Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Yhteydenottojen määrä nousussa

Vuokraovi.comin syksy on ollut nousujohteinen

Vuokraovi.com tiedote – Marraskuu 2019

Oletko jo tutustunut uudistuneisiin mediatietosivuihimme?

Olemme uudistaneet asumisen mediatietosivumme pyrkimyksenä esittää palveluidemme tietoja ja tarjontaa mahdollisimman helposti ja selkeästi. Uudistuksen yhteydessä lanseerasimme myös täysin uuden osion: Onnistumisen avaimet. Osio keskittyy inspiroivaan ja hyödylliseen sisältöön. Löydät esimerkiksi kaikki lähettämämme tiedotteet Onnistumisen avaimen Tiedotteet -osiosta!

Suomen kattavin vuokra-asuntojen markkinapaikka vetää hyvin kävijöitä

Vuokraovi.comin syksy on ollut suorastaan huikea! Vuokraovi on tavoittanut syyskuussa 474 000 eri kävijää ja yhteydenottojen määrä on lisääntynyt +30% viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Vuokramarkkinat käyvät kuumana ja kysyntä vuokra-asunnoille on kovaa. Myös panostuksemme palvelun jatkuvaan kehitykseen ja esimerkiksi liikenteenohjaus Etuovi.com-palvelusta Vuokraovi.comiin on tuottanut kohteille enemmän silmäpareja kasvaneen tavoittavuuden kautta.

ERI KÄVIJÖITÄ VUOKRAOVI.COMISSA

YHTEYDENOTTOJA
YRITYKSILLE

REKISTERÖITYNEITÄ
KÄYTTÄJIÄ

Lähde: FIAM – ComScore MMX MP, syyskuu 2019; yhteydenotot ja rekisteröityneet käyttäjät Vuokraovi.com lokakuu 2019 vs. lokakuu 2018.

Vuokraovi.com sai uuden mainospaikan

Etusivun tapetti on ollut valtavan suosittu mainosmuoto Vuokraovi.comissa – jopa niin suosittu, että kaikki halukkaat eivät ole voineet ostaa mainosnäkyvyyttä kyseiselle mainospaikalle haluamanaan ajankohtana.

Nyt tilanteeseen on tullut muutos, sillä laajensimme tapettimainospaikan myös hakusivulle! 

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää myynnistämme.

 

Haluamme auttaa sinua menestymään –lataa veloitukseton oppaamme digimainonnan saloihin!

Digimainonnan ABC

Olemme koonneet kattavan ja selkokielisen oppaan siitä mitä digimainonta on ja mitä sen suunnittelussa ja toteuttamisessa kannattaa ottaa huomioon. 

Lähtötasollasi ei ole merkitystä – tämä opas hyödyttää varmasti kaikkia ja antaa avaimia onnistuneisiin markkinointitoimiin.

Lataa veloitukseton oppaamme ensimmäisten joukossa – keskityt oikeisiin asioihin markkinoinnissasi ja näet tuloksia.

 

Vuokraovi.comin Black Friday – koko viikon kestävä alennuskampanja on vielä hyödynnettävissä!

Black Friday on rantautunut myös Vuokraovi.comiin ja tarjoamme Nousu-lisänäkyvyyden puoleen hintaan, vain 9,50 € / kerta (+alv). Muina ajankohtina Nousu lisänäkyvyys on 19 € / kerta (+alv).

Kampanja on voimassa koko Black Friday -viikon 25.11 – 1.12, eli sinulla on vielä loppuviikko aikaa käyttää huikea alennus hyväksesi! 

Ostomäärälle ei ole rajoituksia, joten voit hyödyntää tarjousta niin monelle eri kohteelle kuin haluat!


Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyyden osto on helppoa. Kirjaudu vain Vuokraovi.com sopimusasiakaspalveluun – osto onnistuu kohdelistauksen kautta linkistä ”Nosta kohde tuloslistan ensimmäiseksi”.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin