Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Näin Vuokraovi.comia käytetään

Nappaa tiedot talteen ja erotu eduksesi

Vuokraovi.com tiedote – vk 12 maaliskuu 2023

Nyt voit myös kuunnella artikkelin!

Käyttö aktiivisinta alkuviikon iltoina

Vuokraovi.comia käytetään aktiivisesti viikon jokaisena päivänä, mutta alkuviikon päivät ma-ke ovat yleisesti hieman vilkkaampia loppuviikkoon verrattuna. Käyttö on suurimmillaan klo 17–21 välisenä aikana ja eniten Vuokraovi.comin ilmoituksia selataan mobiililaitteilla.

Entä milloin uusia vuokrailmoituksia julkaistaan eniten? Tiistai on viikonpäivistä kaikkein suosituin julkaisupäivä ja viikonloppu kaikkein hiljaisin. Viikonloppuna julkaistuilla ilmoituksilla on siis kaikkein vähiten kilpailua. Myös liiditodennäköisyys on sunnuntaina julkaistuilla ilmoituksilla suurin julkaisun jälkeisten 3 päivän aikana. Sunnuntain lisäksi keskiviikkona julkaistuilla ilmoituksilla on suuri liiditodennäköisyys julkaisun jälkeisten 3 päivän aikana.

Klo 14 alkavalla tunnilla julkaistaan kaikkein eniten uusia ilmoituksia. Vältät siis kovimman kilpailun ja saat parhaimman näkyvyyden kun julkaiset ilmoituksesi vasta työpäivän päätteeksi.

Muista nämä:

Panosta
ilmoituksen laatuun

Tehokkaimmat julkaisupäivät ovat keskiviikko ja sunnuntai

Arkisin julkaisu kannattaa tehdä klo 14 jälkeen

Lähde: Käyttö: Google Analytics tammi-lokakuu 2022, eri selaimet; julkaisut: Vuokraovi.com tammi-lokakuu 2022, julkaistut ilmoitukset 

Poimintoja markkinatilastoista*

Vuokraovi.com tavoitti Suomen virallisen internet-yleisöjen tavoittavuutta mittaavan FIAM-mittauksen mukaan helmikuussa 652 043 eri kävijää, ja viikottainen tavoittavuus oli keskimäärin 256 774 eri kävijää (vk 5–8 keskiarvo). Vuokraovi.com ja Etuovi.com tavoittivat yhdessä 1 856 596 eri kävijää helmikuun aikana, ja viikossa keskimäärin 994 057 eri kävijää (vk 5–8 keskiarvo).

Kiinnostus vuokrailmoituksiin on suurta, ja ilmoituksia selataan ahkerasti. Uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä kasvoi viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna +39 %, ja vuoden 2019 helmikuuhun verrattuna +70 %. Myös yhteydenottojen määrä on pysynyt korkealla tasolla, ja viime vuoden helmikuuhun verrattuna yhteydenottoja lähetettiin +4 % enemmän. 

Vuokraovi.comiin julkaistujen kohteiden määrä kasvoi +14 %, ja ilmoituksia poistui +34 % enemmän vuoden takaiseen helmikuuhun verrattuna.

Lähde: Vuokraovi.com helmikuu 2019/2022/2023, FIAM-mittaus helmikuu 2023

* Koska viime vuodet ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, näkyy tilanne myös markkinatilastoissa. Tämän vuoksi vertaamme nykyisiä tilastoja mahdollisuuksien mukaan myös edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: