Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Näy oikein ja nappaa toimeksianto itsellesi

Kävijätutkimuksemme tulokset auttavat oikeanlaisen näkyvyyden suunnittelussa

Etuovi.com tiedote – vk 6 helmikuu 2021

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Näytkö tärkeissä paikoissa?

Näkyvyyteen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä uusimman kävijätutkimuksemme vastaajista suurin osa aikoo antaa asuntonsa kiinteistönvälittäjälle myytäväksi (52 %). Tutkimus selvitti myös millä perusteella kiinteistönvälittäjä yleisesti valitaan ja mitkä syyt vaikuttavat siihen, että asunnon myyjäksi halutaan nimenomaan välittäjä.

Vaikka suurin osa vastaajista oli antamassa asuntonsa kiinteistönvälittäjälle myyntiin, jopa 63 % vastaajista ei ollut vielä varmuudella valinnut välittäjää. 

Huomionarvoista on, että yhtenä välittäjän valintaperusteena nousi esiin välittäjän tekemät asuntojen myynti-ilmoitukset. Ilmoitus on siis kuin käyntikorttisi ja kuvastaa parhaimmillaan niin persoonaasi kuin ammattitaitoasikin. Muista myös, että voit tehdä ensivaikutelman vain kerran – julkaise uusi myynti-ilmoitus vasta sitten kun kaikki kuvat ja tiedot ovat kunnossa.

Millä perusteella valitset
kiinteistönvälittäjän?

Miksi annat asunnon
kiinteistönvälittäjälle myytäväksi?

Lähde: Etuovi.com kävijätutkimus 2020. Vastaajat: suunnittelee omistusasunnon myymistä ja aikoo antaa asunnon kiinteistönvälittäjälle myytäväksi, n=654

Huolella tehtyjen myynti-ilmoitusten lisäksi on tärkeää näkyä myös alueellisten mainosratkaisujen avulla. Alueellinen mainonta tuo näkyvyyttä juuri sinun toiminta-alueesi asunnonetsijöille ja myyjille. Vakuuta potentiaaliset toimeksiantajat ja tuo vahvuutesi selkeästi esiin. Miksi juuri sinut kannattaisi valita välittäjäksi? 

Rakenna vahvaa mielikuvaa ja varmista näkyvyytesi oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikealla viestillä – tutkimuksemme tulokset auttavat sinua sopivan strategian ja sanoman suunnittelussa.

Ota yhteyttä alueesi vastuumyyjään ja lähde rakentamaan vahvaa brändiä tehokkailla ratkaisuillamme! 

Kiitos arvokkaasta palautteesta!

Suoritimme viime vuoden lopussa asiakaskokemusmittauksen tavoitteenamme kartoittaa asiakkaidemme kokemuksia ja hyötyarvoa tarjoamistamme asumisen medioista (Etuovi.com ja Vuokraovi.com) sekä järjestelmistä (KIVI Kiinteistönvälityspalvelu, MyyntiPro, ARVO, Tietotuotteet).

Asiakkaidemme kokonaistyytyväisyys 4,1

Tavoittavin ja kattavin asumisen mediakokonaisuus 4,4

Toimialan paras
kumppani 4,2

Luvut keskiarvoja asteikolla 1-5. Lähde: Asiakaskokemusmittaus marras-joulukuu 2020. Vastaajat: asuminen toimialan päättäjäasiakkaat, n=132

Tulokset toivat ilmi, että tarjontamme koetaan tärkeänä liiketoiminnalle. Esimerkiksi Etuovi.comin kohdeilmoittelun tärkeyden keskiarvo asteikolla 1-5 oli huikea 4,8, KIVI kiinteistönvälityspalvelun 4,9 ja Vuokraovi.comin kohdeilmoittelun 4,2. Palveluitamme suositeltaisiin myös muille. 

Kehityskohteena esiin nousi yhteydenpitomme aktiivisuus keskiarvolla 3,4/5. Otamme onkeemme ja olemme jatkossa aktiivisemmin yhteydessä, olethan sinäkin!

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on aina ollut erittäin tärkeä osa toimintaamme ja tulemme jatkamaan asiakaskokemusmittauksia myös tulevaisuudessa. 

Poimintoja Markkinatilastoista

Etuovi.comin tammikuu näytti, että asunnonvaihtajat ovat jatkaneet uuden kodin etsintää vilkkaasti.  Katso tärkeimpien mittareidemme tuoreet muutokset tammikuun Markkinapulssista. 

Sivu kattaa uusimmat tiedot Suomen kattavimman markkinapaikkamme asuntomarkkinoiden kehityksestä.

Alueellista tietoa löydät palvelumme Asuntomarkkinat-sivuilta. 

Näillä tiedoilla vakuutat toimeksiantajasi!

Pikakatsaus: Tammikuu 2021 vs. 2020

Lähde: käyttäjät; Google Analytics tammikuu 2021 vs. 2020, muut; Etuovi.com tammikuu 2021 vs. 2020.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin