Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Halukkuus asunnonvaihtoon
on pysynyt korkealla

Myyntiaikeet jopa nousussa vuoden takaiseen verrattuna

Etuovi.com tiedote – vk 15 huhtikuu 2022

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Markkinapulssi tutkii -kysely kertoo: Suurimmalla osalla Venäjän hyökkäys ei vaikuta asunnonvaihtosuunnitelmiin

Tutkimuksen mukaan halukkuus asunnonvaihtoon on pysynyt korkealla. Ostoaikeet ovat pysyneet vuoden takaisella tasolla ja myyntiaikeet ovat jopa hieman nousussa viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Kysely tarttui myös ajankohtaiseen aiheeseen ja tiedusteli asunnonvaihtoa suunnittelevilta Venäjän hyökkäyksen mahdollisista vaikutuksista niin osto- kuin myyntisuunnitelmiin. 

Katso kattava kooste tuoreen tutkimuksemme tuloksista ja muun muassa siitä miten Venäjän hyökkäys vaikuttaa asunnonvaihdon eri vaiheissa.

Uusia toimeksiantoja Välittäjän valinta -palvelulla

Henkilökohtaista näkyvyyttä kiinteistönvälittäjän osaamisalueista, vahvuuksista sekä myyntihistoriasta alueen asunnon myyjille

Palvelu suosittelee asunnon myyjille osaavia, aluetta tuntevia kiinteistönvälittäjiä Etuovi.comin luotettavan datan avulla. Voit vaikuttaa itse, millä alueilla haluat näkyä ja vastaanottaa toimeksiantoliidejä sinut valinneilta asunnon myyjiltä.

Palvelu on avattu Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla sekä Pohjois-Pohjanmaalla.

Seuraavaksi avaamme Keski-Suomeen, Etelä-Savoon sekä Pohjois-Savoon. Varmista näkyvyytesi oman alueesi asunnon myyjille ja ilmoittaudu mukaan heti!

Hinta 50 € / liidi (+alv). Ei muita kuluja tai riskejä – maksat vain sinulle lähetetyistä liideistä.

Näin ilmoittaudut Välittäjän valinta -palveluun Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelusta

Kirjaudu Etuovi.com Sopimusasiakaspalveluun >

Yrityksesi pääkäyttäjä pystyy luomaan sinulle tunnukset ja auttamaan tunnusten kanssa.

Siirry Omat tiedot -osioon (oikeasta yläreunasta)

Tarkista tietosi, tee tarvittavat muutokset (ja muista tallentaa ne). Vieritä sivua alaspäin kohtaan ”Välittäjän valinta”.

Klikkaa linkkiä ”Täytä tiedot ja ilmoittaudu”

Pääset lisäämään tarvittavat tiedot ja valitsemaan vahvuutesi palvelussa näkymistä varten.

Varmista, että Välittäjän näkyvyys -täppä on päällä ja paina Tallenna tiedot

Valmista! Jos maakuntasi on aktivoitu palveluun, tulee tietosi näkyviin vuorokauden kuluttua ilmoittautumisesta.

Poimintoja markkinatilastoista*

Asunnonvaihtoaikeet ovat ajankohtaisia ja esimerkiksi kohdesivuja selataan nyt erityisen ahkerasti. Maaliskuussa Etuovi.comiin tuli uusia rekisteröityneitä käyttäjiä +9 % enemmän vuoden 2019 maaliskuuhun verrattuna. Kasvua oli myös edelliseen kuukauteen (helmikuuu 2022) verrattuna +4 %.  Yhteydenottojen määrät ovat säilyneet korkealla tasolla ja vuoden 2019 maaliskuuhun verrattuna yhteydenottojen määrä nousi +54 %, ja edelliseen kuukauteen (helmikuu 2022) verrattuna +15 %. 

Olemme myös päivittäneet tarkemman kvartaalianalyysin markkinoiden ajankohtaisista luvuista ja havainnoista Markkinapulssi-sivuillemme. Käy katsomassa miten kysyntä- ja tarjontamittarit kehittyivät ensimmäisen kvartaalin aikana.

* Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, mikä näkyy myös markkinatilastoissa. Tämän vuoksi olemme päättäneet verrata nykyisiä tilastoja pääasiassa edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. 

Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla poikkeustilanteen jatkuessa Venäjän hyökkäyksen myötä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin