Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Oletko valmistautunut uuteen vuoteen?

Nyt on hyvä hetki miettiä yrityksesi tavoitteet vuodelle 2021

Etuovi.com tiedote – vk46 marraskuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Toimivan verkkomainoksen TOP-5

Onko yrityksesi jo miettinyt päätavoitteet ensi vuodelle? Nyt on otollinen hetki pysähtyä ja tarkastella mitä kulunut vuosi on tuonut tullessaan ja mihin olisi hyvä keskittyä ensi vuonna.

Sopivien tavoitteiden asettamisen jälkeen on vielä hyvä pohtia miten tavoitteisiin voisi realistisesti päästä ja millaisia markkinointitoimenpiteitä 

tavoite vaatii tukeakseen muita yrityksesi toimia? 

Oikea ympäristö on ensiarvoisen tärkeää silloin kun yhtenä markkinointitoimenpiteenä on verkkomainonta. Tämän lisäksi on hyvä ottaa huomioon mainoksen näkyvyys eri kokoisilla laitteilla – esimerkiksi yli 60 % Etuovi.comin käyttäjistä selailee verkkosivuja älypuhelimellaan. Muistathan myös alueellisen kohdennuksen tärkeyden. Etuovi.com tavoittaa eniten oman alueesi asunnonvaihtajia – aina oikeaan aikaan. Näin Houmi Oy onnistui ja tavoitti juuri oikean kohderyhmän sekä kasvatti yrityksensä tunnettuutta >

Mutta mistä toimiva verkkomainos koostuu? Kokosimme viiden kohdan listan asioista, jotka ainakin kannattaa huomioida toimivan mainonnan suunnittelussa:

 

Teimme myös erillisen artikkelin toimivan verkkomainonnan aineksista ja pääset lukemaan sen täältä. Löydät artikkelin yhteydestä myös lyhyen videon, jossa on selkeitä esimerkkejä miten selkeä ja ytimekäs verkkomainos koostetaan.

Myyntimme auttaa mielellään yrityksellesi sopivan mainonnan suunnittelussa ja teemme tarvittaessa myös koko mainosaineistosi! Ota yhteyttä ja kysy lisää >

Lainhuuto-, rasitustodistus sekä muut kiinteistökaupan asiakirjat nyt suoraan KIVIstä

Alma Talent Tietopalveluiden sopimusasiakkaina olevien kiinteistövälittäjien on nyt mahdollista hakea viralliset ja ajantasaiset raportit sekä asiakirjat kiinteistöistä suoraan KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmästä. Ostetut kiinteistön asiakirjat myös tallentuvat automaattisesti kohteen toimeksiantokortille KIVIn sähköiseen arkistoon.

Säästät huomattavasti aikaa, sillä tietoja ei tarvitse enää hakea eri palvelusta. Tilatut tulosteet laskutetaan suoraan Alma Talent Tietopalveluilta KIVIstä löytyvien hintojen mukaisesti. Käytössäsi tulee olemaan myös maksuton kiinteistötunnuksen haku. Jos sinulla ei ole tiedossa kohteen kiinteistötunnusta, pystyt hakemaan sen kätevästi suoraan selostusliitteeltä kiinteistön osoitteen avulla.

Kiinnostuitko KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän tuomista mahdollisuuksista,
mutta et ole vielä eKIVIn käyttäjä? 

Kysy lisää: petri.salmi@almamedia.fi, 
050 438 1001

Onko eKIVI jo yrityksesi käytössä, mutta et ole
vielä Alma Talent Tietopalveluiden asiakas? 

Ota yhteyttä: tietopalvelut@almatalent.fi,
 0800 141 070 (arkisin klo 8.30 – 16.30)

Vinkki: Voit myös osallistua KIVIn järjestämään webinaariin, jossa esitellään KIVIn uusi raportointijärjestelmä sekä kiinteistöasiakirjojen osto eKIVIn kautta. Osallistuminen on veloituksetonta ja soveltuu kaikille!

Webinaari järjestetään keskiviikkona 11.11.2020 klo 10-11

Poimintoja Markkinatilastoista

Lue tärkeimpien mittareidemme tuoreet muutokset lokakuun Markkinapulssista.

Sivulta löydät uusimmat tiedot asuntomarkkinoiden kysyntä- ja tarjontamittareiden kehityksestä, asumisen palveluidemme käytöstä sekä asunnon vaihtajille tekemistämme kyselyistä. Näillä tiedoilla vakuutat toimeksiantajasi!

Pikakatsaus: Lokakuu 2020 vs. 2019

Lähde: käyttäjät; Google Analytics lokakuu 2020 vs. 2019, muut; Etuovi.com lokakuu 2020 vs. 2019.

GoVisual herättää kohteesi eloon

GoVisual on kotimainen yhteistyökumppanimme, joka tarjoaa näyttävät ja visuaaliset ratkaisut myynti-ilmoitustesi markkinointiin. 

Oli kyseessä sitten toimeksiantosi pohjakuvapiirros tai vaikkapa uudiskohteen 3D-ennakomarkkinointikuvat, saat GoVisualilta kaikki visualisointipalvelut nopeasti ja edullisesti saman katon alta – kumppanuushintaan, ja aina ilman piilokuluja. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, GoVisualin tavoitat joka päivä!

Osallistu Matterportin järjestämään webinaariin 19.11.

Matterport on kansainvälinen toimija, joka myy ammattitason virtuaalikameroita 3D-kuvien ottamiseen. Kamerta soveltuvat erityisen hyvin asumisen ammattilaisille. Katso lisää Matterportin tarjonnasta täältä >

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Matterportin järjestämään veloituksettomaan webinaarin, jossa käydään läpi mm. 3D-kameran hyötyjä, käyttövinkkejä sekä asiakaskokemuksia. Webinaari toteutetaan englanniksi ja pääset lopussa esittämään kysymyksiä Matterportin ammattilaisilta. 

Mitä: Webinaari 3D-kameran hyödyistä ja käytöstä asumisen ammattilaisille
Milloin: Torstaina 19.11.2020 klo 19.30 – 20.00
Missä: Netissä: ilmoittaudu mukaan täältä > 

 

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin