Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Millainen on asunnonetsijän mielestä
hyvä vuokrailmoitus?

Vuokraovi.com selvitti

Vuokraovi.com tiedote – vk 42 lokakuu 2021

Poimintoja markkinatilastoista

Syyskuun tärkeimmäksi mittariksi nousi erityisesti poistuneiden kohteiden selkeästi kohonnut määrä. Viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna kohteita poistui nyt 37 % enemmän. Vuokramarkkinoiden runsas tarjonta helpottaa vuokralaisten asunnon löytöä, mutta tarjonnan ja kysynnän tasapaino alkaa nyt normalisoitumaan. Poistuneiden kohteiden määrä kertoo sen, että kohteita menee hyvin vuokralle – markkinassa on paljon kysyntää ja markkinointiajat ovat tämän seurauksena lähteneet tasaantumaan.

Lähde: Vuokraovi.com syyskuu 2021 vs. syyskuu 2020.

Vuokrailmoituksen esittelytekstiltä toivotaan napakkuutta, rehellisyyttä ja kattavuutta

Resepti laadukkaaseen vuokrailmoitukseen piilee samaan aikaan asunnon tietojen kattavuudessa sekä ytimekkyydessä, selviää 6/2021 tehdystä Digitaalinen vuokrausprosessi -tutkimuksestamme. 

Lue artikkelistamme mm. millainen esittelyteksti olisi asunnonetsijöille kaikkein mieluisin ja mitkä asiat vuokrailmoituksessa olisi hyvä tulla esiin, jotta se koetaan hyvänä. 

Hyödynnä myös hyvän vuokrailmoituksen muistilistaa.

Vuokraovi.com Nousu tavoittaa tutkitusti enemmän potentiaalisia vuokralaisia kohteellesi

Vuokraovi.com Nousu antaa kohteellesi tutkitusti lisää silmäpareja potentiaalisilta vuokralaisilta

Onko sinulla vuokrakohde, joka on jo hetken ollut vapailla markkinoilla, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa vuokralaista? Vuokraovi.com Nousu nostaa kohteesi takaisin hakutuloslistan ensimmäiseksi ja tavoittaa tutkitusti 63 % enemmän kävijöitä verrattuna edeltävään viikkoon keskimäärin.

Tiesitkö, että Vuokraovi.comia käytetään eniten alkuviikosta ja yleensä eniten ilta-aikaan? Kun ostat kohteellesi Nousu-lisänäkyvyyden maanantaina tai tiistaina työpäivän jälkeen, tavoitat todennäköisemmin eniten potentiaalisia vuokralaisia kohteellesi. Kokeile siis Nousu-lisänäkyvyystuotetta vaikka heti tänään työpäivän päätteeksi ja katso vielä vuokrailmoituksesi tiedot hyvän vuokrailmoituksen muistilistan avulla läpi, ennen lisänäkyvyyden aktivoimista.

Saat lisää hyödyllisiä vinkkejä Nousu-lisänäkyvyyden hyödyntämisestä ja toimista, joiden avulla saat vuokrailmoituksesi erottumaan joukosta, n. 20 min webinaaritallenteestamme: Vuokraovi.com Nousu – näin markkinoit vuokrailmoitustasi tehokkaasti

Tuore trendiraportti asumisen tulevaisuudesta

Asumisen trendit muuttuvat suhteellisen hitaasti, ja niihin vaikuttavat vahvasti niin yleiset kuluttajatrendit kuin laajat megatrendit, kuten demografiset muutokset, ilmastonmuutos, kaupungistuminen ja digitalisaatio. 

Teimme markkinointitoimisto Dagmarin laatimasta laajasta asumisen tulevaisuuden trendiraportista koosteen, jossa käymme läpi raportin tärkeimmät tulokset.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: