Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Huolettoman lomakauden vinkit

Muistilista rentoon lomalle lähtöön

Etuovi.com tiedote – vk 27 heinäkuu 2023

kuosiraita pahkinankuoreen

Etuovi.com tutki: Aiempaa useampi ei ole valmis ostamaan uutta asuntoa ennen vanhan myymistä  

Kesän 
muistilista

Poimintoja markkinatilastoista

Hiilijalanjäljen
mittaus digimainonnan kampanjoissa

Etuovi.com tutki: Aiempaa useampi ei ole valmis ostamaan uutta asuntoa ennen vanhan myymistä

Vallitseva tilanne vaikuttaa edelleen monen ostosuunnitelmiin, ja aiempaa useampi etsii nyt myyntihinnaltaan edullisempaa asuntoa.

Asunnon ostamista ja myymistä suunnitteleville ajankohta on kuitenkin pysynyt lähihetkessä ja myyntiä suunnittelevista suurin osa aikoo antaa asuntonsa kiinteistönvälittäjälle myyntiin.

Katso myös mikä vaikuttaisi eniten halukkuuteen tehdä asuntokaupat heti sopivan asunnon löydyttyä.

Kesän muistilista

Muistathan, että Etuovi.comin asiakastuki palvelee normaalisti myös kesäkaudella: Arkisin klo 10–16 puhelimitse numerosta 010 633 8200 ja sähköpostitse osoitteesta asiakastuki@etuovi.com.

Poimintoja markkinatilastoista

Asuntomarkkinoiden haasteisiin ei ole vielä tullut toivottua helpotusta. Kevään lupaavat tilastot asuntojen markkinointiaikojen lyhenemisestä ovat kääntyneet päinvastaiseen suuntaan ja uusia asuntojen myynti-ilmoituksia on tullut vähemmän kuin viime vuonna.

Kiinnostus myytäviä asuntoja kohtaan on kuitenkin runsasta, sillä Etuovi.comin kävijämäärät ovat pysyneet korkealla. Esimerkiksi viikoilla 21–24/2023 Etuovi.com tavoitti keskimäärin 885 000 eri kävijää / viikko. (lähde: Suomen virallinen internet-yleisöjen tavoittavuutta mittaava FIAM-mittaus).

Lue vuoden toisen kvartaalin koko analyysi juuri päivitetyltä Markkinapulssi-sivulta.

Ensimmäisenä Suomessa: hiilijalanjäljen mittaus digimainonnan kampanjoissa

Mittauksessa analysoidaan mainontaan liittyviä päästöjä koko kampanjan tuotantoketjussa. Kasvihuonekaasupäästöjen laskenta kampanjoille sisältää seuraavat tekijät: mainosinventaarin jakeluketjun, mainosmuodon, luovan ratkaisun toimituksen, kampanjan näyttökertojen ja videokäynnistysten määrän sekä teknologioiden, datakeskusten ja käyttäjien laitteiden energiankulutuksesta aiheutuvat päästöt median kulutuksen aikana. Laskelmissa otetaan huomioon myös Alma Median oman toiminnan aiheuttamat kasvihuonekaasupäästöt.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin