Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.com on nyt
mukanasi myös somessa

Ajankohtaista sisältöä viikottain

Etuovi.com tiedote – vk 12 maaliskuu 2023

Voit myös kuunnella artikkelin!

Nähdään somessa!

Yhdistimme voimamme OviPron kanssa, ja perustimme uudet asuntokaupan ammattilaisille suunnatut sometilit. Jaamme viikottain hyödyllisiä vinkkejä sekä tietoa ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista.

Löydät meidät LinkedInistä >Instagramista > sekä Facebookista >.

Kuulemme myös mielellämme ajatuksiasi sinua kiinnostavasta sisällöstä. Voit jättää ehdotuksesi tiedotteen alareunassa olevan ”Mitä mieltä olit artikkelista?” -painikkeen kautta, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen etuovi[at]etuovi.com.

Tervetuloa webinaariin to 13.4. klo 9.30: Asuntomarkkinat nyt ja huomenna

Tule kuulemaan paneelikeskustelua, jossa toimialan ammattilaiset jakavat ajatuksiaan asuntomarkkinoiden tilanteesta ja pohtivat tapoja selättää haasteet ja luoda huomisen menestys.

Luvassa on suoraa puhetta, suoraan toimialalta. Tätä et halua ohittaa!

Poimintoja Markkinatilastoista

Tammikuussa alkanut yhteydenottomäärien kasvu jatkui helmikuussa. Yhteydenottojen määrä kasvoi tammikuuhun verrattuna +3,4 % ja yhteydenotot per kohde +4 %. Viime vuosien vastaavaan ajankohtaan verrattuna määrät olivat laskussa. Myös tarjonta on kasvanut tammikuusta 2023, mutta edellisiin vuosiin verrattuna lukumäärät ovat alhaisempia.

Etuovi.comin kävijöiden määrä on huipputasolla, ja Suomen virallisen internet-yleisöjen tavoittavuutta mittaavan FIAM-mittauksen mukaan Etuovi.com tavoitti helmikuussa 1 701 062 eri kävijää, ja keskimäärin 876 655 eri kävijää viikossa (vk 5–8 keskiarvo). Etuovi.com ja Vuokraovi.com tavoittivat helmikuussa yhteensä 1 856 596 eri kävijää, ja keskimäärin 994 057 eri kävijää viikossa (vk 5–8 keskiarvo).  

Lähde: Etuovi.com tammi- ja helmikuu 2023, FIAM-mittaus helmikuu 2023

Nähdään somessa!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin