Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Myynti-ilmoitukset entistä laajemmin näkyvillä koko kevään ajan

Kiinteä kohteita nostava elementti nyt muun muassa Iltalehti.fi etusivulla

Etuovi.com tiedote – vk 19 toukokuu 2022

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Etuovi.com laajentaa myynti-ilmoitusten näkyvyyttä huhti – kesäkuun ajaksi Alman suosituille verkkopalveluille

Asiakkaidemme kohteita nostava elementti näkyy kiinteästi Suomen suosituimman median, iltalehti.fin etusivulla kevään ja alkukesän ajan. Kohdenoston sisältö päivittyy jatkuvasti, ja eri versiot saavat viikoittain yhteensä useita miljoonia näyttöjä. 

Myyntikohteet saavat kevään aikana jatkuvaa näkyvyyttä myösTelkku.comissa ja Ampparit.comissa. Etuovi.comin tutut kohdenostobannerit saavat Alman mainosverkostossa edelleen huomattavaa,
jatkuvaa näkyvyyttä.

Tämän lisäksi Etuovi.com näkyy vahvasti IL-TVssä ja asumiseen liittyvät mielenkiintoiset artikkelit saavat entistä enemmän näkyvyyttä Iltalehdessä. Myös Iltalehden ja Kauppalehden printtiversioissa voi yhä useammin nähdä mainosviestimme Etuovi.com – Siellä ne unelmiesi asunnot on.

Välittäjän valinta -palvelu – Näin asunnon myyjä löysi sopivan kiinteistönvälittäjän ja solmi onnistuneet kaupat

Pääsimme haastattelemaan Etuovi.comin Välittäjän valinta -palvelun kautta kiinteistönvälittäjän löytänyttä asunnon myyjää. Lue miten mutkiakin sisältänyt myyntiprosessi sujui ja mitä ajatuksia asunnon myyjälle tuli Välittäjän valinta -palvelun käytöstä >

Palvelu on avattu nyt Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa sekä Kanta-Hämeessä.

Varmista näkyvyytesi oman alueesi asunnon myyjille ja ilmoittaudu mukaan heti! Uusia alueita avataan maakunnittain sitä mukaa, kun tarpeeksi monta välittäjää samalta alueelta on ilmoittautunut palveluun. 

Hinta 50 € / liidi (+alv). Ei muita kuluja tai riskejä – maksat vain sinulle lähetetyistä liideistä.

Tallenne nyt katsottavissa – Vapaa-ajan asumisen trendit 2022 -webinaari keräsi alan asiantuntijat yhteen

Kevät on yleisesti kiireisintä aikaa vapaa-ajan asumisen saralla, mutta miten vapaa-ajan asuminen on muuttunut ja mitä tulevaisuudelta voi odottaa? Miten monipaikkaisuus kehittyy ja mitä vapaa-ajan asunnolta tai tontilta halutaan? Kasvaako vapaa-ajan asuntojen kysyntä edelleen? Entä miten kauppamäärät ovat kehittyneet?

Tässä webinaaritallenteessa kuulet alan ammattilaisten näkemyksiä ja tutkimustietoa aiheesta. Varaa kuppi kuumaa, ota rento asento ja uppoudu mielenkiintoisiin puheenvuoroihin. Voit myös ladata webinaarissa näytetyn esitysmateriaalin itsellesi pdf-muodossa.

Poimintoja markkinatilastoista*

Huhtikuussa Etuovi.comiin tuli uusia rekisteröityneitä käyttäjiä +43 % vuoden 2019 huhtikuuhun verrattuna ja +16 % maaliskuuhun (2022) verrattuna. Yhteydenottojen määrä pysyi maaliskuuhun 2022 verrattuna hyvin samalla tasolla, ja vuoden 2019 huhtikuuhun verrattuna yhteydenotot kasvoivat +42 %. Uusia vahteja tehtiin huhtikuussa +6 % enemmän vuoden 2019 vastaavaan aikaan verrattuna. Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin kävijämäärät kasvoivat huhtikuussa edelliseen kuuhun (3/2022) verrattuna. Näet kävijämäärien tilastot tarkemmin Markkinapulssi-sivultamme.

* Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, mikä näkyy myös markkinatilastoissa. Tämän vuoksi olemme päättäneet verrata nykyisiä tilastoja pääasiassa edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. 

Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla poikkeustilanteen jatkuessa Venäjän hyökkäyksen myötä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin