Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Kun yksi ovi sulkeutuu,
toinen avautuu

Etuovi.comin uusi ilme ja ydinviesti kertovat asunnon vaihdon monista tilanteista

Etuovi.com tiedote – vk 17 maaliskuu 2023

kuosiraita pahkinankuoreen

Webinaaritallenne: Miten luoda huomisen menestys nykyisessä markkinatilanteessa?

Halukkuus asunnon vaihdolle on kasvanut viime syksystä

Etuovi.com näkyy ja kuuluu nyt uudella, raikkaalla ilmeellä

Poimintoja markkinatilastoista

Webinaaritallenne: Miten luoda huomisen menestys nykyisessä markkinatilanteessa?

Viikolla 15 pidetty webinaari: Suoraa puhetta, suoraan toimialalta – Asuntomarkkinat nyt ja huomenna kokosi yhteen alan toimijat, ja tarjosi katsojille reilun tunnin verran mielenkiintoisia faktoja asuntomarkkinoiden tilanteesta sekä pohdintaa keinoista haasteiden selättämiseen.

Linjoilla oli kuulijoita yhteensä 700 kpl ja saamamme palaute webinaarista oli erittäin positiivista! 

Webinaarin mielenkiintoisesta sisällöstä uutisoitiin myös mm. Iltalehdessä ja Kauppalehdessä. Voit lukea Iltalehti.fi -jutun täältä > ja Kauppalehti.fi -jutun täältä >

Jos et päässyt mukaan katsomaan paneelikeskustelua livenä, voit nyt katsoa tallenteen täältä >

Webinaarin palautekyselyn avoimia vastauksia:

Read More
"Oli kiva kuulla ajankohtaisia ja positiivisia ajatuksia vaikka ajat ovatkin haastavia. Hienoa että asioita ei ajatella negatiivisen kautta vaan nähdään myös positiivisia ratkaisuja ajoista riippumatta. Asenne ratkaisee aina - me myydään asiantuntijuutta - se oli ehdottomasti parasta antia!"
Read More
"Kiinnostavaa ajankohtaista asiaa. Hyvä yhdistelmä "faktakalvoja" ja paneelikeskustelua. Sopiva pituus."
Read More
"Kiitos hyvistä konkreettisista nostoista!"
Read More
"Webinaari vedettiin hyvin ja panelistit olivat tehneet läksynsä ennen webinaaria. Kukaan panelisteista ei yrittänyt loistaa yli toisien ja keskustelu oli toiset huomioonottavaa."
Previous
Next

Etuovi.com tutki: Halukkuus asunnon vaihdolle on kasvanut viime syksystä

Vuorossaan 18. kyselytutkimuksemme paljasti asunnon ostoa suunnittelevien olevan jälleen valmiimpia etenemään asunnonvaihdon eri vaiheissa kuin syksyllä 2022.

Myyntiin ollaan laittamassa tasaisesti eri asuntotyyppejä. Positiivista on, että eniten aiotaan myydä kolmioita, jotka ovat haetuimpia kohteita tällä hetkellä.

Myynnin ollessa ajankohtaista suurin osa (60 %) aikoo antaa asunnon kiinteistönvälittäjälle myytäväksi. Lue tulosartikkelistamme uusimman Markkinapulssi-kyselytutkimuksemme tuloksia.

Uutta: Etuovi.com näkyy ja kuuluu nyt uudella, raikkaalla ilmeellä

Etuovi.comin brändi-ilme ja ydinviesti ovat uudistuneet kevään aikana. Rohkean värikäs Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu -konsepti näkyy ja kuuluu niin markkinointiviestinnässä kuin Etuovi.com-palvelun ilmeessä.

Uuden ilmeen mukaista markkinointia voi nähdä mm. IL-TV:ssä, YouTubessa, MTV3-kanavalla, Iltalehti.fissä sekä muissa Alman verkkomedioissa ja lehdissä ja kuulla useilla radiokanavilla (esim. Nova, Basso, NRJ, Iskelmä, Radio City, Nostalgia, Suomirock, Kasari) sekä digiaudioverkostossa (podcastit, nettiradiot).

Uusi ilme raikastaa myös Etuovi.comin tuttuja asiakkaidemme kohteita nostavia kohdenostobannereita, jotka saavat Alman mainosverkostossa edelleen huomattavaa, jatkuvaa näkyvyyttä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi Etuovi.comin uudistuneesta ilmeestä! Kerro mielipiteesi alla.

Poimintoja Markkinatilastoista

Markkinointiajat ovat lyhentyneet koko alkuvuoden ajan ja esimerkiksi maaliskuussa uusien julkaistujen myynti-ilmoitusten määrä kasvoi alkuvuoteen verrattuna selkeästi.

Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin käyttö on jatkunut koko alkuvuoden todella vilkkaana Suomen suosituimpina asunnonvaihdon palveluina. Esimerkiksi viikolla 16 Suomen virallisen internet-yleisöjä mittaavan FIAM-mittauksen mukaan Etuovi.com ja Vuokraovi.com palvelut tavoittivat yhteensä 1,0 miljoonaa eri ihmistä (lähde: FIAM reach), ja palveluita käytettiin 1,4 miljoonalta eri selaimelta (lähde: Google Analytics users).

Lähde: Etuovi.com Q1 2023, Google Analytics users ja FIAM-mittaus, reach vk 16 2023

Nähdään somessa!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin