Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Rakenna brändisi ohella
luottamusta myyjiin ja ostajiin

Nyt jos koskaan kannattaa varmistaa kaikkien
myyntikohteiden näkyvyys Etuovi.comissa

Etuovi.com tiedote – vk 10 maaliskuu 2021

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Jokainen Etuovi.comissa näkyvä kohteesi edesauttaa seuraavan toimeksiannon hankintaa

Myytävien asuntojen kysyntä on nyt kiivaimmillaan ja ostajat etsivät herkeämättä sitä seuraavaa uutta kotia. Kun lisäät kaikki myyntikohteesi Etuovi.comiin – Suomen kattavimpaan ja suosituimpaan asumisen markkinapaikkaan – palvelet niin toimeksiantajia kuin ostajia parhaalla mahdollisella tavalla! 

Huomioi myös, että yksi välittäjän valintaperusteista viimeisimmässä kävijätutkimuksessamme oli ”laadukkaat myynti-ilmoitukset Etuovi.comissa”. Jokainen ilmoitus siis rakentaa mielikuvaasi välittäjänä, tuo esiin aluetuntemustasi ja on askel kohti seuraavaa toimeksiantoa. 

Kun kaikki kohteesi ovat Etuovi.comissa:

Uusi Onnistumisen avaimet -webinaarisarjamme herätti kiinnostusta ja sai kiitosta

Lanseerasimme helmikuussa täysin uuden webinaarisarjan: Onnistumisen avaimet – WebinaaritSarjan ensimmäiset aiheet keskittyivät napakasti Etuovi.com lisänäkyvyystuotteiden perusteisiin sekä välittäjien että rakennuttajien näkökulmista. Molemmat webinaarit herättivät kiinnostusta ja saivat osallistujilta kiitosta (NPS 53).

Onko viimeisimmästä Etuovi.comin lisänäkyvyystuoteostostasi kulunut jo tovi, tai ovatko tuotteemme sinulle vielä täysin uusi tuttavuus? 

Ota kuppi kahvia ja katso vain 20 min pituinen webinaaritallenteemme. Saat konkreettisia vinkkejä kuinka tavoittaa lisää ostajia kohteen elinkaaren eri vaiheissa.

Jatkamme webinaarien parissa seuraavaksi keväällä, jolloin syvennymme lisänäkyvyystuotteiden maailmaan entistä laajemmin, kattavaa Etuovi.comin dataa hyödyntäen. Pysyhän kuulolla ja tule mukaan. Webinaariemme aiheet vaihtelevat jatkossa ja kuulemme mielellämme ajatuksiasi sinua kiinnostavista aiheista!

Tallennamme mahdollisuuksien mukaan kaikki pitämämme webinaarit, jotta pääset hyödyntämään webinaarin antia juuri sinulle sopivana ajankohtana. 

Poimintoja Markkinatilastoista

Etuovi.comin helmikuu jatkui vilkkaana. Katso tärkeimpien mittareidemme tuoreet muutokset helmikuun Markkinapulssista. 

Sivu kattaa uusimmat tiedot Suomen kattavimman markkinapaikkamme asuntomarkkinoiden kehityksestä.

Alueellista tietoa löydät palvelumme Asuntomarkkinat-sivuilta. 

Näillä tiedoilla vakuutat toimeksiantajasi!

Pikakatsaus: Helmikuu 2021 vs. 2020

Lähde: käyttäjät; Google Analytics helmikuu 2021 vs. 2020, muut; Etuovi.com helmikuu 2021 vs. 2020.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin