Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Uutta Etuovi.comissa

Ostoilmoitukset palveluun ensi viikolla

Etuovi.com tiedote – vk 19 toukokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Ostoilmoitukset Etuovi.comiin ensi viikolla

Ostoilmoitukset Etuovi.comiin ensi viikolla

Ostoilmoitukset julkaistaan palvelussamme ensi viikolla, jolloin ostoilmoituksia pääsee lisäämään Etuovi.comiin. Ostoilmoitus on hyvä keino löytää tietynlaista asuntoa etsivälle uusi koti ja rohkaista ehkä muuten empivää myyjää ottamaan askeleen kohti oman asuntonsa myyntiä. Ostaja löytää sen oikean kodin ja myyjä pääsee myyntityössään helpommalla kun sopiva ostajaehdokas on jo olemassa.

Uskomme, että ostoilmoitukset tuovat helpotusta etenkin tämän hetken vallitsevaan tilanteeseen, jossa kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa – kysyntä on nyt ennätyksellisen korkeaa, mutta myyntiin ei tule vastaavaan tahtiin asuntoja.

Kun julkaiset ostoilmoituksen touko – kesäkuun 2020 aikana,
saat sille 4 kk näkyvyyttä veloituksetta!

Normaalihinta: kertamaksu 39€ (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Hyödynnä tarjous ja tee tilaus heti! Avaamme tilauksesi pohjalta ostoilmoitussopimuksen yrityksellesi, minkä jälkeen pääset lisäämään ostoilmoituksia heti, kun ominaisuus julkaistaan palvelussamme!

Toimi näin:

Havainnekuva ostoilmoitussivusta brändinäkyvyydellä

Poimintoja markkinatilastoista

Käyttäjämääräennätykset jatkuvat jo kolmatta viikkoa kun edellisen viikon käyttäjämääräennätys rikkoutui jälleen viime viikon aikana. Myös lähetettyjen yhteydenottojen määrä jatkuu hyvällä tasolla – koko huhtikuun osalta yhteydenottojen määrä kasvoi 8 %.

Nousu ja Nousu Plus tuovat näkyvyyttä kohteellesi poikkeusaikanakin

Etuovi.com Nousu -lisänäkyvyys ja Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketti ovat tuoneet kohteiden kävijämääriin alkuvuotta enemmän nostetta. 

Viikoilla 12-16 ostetulla Nousu-tuotteella on saatu keskimäärin yli kuusinkertainen määrä kävijöitä verrattuna ostoa edeltävään viikkoon. Kävijäboosti on ollut 625% verrattuna edeltävään viikkoon, kun viikoilla 1-11 se oli 537% (mediaani). 

Nousu Plus-paketilla on saatu jopa julkaisuviikkoa suuremmat kävijämäärät ja yli 10-kertaiset kävijämäärät suhteessa ostoa edeltävän viikon vastaaviin päiviin. Alkuvuonna Nousu Plus toi keskimäärin kahdeksankertaisen määrän kävijöitä kohteille. 

Myynti-ilmoitusten kävijämäärät kasvuun

Lisänäkyvyystuotteiden tuomat kävijämäärät vrt. julkaisuun tai edeltävään viikkoon (mediaanit) – osto viikoilla 12-16. Lähde: Etuovi.com kohteiden kävijätilastot 2366 kpl.

Julkaisitko myynti-ilmoituksesi poikkeustilanteen ensimmäisillä viikoilla ja kohteesi on edelleen myynnissä? Etuovi.com Nousulla saat kohteellesi uuden lähdön Etuovi.comin hakutuloslistalla ja Nousu Plus -paketilla tavoitat Nousun lisäksi kohteen alueen Etuovi.comin käyttäjät myös sosiaalisesta mediasta.

Herätä kiinnostus uudelleen ja tavoita myös kokonaan uusia potentiaalisia ostajaehdokkaita.Tutustu Etuovi.comin tehokkaisiin lisänäkyvyystuotteisiin täällä ja varmista, että pidempään myynnissä olevat kohteenne herättävät myös uusien aktiivisten asunnonvaihtajien huomion.

VINKKI! Nousulla on keskimäärin saatu parhain boosti viikkojen 12-16 aikana, kun lisänäkyvyys on aktivoitu sunnuntaina, perjantaina tai maanantaina. Ota tämä huomioon Nousu-tuotteen oston ajankohdassa.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin