Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Avainsanat – pieni vaiva, suuri hyöty

Näin pääset alkuun

Tiedote syyskuu 2019

Etuovi.comin kesä oli kuuma, eikä hiljaisen lomajakson merkkejä näkynyt lainkaan. Sen sijaan teimme ennätyksiä niin kävijä- kuin yhteydenottomäärissäkin.

Heinäkuun kävijämäärä ylsi kaikkien aikojen suurimpaan lukuun: 1 887 000 eri kävijää. Viime vuoden heinäkuuhun verrattuna eri kävijöitä oli huikeat 6% enemmän. Etuovi.com ja Vuokraovi.com tavoittivat heinäkuun aikana yhdessä yli 2 miljoonaa eri kävijää: 2 072 000.

Yhteydenottoja tehtiin +14% enemmän viime vuoden heinäkuuhun verrattuna ja etenkin puhelu- sekä mobiililiidit kasvoivat kesän aikana.

Tiedote syyskuu 2019

Hyödynnä avainsanoja ja tule löydetyksi

Tiesitkö, että voit parantaa myynti-ilmoituksesi löytyvyyttä hyödyntämällä kohteeseen liittyviä tärkeitä avainsanoja? Valtakunnallisesti kaikista hauista 2,2% on avainsanahakuja.

Varmista, että myyntikohteesi esittelyteksti sekä muut vapaamuotoista tekstiä sisältävät kentät sisältävät relevantit avainsanat perusmuodossa – näin ilmoituksesi nousee mukaan vastaaviin avainsanahkuihin ja vahteihin.

Listasimme valtakunnallisten avainsanojen TOP-5 ajalta tammi-elokuu 2019. Katso lista ja ota kohteeseesi sopivat avainsanat käyttöösi.

Lähde: Etuovi.com tammi-elokuu 2019

Rahanarvoisia etuja Etuovi.comin asiakkaille

Etuovi.comin asiakkaana olet oikeutettu kattaviin etuihin! Onko yritykselläsi myös vuokra-asuntoja? Saat Vuokraovi.comin palvelut käyttöösi alennetulla kohdehinnalla. Brändiasiakkaamme saavat tämän lisäksi -10% alennuksen Vuokraovi.comin kohteista. 

Vuokraovi.comin tilaus on helppoa – pääset tutustumaan Vuokraovi.comin palveluihin ja tekemään tilauksen täältä >

Myös KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän käyttö on Etuovi.comin asiakkaille edullisempaa: saat KIVIn käyttöösi täysin ilman perusmaksua, jolloin säästöä kertyy 145 €/kk. 

KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmään pääset tutustumaan tarkemmin täältä >

Voit myös kysyä lisää myynniltämme!

Etuovi.comin lisänäkyvyysperhe laajenee pian

Tiedote syyskuu 2019

Suositut lisänäkyvyystuotteemme saavat pian kaivatun jäsenen takaisin kun Etuovi.com Kärki palaa valikoimiimme. 

Pysy kuulolla sillä tiedotamme uudistuvasta lisänäkyvyystuotteestamme lähiaikoina lisää!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin