Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Näin varmistat toimintasi kesälläkin

Muistilistamme avulla voit huoletta rentoutua loman viettoon

Etuovi.com tiedote – vk 23 kesäkuu 2021

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Lomailijan muistilista

Kesäloma-aika häämöttää monella, mutta asunnonvaihtajat eivät hidasta tahtia lomallakaan. Me Etuovi.comissa palvelemme myös loma-aikana normaalisti jokaisena arkipäivänä klo 10-16. Muistathan välittää asiakastukemme yhteystiedot henkilöille, jotka pitävät huolen työtehtävistäsi lomasi aikana: asiakastuki@etuovi.com, 010 633 8200.

Kesän muistilistan avulla voit olla varma, että esimerkiksi yhteydenotot ohjautuvat aina paikalla oleville henkilöille.

Sovi selkeät pelisäännöt tuurauksesta kollegojesi kanssa. Kuka esimerkiksi hoitaa toimiston yleisen sähköpostiosoitteen minäkin aikana?

Aseta sähköpostiisi poissaoloviesti ja siirrä puhelusi paikalla olevalle kollegalle. Kerro myös tuuraajasi yhteystiedot.

Varmista, että tuuraajallasi on käyttäjätunnukset ja pääsy tarvittaviin työkaluihin. Ethän kuitenkaan luovuta omia tunnuksiasi kenellekään tietoturvan säilyttämiseksi! 

Vaihda aktiivisten myynti-ilmoitusten kohdekortille tuuraajasi yhteystiedot ja muista ohjata kaikki yhteydenotot osoitteeseen, jota seurataan aktiivisesti läpi lomakauden.

Syksyn toimeksiannot varmistetaan kesällä

Kesä on otollista aikaa varmistaa, että töitä riittää heti lomalta paluun jälkeenkin. Nyt on hieno hetki vakuuttaa alueesi potentiaaliset asunnonvaihtajat verkkomainonnalla. Mainoksen yksinkertainen, mutta tehokas sanoma selkeällä ilmeellä houkuttelee potentiaalisia asunnonvaihtajia tositoimiin ja rakentaa samalla myös positiivista mielikuvaa. 

Tiesitkö, että voit määritellä millaiselle yleisölle ja millä alueella mainoksesi näkyy hyödyntäen erilaisia kohdennuksia? Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua sopivan mainoksen suunnittelussa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiin sopiva mainoskampanja.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä aiheeseen liittyvät artikkelimme:

Poimintoja Markkinatilastoista

Toukokuun käyttäjämäärien kehitystä seuratessa on hyvä muistaa, että vertailuluku viime vuoden toukokuuhun sattuu hetkeen kun Etuovi.comin käyttäjämäärissä alkoi hurja nousu ja ennätykset käyttäjämäärissä rikkoutuivat useampaan otteeseen. Vuoden 2020 toukokuussa käyttäjämäärät nousivat jopa +20 % vuoden 2019 toukokuuhun verrattuna. Etuovi.comin käyttäjämäärät ovat siis pysyneet erittäin korkealla tasolla edelleen.

Katso tärkeimpien mittareidemme kuukausitason muutokset Markkinapulssista. Sivu kattaa myös tiedot Suomen kattavimman markkinapaikkamme asuntomarkkinoiden kehityksestä kvartaaleittain.

Alueellista tietoa löydät palvelumme Asuntomarkkinat-sivuilta. 

Näillä tiedoilla vakuutat toimeksiantajasi!

Pikakatsaus: Toukokuu 2021 vs. 2020

Lähde: käyttäjät; Google Analytics toukokuu 2021 vs. 2020, muut; Etuovi.com toukokuu 2021 vs. 2020.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin