskittymään olennaiseen.

Vuokraovi.com tarjoaa kolmea erilaista näkyvyyspakettia. Varmista, että yrityksesi käytössä oleva paketti tukee yrityksesi tavoitteita mahdollisimman hyvin! 

Vuokrakohteita ja asunnonetsijöitä on nyt ennätysmäärä  – parhaimman näkyvyyden ja tavan erottua joukosta tarjoaa Premium-näkyvyyspakettimme. 

Tutustu näkyvyysratkaisuihimme tarkemmin täältä >

Esimerkiksi Brändi- ja Premiumnäkyvyyspakettiin kuuluu sekä logonäkyvyys että brändiväri. Onhan yrityksesi logo näkyvillä palvelussamme? 

Brändiväri luo logon ohella erityisen hyvin mielikuvia – toimitathan siis viimeistään nyt yrityksesi brändivärin hex-väriarvon Vuokraovi.comin asiakaspalveluun.

Paras tapa loistaa on loppujen lopuksi yksinkertaista. Käytä laadukkaita vaakakuvia vuokrattavasta kohteestasi. Kerro kattavasti taloyhtiöstä, asunnosta sekä ympäristöstä. Mitä tarkemmat tiedot sitä paremman mielikuvan asunnonetsijä saa ja vältyt myös turhilta yhteydenotoilta.

Mainontaa voi hyödyntää monin tavoin. Rakenna brändimielikuvaasi, viesti rakenteilla olevista uusista vuokrakohteista tai tuo esiin vielä vapaana olevia yksittäisiä vuokra-asuntoja. Kun mainonnan kohdentaa halutulle yleisölle, on mahdollisuudet onnistua erinomaiset! Myyjämme auttavat sopivan mainosratkaisun löytämisessä mielellään. Ota yhteyttä myyjään >

Mainonnan lisäksi kannattaa kokeilla myös Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyyttä! Nousu antaa vuokrakohteellesi uuden lähdön nostamalla sen takaisin hakutuloslistan alkuun. Saat lisää tuoreita silmäpareja ja herätät kiinnostuksen uudelleen! Tutustu Vuokraovi.com Nousuun täältä >

Tiedotamme ajankohtaisista aiheista ja tuoreimmista käyttäjäkyselyjen tuloksista säännöllisesti mediatietosivuillamme. Löydät kaikki julkaisumme täältä. Laita sivu talteen selaimesi muistiin!

Kiitos kuluneesta vuodesta sekä hyvästä yhteistyöstä ja menestystä vuoteen 2021!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: