Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Kattavien kohdetietojen monet hyödyt

Auta asunnonetsijää löytämään vuokrakohteesi

Vuokraovi.com tiedote – vk 46 marraskuu 2022

Mahdollista vuokrakohteesi löytyminen

Vuokrailmoituksen tiedot ja vuokra-asunnon hakukriteerit kulkevat käsi kädessä. Jos vuokra-asuntoa etsivä hyödyntää hakukriteerinä esimerkiksi asunnon kuntoa määritteleviä vaihtoehtoja, mutta ilmoituksestasi puuttuu kuntoluokitus kokonaan, ei vuokra-asunto nouse hakijan hakutuloslistalle lainkaan. 

Sama toki koskee myös kaikkia muita hakukriteereitä. Hakutuloksiin nousevat vain ne kohteet, joiden tiedot vastaavat hakukriteereitä.

Puuttuvat tiedot voivat pahimmillaan aiheuttaa suppeamman näkyvyyden kohteellesi.

Mieti millaisia hakukriteereitä alueesi vuokra-asuntoa etsivät voisivat käyttää ja varmista, että ilmoituksistasi löytyy kaikki tiedot kattavasti. Muista myös, että kyselyissämme korostuu kuvien merkitys – kaikkiin ilmoituksiin toivotaan riittävästi laadukkaita sisäkuvia sekä pohjakuvaa.

Laadukas ilmoitus antaa positiivisen mielikuvan yrityksestäsi ja helpottaa vuokra-asunnon etsijöitä, kun kaikki tiedot ovat valmiiksi saatavilla. 

Markkinapulssi tutkii: Suurimmalle osalle asunnon hankinta on tälläkin hetkellä ajankohtaista heti kun sopiva asunto löytyy

Tuore kyselytutkimuksemme paljastaa, että aiempaa useammalla vallitseva tilanne vaikuttaa jollain tavalla asunnonvaihtosuunnitelmiin. Kuitenkin edelleen suurimmalle osalle asunnon hankintaa suunnittelevista hankinta on ajankohtaista heti kun sopiva asunto löytyy.

Black week -tarjousviikko alkaa pian

Polkaisemme ensi viikolla käyntiin Black week -tarjouksen, jossa Vuokraovi.com Nousu-lisänäkyvyys on ostettavissa alennettuun hintaan koko viikon ajan. Voit hyödyntää tarjousta viikon aikana niin monelle kohteelle kuin haluat!

Pysy siis kuulolla, sillä tiedotamme tarjouksesta tarkemmin heti 21.11.2022 maanantaiaamuna.

Poimintoja markkinatilastoista*

Vuokrailmoituksia selataan ahkerasti ja esimerkiksi uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä on kasvanut vuoden 2019 lokakuuhun verrattuna +27 % ja viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna +13 %. Yhteydenottojen määrä on pysynyt korkealla tasolla. Yhteydenottoja tehtiin lokakuussa +38 % vuoden 2019 lokakuuhun verrattuna, ja +3 % viime vuoden lokakuuhun verrattuna. Myös kohteiden määrä on hyvällä tasolla ja, poistuneiden kohteiden määrä oli lokakuussa 2022 +10 % korkeampi vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna, mikä tarkoittaa sitä, että vuokrakohteet löytävät nyt paremmin sopivan vuokralaisen.

* Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, mikä näkyy myös markkinatilastoissa. Tämän vuoksi olemme päättäneet verrata nykyisiä tilastoja mahdollisuuksien mukaan myös edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla Venäjän hyökkäyksen myötä.

Lähde: Vuokraovi.com lokakuu 2019/2021/2022

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: