Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Sujuvaa toimintaa läpi lomakauden

Muistilistamme avulla varmistat rennon loman

Vuokraovi.com tiedote – vk 27 heinäkuu 2022

Vielä ehdit hyödyntää tarjouksen – Vuokraovi.com Nousu kesähintaan 14 € / kerta (+alv) huomiseen ke asti

Vuokraovi.com Nousulla nostat kohteesi takaisin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon nyt hintaan 14 € / kerta (+ alv). Norm. 20 € + alv.

Oletko ostamassa ensimmäistä kertaa? Täältä löydät ohjeet ostamiseen. Saat aktivoitua Nousun Vuokraovi.comin Sopimusasiakaspalvelussa vain parilla klikkauksella.

Kohde nousee hakutuloslistan alkuun heti oston jälkeen. Ostos laskutetaan toimiston kuukausittaisen Vuokraovi.com-laskun yhteydessä ja saat viikon kuluttua Tulosviestin sähköpostiisi.

Tulosviesti lähetetään niistä kohteista, jotka ovat olleet kaksi viikkoa ennen ostoja ja viikko oston jälkeen Vuokraovi.comissa, eikä niille ole tehty muita ostoja.

Vinkki! Päivitä ilmoituksesi tiedot ja lisää uusia kuvia / vaihda kuvien järjestystä ennen Nousu-lisänäkyvyyden aktivointia.

Hyödynnä tarjous ja kirjaudu Vuokraovi.com Sopimusasiakaspalveluun >

Vaihda rennosti vapaalle lomailijan muistilistamme avulla

Tiesithän, että asiakastukemme palvelee normaalisti myös kesällä: arkisin klo 10–16 puhelimitse ja sähköpostitse osoitteesta asiakastuki@vuokraovi.com.

Poimintoja markkinatilastoista*

Kesän vilkas sesonki on täällä – vuokrailmoituksia selataan ahkerasti ja esimerkiksi uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä on kasvanut vuoden 2019 kesäkuuhun verrattuna +24 % ja viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna +11 %. Yhteydenottojen määrä nousi kesäkuussa +19 % viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Kasvua oli myös edelliseen kuukauteen verrattuna (5/2022) +12 %. Kohteiden määrä on pysynyt korkealla, ja poistuneiden kohteiden määrä oli toukouussa 2022 +29 % korkeampi vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna, mikä tarkoittaa sitä, että vuokrakohteet löytävät nyt paremmin sopivan vuokralaisen.

* Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, mikä näkyy myös markkinatilastoissa. Tämän vuoksi olemme päättäneet verrata nykyisiä tilastoja mahdollisuuksien mukaan myös edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla Venäjän hyökkäyksen myötä.

Lähde: Vuokraovi.com toukokuu 2019/2021/2022

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: