Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Miten Vuokraovi.comia käytetään?

Hyödynnä palvelumme käyttödataa toimissasi

Vuokraovi.com tiedote – vk 15 huhtikuu 2021

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Maaliskuu oli vilkas Vuokraovi.comissa ja kaikki mittarimme kasvussa. Käyttäjämäärät kasvoivat +15 %, yhteydenotot +7 %, uudet rekisteröityneet käyttäjät +44 % ja uudet luodut vahdit + 28 %.

Myös tarjonnan kehitys jatkui kovana maaliskuussa. Tilanne on mielenkiintoisen ristiriitainen – osaltaan tarjonnan suuri määrä helpottaa vuokra-asunnon etsijöitä löytämään sopivan seuraavan asunnon, mutta samaan aikaan sopivan vuokra-asunnon löytyminen koetaan haastavaksi. Uusin Markkinapulssi-kyselymme pureutuukin tarkemmin vuokra-asunnonetsijöiden asunnonvaihtoaikeisiin ja haasteisiin. 

Lähde: Vuokraovi.com maaliskuu 2021 vs. maaliskuu 2020.

Vuokraovi.comin käyttödata auttaa toimenpiteidesi suunnittelussa

Teimme katsauksen miten palveluamme keskimäärin käytetään. Ota tiedot hyötykäyttöön kun suunnittelet markkinointitoimenpiteitä ilmoituksillesi.

Eniten käyttäjiä maanantaisin ja tiistaisin

Suosituin ajankohta iltaisin klo 19 – 21

Vierailulla ladataan keskimäärin 10 sivua

Istunnon kesto keskimäärin 5 min

Lähde: Google Analytics 4.1.2021 – 14.3.2021

Vuokraovi.comia käytetään varsin tasaisesti viikon jokaisena päivänä, mutta hitusen vähemmän viikonloppuisin. Suosituin ajankohta palvelun käytölle on iltaisin – julkaise ilmoitus alkuillasta ja saat sille suurimman yleisön

Vuokraovi.comissa viihdytään kerralla useamman minuutin ajan ja ilmoituksia selataan ahkerasti. Onhan kaikissa ilmoituksissasi laadukkaat kuvat ja kattavat tiedot niin asunnosta kuin taloyhtiöstä? Tasokkaat ilmoitukset antavat hyvän mielikuvan ja kannustavat tutustumaan myös muihin yrityksesi ilmoituksiin.

Ilmoittaudu 30 min webinaariin: Vuokraovi.com Nousu –Näin markkinoit vuokrailmoitustasi tehokkaasti!

Tule mukaan kuulemaan konkreettisia vinkkejä kuinka hyödyntää Vuokraovi.com Nousua ja tavoittaa enemmän potentiaalisia vuokralaisia pidempään markkinoilla olleelle kohteellesi.

Mitä: Vinkkejä lisänäkyvyyden hyödyntämiseen
Missä: Verkossa osallistumislinkin kautta
Milloin: To 22.4.2021 klo 10.00 – 10.30

Uusin Markkinapulssi-kyselymme kertoo: Vuokra-asunnon löytyminen koetaan edelleen hankalaksi

Jatkoimme viime vuonna lanseerattuja Markkinapulssi-kyselyitämme maaliskuun lopulla.

Kyselyn perusteella vuokra-asunnon hankkiminen on ajankohtaista 76 prosentille vastaajista. Noin puolet kertoivat asunnon hankinnan olevan ajankohtaista heti kun sopiva asunto vain löytyy. 

Sopivan asunnon löytyminen kuitenkin koetaan edelleen hankalaksi, vaikka tarjonta onkin huipussaan. Selvitimme ketkä ja millaista asuntoa etsivät kokivat useammin vuokra-asunnon löytymisen vaikeaksi.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: