Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Miksi epävarmoina aikoina kannattaa panostaa verkkomainontaan?

Tauko näkyvyydessä voi aiheuttaa kauaskantoisia vaikutuksia
muun muassa yrityksen brändimielikuvaan

Vuokraovi.com tiedote – vk 4 tammikuu 2023

Nyt voit myös kuunnella artikkelin!

Näy oikealle yleisölle. Näin pääset alkuun.

Vuokraovi.comin asiantuntijat avasivat viime vuoden lopun kattavassa webinaarissa muun muassa verkkomainonnan hyötyjä ja mahdollisuuksia saavuttaa oikea yleisö sekä rakentaa tukevaa pohjaa laadukkaalle yritysmielikuvalle.

Miksi epävarmoina aikoina kannattaa panostaa verkkomainontaan? Entä mitä tapahtuu, jos kuitenkin lopettaa mainonnan, edes hetkellisesti? Millainen merkitys mediaympäristöllä on mainontaan, ja millaisia mainonnan ratkaisumahdollisuuksia Vuokraovi.com tarjoaa?

Katso n. 25 min tallenne, jossa asiantuntijamme Susanna Laitinen ja Kimi Laukkanen tuovat esille verkkomainonnan hyötyjä ja mahdollisuuksia tutkimustuloksiin ja Vuokraovi.comin asiakkaiden kokemuksiin nojaten. 

Voit myös katsoa koko webinaaritallenteen täältä > 
Webinaarin muut aiheet: 
– Katsaus vuokramarkkinoihin
– Tuoretta Vuokraovi.comin tutkimustietoa
– Dataa Vuokraovi.comin käytöstä
– Vuokraovi.com uudistuu

Poimintoja markkinatilastoista*

Joulukuussa 2022 Vuokraovi.comin uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä kasvoi vuoden 2019 joulukuuhun verrattuna +40 % ja vuoden 2021 vastaavaan aikaan verrattuna +27 %. Ilmoituksia selattiin ahkerasti, ja yhteydenottojen määrä kasvoi +11 % verrattuna 2021 joulukuuhun, ja +5 % verrattuna 2019 vastaavaan ajankohtaan. 

Kohteiden määrä on pysynyt korkealla tasolla, ja myös poistuneiden kohteiden määrä on ollut nousussa, mikä kertoo, että vuokra-asunnot ovat löytäneet sopivia vuokralaisia.

Lähde: Vuokraovi.com joulukuu 2019/2021/2022

* Koska viime vuodet ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, näkyy tilanne myös markkinatilastoissa. Tämän vuoksi vertaamme nykyisiä tilastoja mahdollisuuksien mukaan myös edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: