Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Lyömätön yhdistelmä laadukkaiden toimeksiantoliidien hankintaan

Etuovi.com Välittäjän valinta ja Liidibotti -palvelut

Etuovi.com tiedote – vk 10 maaliskuu 2022

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Uutta! Näy siellä missä alueesi asunnon myyjät ovat ja saa toimeksiantoliidejä – Etuovi.comin ratkaisut nostavat välittäjät jalustalle ja toimistot esiin

Laadukkaiden toimeksiantoliidien lähtökohtana on johdatella potentiaalinen asunnon myyjä lähtötilanteeseensa sopivan polun kautta kohti yhteydenottopyynnön lähettämistä ja toimeksiantosopimusta. Heräte toimintaan tapahtuu asunnon myyjälle luonnollisessa ympäristössä – siellä, missä hän sillä hetkellä on jo valmiiksi etsimässä haluamaansa tietoa.

– Ahkerasti asuntoja etsivä vertailee hakutuloksia hakutulossivulla, huomaa Liidibotin ja ryhtyy kepeään viestinvaihtoon. Liidibotti tunnistaa potentiaalin toimeksiantoon tarkasti määriteltyjen kysymysten avulla ja ohjaa potentiaalisen myyjän kohti yhteydenottopyynnön lähettämistä. Vaikka liidibotti ei heti johtaisikaan loppuun asti, voi ajatus myynnistä tai oman kodin arvon selvittelystä johdatella potentiaalisen myyjän kohti Välittäjän valinta -palvelua ja toimeksiantoliidin lähetystä myöhemmin.

– Oman asuntonsa arvoa pohtiva potentiaalinen myyjä tekee asunnostaan hinta-arvion Etuovi.comin Hintalaskurin avulla ja haluaa vahvistusta kotinsa arvon suuruuteen. Hinta-arvion jälkeen potentiaalinen myyjä ohjataan Välittäjän valinta -palveluun tutustumaan oman alueensa ammattilaisiin ja rohkaistaan ottamaan yhteyttä sopiviin välittäjiin.

– Asunnon myyjä on tehnyt lopullisen päätöksen asuntonsa myynnistä ja lähtee etsimään sopivaa ammattilaista. Valinnanvaraa riittää, mutta mitä kaikkia välitysliikkeitä omalla paikkakunnalla olikaan? Osa lähtee etsimään liikkeitä Etuovi.comin yrityshaun kautta, jolloin Etuovi.comin uusi Löydä välittäjä -osio johdattelee vahvasti kohti Välittäjän valinta -palvelua ja sopivan oman alueen tuntevan välittäjän löytämistä.

Näin Välittäjän valinta ja Liidibotti toimivat

Välittäjän valinta

Henkilökohtaista näkyvyyttä kiinteistönvälittäjän osaamisalueista, vahvuuksista sekä myyntihistoriasta alueen asunnon myyjille

Hinta 50 € / liidi (+alv)
Ei muita kuluja tai riskejä – maksat vain sinulle lähetetyistä liideistä

Tiesitkö, että asunnonvaihtajat toivovat löytävänsä Etuovi.comista osaavan, aluetta tuntevan ja aidosti palvelevan kiinteistönvälittäjän?*

Välittäjän valinta tuo esiin kiinteistönvälittäjän vahvuudet, osaamisalueet sekä myyntihistorian täysin uudella tavalla. Tämä on välittäjän henkilökohtainen paikka näkyä, loistaa ja rakentaa omaa brändiä.

Asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehitetty Välittäjän valinta -palvelu on nyt menestyksekkäästi toiminnassa Pirkanmaan ja Uudenmaan alueilla ja otamme vastaan ilmoittautumisia koko Suomen alueelta.

Ilmoittautuminen palveluun tapahtuu Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelusta. Palvelu aktivoituu näkyviin uusiin maakuntiin sitä mukaa kun samalta alueelta on tarpeeksi monta välittäjää mukana.

*Lähde: Etuovi.com bränditutkimus 2019, Etuovi.com käyttäjäkysely 2020

Liidibotti

Toimistokohtaista näkyvyyttä alueen potentiaalisille asunnon myyjille
Etuovi.comin hakutuloslistalla

Hinta 50 € / liidi (+alv)
Ei muita kuluja tai riskejä – maksat vain toimistollesi lähetetyistä liideistä

Tutkimuksemme* mukaan vanha asunto myydään useammin vasta sitten, kun uusi on löytynyt.

Etuovi.comin hakutulossivulla huomiota herättävä Liidibotti-chat selvittää miellyttävällä tavalla asunnonvaihtajan tilannetta ja päättelee tarkasti valittujen kysymysten avulla valmiutta toimeksiantoliidin lähetykseen.

Kun potentiaali on todettu, esittelee Liidibotti asunnonvaihtajan postinumeron perusteella satunnaisesti valikoidut välittäjäliikkeet (max. 5 liikettä näytetään kerralla.), joista asunnonvaihtaja voi valikoida enintään 3.

Valikoidut liikkeet vastaanottavat liidit reaaliaikaisesti ja välittäjä on lähettäjään yhteydessä sopiakseen arviokäynnistä. 

Ilmoita toimistosi mukaan nyt! 

*Lähde: Asunnon osto- ja myyntiprosessitutkimus 2021

Poimintoja markkinatilastoista

Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, mikä näkyy myös markkinatilastoissa. Tämän vuoksi olemme päättäneet verrata nykyisiä tilastoja pääasiassa edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. 

Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla poikkeustilanteen jatkuessa Venäjän hyökkäyksen myötä.

Helmikuussa uusia rekisteröityneitä käyttäjiä tuli palveluun +24 % enemmän vuoden 2019 helmikuuhun verrattuna. Yhteydenottojen määrä nousi +81 % vuoteen 2019 verrattuna ja viime vuoteenkin verrattuna kasvua oli +3 %. Tämä kertoo yhteydenottojen määrän täysin uudesta tasosta, joka on pysynyt lähes samana läpi poikkeusaikojen.

Myös uusia vahteja tehtiin +8 % enemmän vuoden 2019 vastaavaan aikaan verrattuna. Vuoden takaiseen helmikuuhun verrattuna vahtimäärät olivat nousussa +17 %. Uusien kohteiden määrä oli helmikuussa hieman laskussa vuoteen 2019 verrattuna, mutta nousussa 2021 helmikuuhun verrattuna. 

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin