Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.comin käyttö on aktiivista

Viikko 17 toi jälleen uuden käyttäjämääräennätyksen

Etuovi.com tiedote – vk 18 huhtikuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:


Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Uuden kodin etsintä on ajankohtaista yhä useammalle ja palveluamme käytetään hyvin aktiivisesti kysyntämittareidemme mukaan. Etuovi.comissa tehtiin jälleen kaikkien aikojen käyttäjämääräennätys viime viikolla! 

Kysyntämittareidemme mukaan näyttäisi siltä, että asuntomarkkinoiden patoutunut kysyntä olisi alkanut purkautua. Oletko sinä tehnyt saman havainnon arjessasi? Etuovi.comin tehokkailla lisänäkyvyystuotteilla varmistat tarvittaessa, että myynnissä olevat kohteesi herättävät myös uusien aktiivisten asunnonvaihtajien huomion.

Tavoita Etuovi.comin uniikki yleisö myös Facebookissa ja Instagramissa

Instagramin käyttö on Suomessa kasvanut merkittävästi viime vuosina ja tänä poikkeuksellisena keväänä moni on entistäkin enemmän myös sosiaalisen median äärellä kotisohvaltaan. Etuovi.com kehittyy jatkuvasti ja uudistimme nyt somenäkyvyyttä sisältäviä tuotteitamme. Etuovi.com Startilla ja Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketilla tavoitat Etuovi.comin täysin uniikin yleisön Facebookin lisäksi nyt myös Instagramissa! Entistä laajempi näkyvyys  – samaan hintaan.

Etuovi.com Startti ja Nousu Plus-paketti sisältää 4 vuorokauden ajan maksettua mainontaa sosiaalisessa mediassa kohteen paikkakunnan alueella asuville Etuovi.comin käyttäjille.

Jokainen, joka mainoksen somessa näkee on käyttänyt Etuovi.comia viime viikkojen aikana eli on jo asunnonvaihtoputkessa – joko vasta uudesta haaveileva tai esimerkiksi jo pidemmällä prosessissa ja aivan lähihetkessä ostoa suunnitteleva. 

Kohteen mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta siellä, missä mainos toimii parhaiten ja tavoittaa kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin. 

Mainonta kohdennetaan Etuovi.comin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin/Instagramin aluekohdennuksen perusteella. Kyseessä on tekoälyyn perustuva kokonaisuus, joka toimii täysin automaattisesti. 

Etuovi.com Startilla saat lentävän lähdön kohteen myyntiin myös somessa ja Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketilla herätät jo hetken aikaa myynnissä olleen kohteen kiinnostuksen taas aivan uudelle tasolle! Somenäkyvyyden lisäksi saat kohteesi Nousu Plus-paketilla takaisin hakutuloslistamme ensimmäisten tulosten joukkoon.

Ota sinäkin käyttöön Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteet ja vakuuta potentiaalinen toimeksiantaja selkeällä markkinointisuunnitelmalla jo hankintakäynnillä ja myös myynnin edetessä!  

LIVE Etäesittely yhtenä uutena Etuovi.comin hakuehtona

Viikolla 15 toimme palveluumme mahdollisuuden lisätä tiedot LIVE Etäesittelyjen ajankohdista. Esittelyajat näkyvät hakutulossivulla, vahtiviesteissä sekä myynti-ilmoituksessa. Tähän mennessä Etuovi.comiin on jo lisätty satoja LIVE Etäesittelyitä. 

Onko yrityksenne järjestänyt jo LIVE Etäesittelyitä? Vinkkimme LIVE Etäesittelyjen järjestämiseen löydät täältä. Kirjoitimme tällä viikolla myös Etuovi-blogiin rohkaisevan jutun etäesittelyyn osallistumisesta – siirry lukemaan >

Viime viikolla toimme myös asunnonvaihtajille mahdollisuuden hakea palvelustamme kohteita, joihin on tulossa etäesittely tai joissa on 3D-esittely tai video. Näin käyttäjämme löytävät helposti kaikki kohteet, joihin on mahdollista tutustua kattavasti jo omalta kotisohvalta käsin.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin