Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatietosivujen uudet tuulet

Entistä selkeämpi rakenne ja kattavampi sisältö

Tiedote – Lokakuu 2019

Mediatietosivumme on ollut muutosten alla. Olemme luoneet sivuille uuden selkeämmän rakenteen ja lisänneet hurjasti tietoa tarjoamistamme palveluista ja tuotteista. Löydät sivuilta myös kaksi täysin uutta osiota. 

Ammattilaisen työkalut -osio esittelee asumisen järjestelmät, joista löytyy ratkaisut yritysten vaativiinkin tarpeisiin. 

Onnistumisen avaimet -osio kerää yhteen vinkkejä ja inspiraatiota asumisen ammattilaisen työn tueksi. Löydät jatkossa myös kaikki tiedotteemme Onnistumisen avaimet -osiosta. 

Tutustu mediatietosivuillemme ja anna palautetta sivuston oikeassa alakulmassa näkyvän hymiön kautta – kuulemme mietteitäsi mielellämme!

Hakutulossivun tulostus uudistuneessa Etuovi.comissa

Etuovi.comin hakutulossivun avulla on helppo käydä läpi tietyn alueen tarjontaa ja hintaluokkaa esimerkiksi arviokäyntien yhteydessä. 

Palvelumme vanhan version puolella hakutulossivun tulostamisesta onkin tullut kätevä työkalu arviokäynteihin valmistautumisessa. 

Uudistunut palvelumme toimii kuitenkin erilaisella tekniikalla, minkä vuoksi samanlaista tulostus-painiketta ei ole enää hakutulossivun yhteyteen tuotu. 

Näin tulostus onnistuu helposti:

Lokakuun tiedote 2019

Menestystarina – sähköistä asuntokauppaa
ensimmäisten joukossa

Sähköinen asuntokauppa – menestystarina

Valtteri Lampinen sai kunnian tehdä Bo LKV Tampereen ensimmäisen sähköisen asuntokaupan KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän avulla.

 Lue miten sähköisen asuntokaupan prosessi sujui ja millaisia ajatuksia Valtterilla on sähköisestä asuntokaupasta.

Haluamme auttaa sinua menestymään –lataa veloitukseton oppaamme digimainonnan saloihin!

Digimainonnan ABC

Olemme koonneet kattavan ja selkokielisen oppaan siitä mitä digimainonta on ja mitä sen suunnittelussa ja toteuttamisessa kannattaa ottaa huomioon. 

Lähtötasollasi ei ole merkitystä – tämä opas hyödyttää varmasti kaikkia ja antaa avaimia onnistuneisiin markkinointitoimiin.

Lataa veloitukseton oppaamme ensimmäisten joukossa – keskityt oikeisiin asioihin markkinoinnissasi ja näet tuloksia.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin