Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Ilmoituksen julkaisuajankohdalla on väliä

Näillä tiedoilla onnistut – Nousulla tarvittaessa lisää tehoa

Vuokraovi.com tiedote – vk 8 helmikuu 2022

Optimoi kohteesi näkyvyys ja julkaise ilmoituksesi otollisella hetkellä

Eniten käyttäjiä maanantaisin ja tiistaisin

Eniten käyttäjiä
iltaisin klo 19 – 22

Vierailulla ladataan keskimäärin 9 sivua

Vierailun kesto keskimäärin 5 min

Lähde: Google Analytics tammi-joulukuu 2021 

Vuokraovi.comia käytetään varsin tasaisesti viikon jokaisena päivänä – maanantai ja tiistai huippuina. Eniten käyttäjiä on ilta-aikaan ja sisällön parissa viihdytään pitkään – keskimäärin 5 minuutin ajan, jolloin ilmoituksia myös selataan ahkerasti.

Milloin siis kannattaa julkaista ilmoitus, jotta sille saisi mahdollisimman paljon yleisöä, ja välttäisi suurimman kilpailun muiden juuri julkaistujen ilmoitusten kanssa? Viikonpäivistä ilmoituksia julkaistaan eniten maanantaisin ja ajankohdista klo 14 alkavalla tunnilla. Vältät siis kovimman kilpailun kun julkaiset ilmoituksesi loppuviikosta, mieluiten viikonloppuna ja ilta-aikaan. Kun julkaiset uuden ilmoituksen maanantaina tai tiistaina työpäivän jälkeen, tavoitat todennäköisesti suurimman yleisön.

Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyystuotteen uusi hinta voimaan 1.3.2022 alkaen

Teimme Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyystuotteen hintaan vuoden alussa indeksitarkastuksen ja yleisen kustannustason nousun myötä tulemme päivittämään Nousun hintaa 1.3.2022 alkaen. Vuokraovi.com Nousun uusi hinta on 20 € + alv.

Nousu parantaa ilmoituksen sijaintia Vuokraovi.comin hakutuloslistalla

Kun haluat herättää jo hieman pidempään vapailla markkinoilla olleen kohteesi kiinnostuksen uudelleen

Hinta 28.2.2022 asti: 19 € + alv
Hinta 1.3.2022 alkaen: 20 € + alv

Tutkittua tehokkuutta – Nousu tuonut tammikuussa +66 % enemmän kävijöitä verrattuna ostoa edeltävään viikkoon

Nousulla parannat ilmoituksesi sijaintia Vuokraovi.comin hakutuloslistalla ja tavoitat myös uudet asunnon etsijät tehokkaammin. Nousu nostaa kohteesi takaisin hakutuloslistan ensimmäiseksi, minkä jälkeen se käyttäytyy kuin juuri julkaistu ilmoitus ja laskee listalla alaspäin sitä mukaa kun uusia ilmoituksia julkaistaan palveluun. Nousulla voit saada nostetta kävijämääriin jopa viikon ajaksi.

Huomaathan, että Nousu-lisänäkyvyys toimii parhaiten, kun olet muokannut ilmoitustasi (lisännyt esittelyajan tai päivittänyt kuvia tai tietoja) ennen lisänäkyvyyden ostoa.

Ostot 1/ 2022, ilmoitusten kävijätilastot keskimäärin (mediaani)

 

Hyviä vinkkejä toimivaan vuokrailmoitukseen saat esimerkiksi tutkimusartikkelistamme: Vuokrailmoituksen esittelytekstiltä toivotaan napakkuutta, rehellisyyttä ja kattavuutta.

Vinkki: Hyödynnä julkaisuajan optimoinnin vinkkejämme myös Nousu-lisänäkyvyyden oston yhteydessä – kun ostat Nousu-lisänäkyvyyden alkuviikosta työpäivän jälkeen varmistat suurimman yleisön ja tavoitat reilusti uusia silmäpareja juuri nostetulle kohteellesi!

Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyyden osto onnistuu helposti Vuokraovi.com Sopimusasiakaspalvelussa. Katso ohjeet ostamiseen täältä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: