Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Vakuuta toimeksiantajat

Autamme sinua syksyn toimenpiteiden suunnittelussa

Etuovi.com tiedote – vk 34 elokuu 2023

kuosiraita pahkinankuoreen

Poimintoja markkinatilastoista

Työkaluja syksyyn: Miten sinä vakuutat toimeksiantajat?

Tutkimus: Palvelutarjontamme koetaan tärkeänä liiketoiminnalle.

Tutkimus: Kiinteistönvälittäjät luottavat uuteen OviPro kiinteistönvälitys-järjestelmään

Poimintoja markkinatilastoista

Uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä oli heinäkuussa nousussa niin edelliseen kuukauteen kuin edellisten vuosien vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Vuoden 2022 heinäkuuhun verrattuna kasvua oli +12 % ja kesäkuuhun 2023 verrattuna +16 %. Myös yhteydenottojen määrä kasvoi heinäkuussa edeltävään kuukauteen verrattuna +13 % ja oli kuluvan vuoden korkein, mutta edellisiin vuosiin verrattuna yhteydenottoja tehtiin vähemmän.

Asuntoja kuitenkin selataan ahkerasti, ja sitä oikeaa asuntoa etsitään harkiten, mikä näkyy esimerkiksi korkeissa aktiivisten vahtien määrissä. Niin ikään kävijämäärät ovat korkealla, ja viikoilla 30-31/2023 Etuovi.com tavoitti keskimäärin yhteensä 858 000 eri ihmistä / viikko, ja palvelua käytettiin keskimäärin 1,1 milj. eri selaimelta / viikko

Etuovi.com ja Vuokraovi.com tavoittivat yhdessä keskimäärin 936 000 eri ihmistä / viikko, ja palveluita käytettiin keskimäärin 1,4 milj. eri selaimelta / viikko. (Lähde/eri ihmiset: Suomen virallinen internet-yleisöjen tavoittavuutta mittaava FIAM-mittaus. Lähde/eri selaimet: Google Analytics users).

Lähde: Etuovi.com heinäkuu, kesäkuu 2023, heinäkuu 2022, 2021,2019, Google Analytics users vk 30-31/2023 ja FIAM-mittaus, reach vk 30-31/2023

Työkaluja syksyyn: Miten sinä vakuutat toimeksiantajat?

Etuovi.com on tutkitusti Suomen kattavin ja tavoittavin asumisen media. Avullamme tavoitat asumisesta kiinnostuneen yleisön tavalla, jota kukaan muu markkinoilla ei pysty tarjoamaan. Tunnemme asuntomarkkinat ja yleisömme myös erityisen hyvin; vuosikymmenten kokemus, toistuvat tutkimukset, jatkuva yhteistyö asiakkaidemme kanssa sekä uniikki data ovat kaiken tekemisemme ytimessä.

Keräsimme alle työkaluja ja vinkkejä arkesi tueksi. Jos haluat jutella tarkemmin tavoitteistasi ja pohtia yhdessä sopivia menetelmiä niiden saavuttamiseen, ole rohkeasti yhteydessä alueesi yhteyshenkilöön >

Tutkimus: Palvelutarjontamme koetaan tärkeänä liiketoiminnalle. Kiitos arvokkaasta palautteesta!

Asiakkaidemme kokonaistyytyväisyys

4,3

Suomen tavoittavin ja kattavin
asumisen mediakokonaisuus

4,3

Tarjoaa luotettavat
palvelut

4,3

Arviointi asteikolla 1-5

Kartoitimme toukokuussa sitä, millaista hyötyä asiakkaamme kokevat saavansa asumisen medioista (Etuovi.com ja Vuokraovi.com) ja järjestelmistä (KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä ja OviPro).

Tulosten mukaan palvelutarjontamme koetaan tärkeänä liiketoiminnalle, ja esimerkiksi Etuovi.comin kohdeilmoittelun tärkeyden keskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,6, KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän 4,5, OviPron 4,0 ja Vuokraovi.comin kohdeilmoittelun 4,2. Palveluitamme myös suositeltaisiin muille.

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on aina ollut erittäin tärkeä osa toimintaamme. Edellisessä Asiakaspulssi-tutkimuksessa asiakkaamme toivoivat meiltä tiiviimpää yhteydenpitoa ja muun muassa siihen olemmekin panostaneet. Iloksemme tämä näkyy entisestään parantuneessa arvosanassa, joka nousi 3,5:stä 3,9:ään. Tulosten mukaan meidät on myös helppo tavoittaa (4,4).

Lisäksi meitä kuvailtiin toimialan parhaaksi kumppaniksi (4,2), joka tarjoaa tarpeisiin sopivat palvelut (4,2). Kiitos luottamuksesta! Jatkamme Asiakaspulssi-tutkimuksia myös tulevaisuudessa.

Lähde: Asiakaspulssi-tutkimus 5/2023

Tutkimus: Kiinteistönvälittäjät luottavat uuteen OviPro-kiinteistönvälitysjärjestelmään

Yli 20 vuoden ainutlaatuinen kokemuksemme kiinteistönvälitysalalta näkyy kesän tutkimustuloksissa. OviPro nähdään luotettavana ja odotukset tulevaisuuden työkalusta ovat positiivisen toiveikkaita. 

Tammikuussa 2023 lanseerattu OviPro Starter korvasi ensin Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun ja kesäkuussa julkistettu OviPro Standard mahdollisti OviPron käyttöönoton pienille ja keskisuurille kiinteistönvälitysyrityksille. Kehitys jatkuu kiivaana kohti kolmatta vaihetta kattavine ERP-toiminnallisuuksineen.

Tutustu tuloksiin tarkemmin tulosartikkelista ja katso mitä tutkimukseen vastanneet kiinteistönvälittäjät odottavat uudelta järjestelmältä. 

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin