Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.com LIVE Etäesittelyt

Näin pääset alkuun

Olemme nyt tuoneet palveluumme mahdollisuuden lisätä tiedot LIVE Etäesittelyjen ajankohdista. Esittelyajat näkyvät hakutulossivulla, vahtiviesteissä, sekä myynti-ilmoituksen kohdesivulla. Esittelyajankohdan lisäksi näytämme linkin, jonka avulla esittelyyn pääsee osallistumaan. 

LIVE Etäesittelyaikojen lisääminen onnistuu samaan tapaan kuin ns. normaalien esittelyaikojen lisääminen Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelun kautta sekä KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmästä. 

Jos haluat kyseisen ominaisuuden yrityksesi omaan järjestelmään, pyydä välitysjärjestelmän kehityksestä vastaavaa henkilöä olemaan asiakastukeemme yhteydessä, niin avustamme käyttöönotossa. 

Yleisimmät alustat LIVE streamaukseen ovat Youtube ja Facebook. Live stream mahdollisuuksia tarjoavat myös esimerkiksi  PeriscopeLivestream ja Instagram. Jos sinulla on jo työhösi liittyvät Facebook-sivut, on niiden hyödyntäminen varmasti kaikkein järkevintä. Facebook on luonut kattavat ohjeet live streamin lähetykseen ja sen eri mahdollisuuksiin. Löydät Facebookin tarkat ohjeet täältä.

Vaihtoehtoja LIVE Etäesittelyn pitämiseen on monia, ja esimerkiksi Facebookin ajastetut live stream -toiminnot vaativat myös erillisiä sovelluksia niin puhelimeen kuin tietokoneeseenkin. Kokosimme tähän nyt Facebookissa pidettävän live streamin ohjeet, jos tuntuu, että ajastetut toiminnot ovat liian raskaita ja haastavia käyttää. 

Näin saat LIVE Etäesittelyt kevyesti käyttöösi:

1. Jos et halua tehdä etäesittelyjä henkilökohtaisella Facebook-tililläsi, voit luoda täysin uuden Facebook-tilin vain etäesittelykäyttöön.

2. Etäesittelyn pitäminen on varmasti puhelimella helpoin toteuttaa, jolloin tarvitset puhelimeesi Facebookin sovelluksen.

3. Luo etäesittely Etuovi.comin myyntikohteellesi joko oman välitysjärjestelmäsi kautta tai yllä annetun erillisen lomakkeen välityksellä. Esittelylinkkinä toimii tässä tapauksessa haluamasi Facebook-tilin sivu.

4. Kun esittelyaika lähenee, avaa Facebook sovellus puhelimellasi ja siirry sille Facebook tilille, jonka kautta etäesittelyt haluat lähettää. Paina Live-painiketta ja etäesittely alkaa.

5. Jos sovellus pyytää oikeutta käyttää puhelimesi kameraa ja mikrofonia, hyväksy pyyntö.

6. Live stream alkaa, kun painat Live-painiketta. Ota katsojat lämpimästi vastaan.

7. Kun olet valmis lopettamaan esittelyn, paina Valmis-painiketta ja valitse haluatko tallentaa, poistaa tai jakaa videon.

Jos kaipaat apua live streamin käytössä, käännythän käyttämäsi alustan (esim. Facebook tai Youtube) asiakastuen puoleen.

LIVE Etäesittelyt ovat sanansa mukaisesti reaaliaikaista videon lähetystä, jolloin etukäteen valmistautuminen on ensiarvoisen tärkeää:

– Testaa live streamausta etukäteen.

– Mieti missä järjestyksessä asunnon eri huoneita ja ympäristöä näytät.

– Luo rauhallinen tunnelma – esittele asunto ja sen tärkeimmät ympäristöt mahdollisimman kiireettömästi.

– Varaa aikaa mahdollisten kysymysten läpikäyntiin ja joidenkin asunnon yksityiskohtien tarkempaan tarkasteluun.

– Anna persoonasi näkyä – LIVE Etäesittelyt ovat uusi kohtaamismuoto, jossa rakennat niin omaa kuin yrityksesi brändimielikuvaa.

Palvele asiakkaitasi digitaalisesti ja ota LIVE Etäesittelyt osaksi palveluntarjontaasi. Anna persoonasi näkyä ja kokeile rohkeasti erilaisia tapoja näyttää asuntoa live streamin avulla.

Katso myös miten TA-Yhtiöt ja Sp-Koti on hyödyntänyt LIVE Etäesittelyjä asuntojen myyntityössään.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin artikkeleihimme