Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Positiivisia merkkejä asunnonvaihtajien liikkeissä

Yhteydenottojen määrät ovat kääntyneet nousuun

Etuovi.com tiedote – vk 38 syyskuu 2023

kuosiraita_kokopitka

Poimintoja markkinatilastoista

Näkyykö kohteesi hiljattain aktivoituneille asunnonvaihtajille?

Poimintoja markkinatilastoista

Uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä jatkoi elokuussa kasvua niin edelliseen kuukauteen kuin edellisten vuosien vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Vuoden 2022 elokuuhun verrattuna kasvua oli +30 % ja heinäkuuhun 2023 verrattuna +2 %

Erityisen positiivinen suuntaus on nähtävissä yhteydenottojen määrissä. Yhteydenottomäärät nimittäin kasvoivat elokuussa +21 % edelliseen kuukauteen verrattuna, ja +3 % vuoden takaiseen elokuuhun verrattuna. Niin ikään syyskuun ensimmäisten viikkojen aikana yhteydenottojen määrät ovat jatkaneet kasvua.

Myös Etuovi.comin kävijämäärät olivat elokuussa kasvaneet heinäkuuhun verrattuna, ja viikoilla 32-35/2023 Etuovi.com tavoitti keskimäärin yhteensä 860 000 eri ihmistä / viikko, ja palvelua käytettiin keskimäärin 1,1 milj. eri selaimelta / viikko

Etuovi.com ja Vuokraovi.com tavoittivat yhdessä keskimäärin 962 000 eri ihmistä / viikko, ja palveluita käytettiin keskimäärin 1,4 milj. eri selaimelta / viikko. (Lähde/eri ihmiset: Suomen virallinen internet-yleisöjen tavoittavuutta mittaava FIAM-mittaus. Lähde/eri selaimet: Google Analytics users).

Lähde: Etuovi.com elokuu, heinäkuu 2023, elokuu 2022, 2021,2019, Google Analytics users vk 32-35/2023 ja FIAM-mittaus, reach vk 32–35/2023

Suomen tavoittavin ja kattavin Etuovi.com tavoittaa

n. 860 000 eri ihmistä / viikko

Lähde: FIAM-mittaus reach vk 32–35/2023 keskiarvo

Ota meidät seurantaan ja pysy ajan tasalla. Nähdään somessa!

Näkyykö kohteesi hiljattain aktivoituneille asunnonvaihtajille?

Yhteydenottojen määrät ovat elo-syyskuun aikana kääntyneet nousuun, mikä antaa merkkejä siitä, että asunnonvaihtajat ovat alkaneet aktivoitua asunnon etsintään. Jos myyntikohteesi on ehtinyt olla jo jonkin aikaa markkinoilla, voisi nyt olla hyvä hetki hyödyntää lisänäkyvyyttä ja varmistaa kohteen näkyvyys myös uusille silmäpareille.

Kokosimme alle lisänäkyvyysratkaisumme, joista varmasti löydät kohteesi tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit myös hyödyntää useampaa lisänäkyvyyttä samalle kohteelle joko erillisinä kertoina tai yhtäaikaisesti. Esimerkiksi Etuovi.com Kärki toimii mainiosti jo hetken aikaa myynnissä olleen kohteen kiinnostuksen lisäämiseen Etuovi.com Nousun tai Nousu Plus -paketin kanssa.

Mitä:
Kohteen nousu Etuovi.comin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon, minkä jälkeen sija liikkuu normaalisti sitä mukaa, kun palveluun julkaistaan uusia myynti-ilmoituksia.

Milloin:
Kun kohde on ollut jo hetken myynnissä ja kiinnostus alkanut tasaantua.

Yleisö: 
Etuovi.comin käyttäjät, joiden hakukriteerit vastaavat kohdetta.

Tutustu tarkemmin >

Mitä:
Kohteen nousu Etuovi.comin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon + 4 vrk:n näkyvyys Facebookissa ja Instagramissa.

Milloin:
Kun kohde on ollut jo jonkin aikaa markkinoilla ja kaipaa lisätehoa.

Yleisö:
Etuovi.comin käyttäjät, joiden hakukriteerit vastaavat kohdetta + somessa kohteen alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat, jotka ovat viime viikkoina vierailleet Etuovi.comissa. Tätä ainutlaatuista yleisöä et tavoita millään muulla keinolla.

Tutustu tarkemmin >

Mitä:
2 vrk:n näkyvyys Etuovi.comin hakutuloslistan kärkipaikalla. 

Milloin:
Joko heti myynnin alkaessa, tai vähän myöhemmin. Kärki toimii myynnin jokaisessa vaiheessa.

Yleisö:

Kohteen paikkakunnan Etuovi.comin käyttäjät. Jos maakunnan muilla paikkakunnilla on tilaa, saattaa kohde nousta myös niihin ja näkyä muilta paikkakunnilta kohteita hakeville.

Tutustu tarkemmin >

Mitä:
4 vrk:n näkyvyys Facebookissa ja Instagramissa.

Milloin:
Kun kohde on juuri tullut myyntiin. Tuote on ostettavissa vain 24 h sisällä kohteen ensijulkaisusta.

Yleisö:
Kohteen
alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat, jotka ovat hiljattain vierailleet Etuovi.comissa. Tätä ainutlaatuista yleisöä et tavoita millään muulla keinolla.

Tutustu tarkemmin >

Vinkkaa jutusta kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin