Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Erotu massasta

Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus

Vuokraovi.com tiedote – vk 38 syyskuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Vuokraovi.comin elokuu oli varsin vilkas. Teimme katsauksen koko elokuun lukuihin ja vertasimme niitä viime vuoden vastaavaan ajankohtaan:

Lähde: käyttäjät; Google Analytics elokuu 2020 vs. elokuu 2019, muut; Vuokraovi.com elokuu 2020 vs. elokuu 2019.

Jatkoimme elokuussa myös Markkinapulssi tutkii -käyttäjäkyselyitämme. Vuorossaan neljänteen kyselyyn vastasi yhteensä 1 267 satunnaisesti poimittua Vuokraovi.comin kävijää 26.-31.8.2020 välisenä aikana. 

Asunnon hankinta-aikeiden ja ajankohdan lisäksi kysyimme tällä kerralla vastaajien ajatuksia asunnon vuokraukseen ilman paikan päällä käymistä. Listasimme alle tärkeimmät tulokset. Asunnon hankinta on edelleen suurimmalle osalle ajankohtaista heti kun oikea asunto löytyy.

Miten erotut joukosta?

Palvelumme käyttäjämäärät ovat olleet ennätystasolla lähes koko kuluvan vuoden ja kysyntä tuntuu jatkuvan edelleen. Nyt on hyvä varmistaa, että erotut joukosta – me autamme sinua! 

Näin kirjaudut Vuokraovi.comin Sopimusasiakaspalveluun

Vuokraovi.com otti viime viikolla käyttöönsä kuluttajille suunnatun Alma-tunnuksen, joka korvaa Alma Median eri palvelujen erilliset käyttäjätunnukset. 

Muutoksen myötä myös palveluun kirjautumisen yhteydessä avautuva ikkuna muutti ulkomuotoaan. 

Alma-tunnus ei koske tällä hetkellä yritysasiakkaitamme ja pääset kirjautumaan voimassaolevilla tunnuksilla kirjautumisikkunan alaosasta löytyvän linkin ”Oletko yritysasiakas? Kirjaudu” kautta.

Linkin klikkaus johtaa tuttuun näkymään, jossa yritysasiakkaiden kirjautuminen näkyy selkeästi oikealla.

Vinkki: Voit myös tallentaa Vuokraovi.comin Sopimusasiakkaan kirjautumissivun suoran linkin: https://www.vuokraovi.com/login.action selaimesi suosikkeihin. Näin pääset oikealle kirjautumissivulle heti.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: