Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Asuntokauppoja tehdään edelleen

Tuomme pian uusia ominaisuuksia Etuovi.comiin

Etuovi.com tiedote – vk 14 huhtikuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista:

Poimintoja markkinatilastoista

Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin käyttäjämäärät ovat pysyneet poikkeustilanteessakin korkealla tasolla. 

Ihmiset viettävät nyt enemmän aikaa kodeissaan kuin koskaan ennen – näin myös kodissa olevaa tilaa mahdollisesti arvioidaan hieman eri silmin kuin aikaisemmin. Etuovi.comin käytössä tämä on näkynyt poikkeustilanteessa siinä, että iltaisin käyttö on jakautunut aikaisempaa tasaisemmin klo 17-22 välille. 

Aikaisemmin käyttö on iltaisin kasvanut klo 21 alkavalla tunnilla, mutta nyt ihmisten ollessa enemmän kotona käyttö kasvaa jo aikaisemmin. Pidäthän siis huolen, että näyt siellä missä asunnonvaihtajat ovat. Etuovi.comin tarjoama ympäristö on aina 100% bränditurvallinen.

Uutuuksia Etuovi.comissa!

Kehitämme palveluamme nyt erityisen kovaa vauhtia, jotta pystyisimme palvelemaan muuttuneessa markkinatilanteessa mahdollisimman hyvin. Viime viikolla kerroimme tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan live stream etäesittelyt kiinnostaisivat kovasti asunnonetsijöitä – myös poikkeustilanteen jälkeisenä aikana. 

Meillä on hyviä uutisia! Tarjoamme pian kaikille yritysasiakkaillemme uuden LIVE Etäesittely toiminnon tukeaksemme asuntokauppaa digitaalisilla palveluilla poikkeustilanteen aikana. Kokosimme aiheeseen liittyen tarkempia ohjeistuksia alle. LIVE Etäesittelyt tulevat näillä näkymin palveluumme ensi viikon aikana.

Myös ostoilmoitukset ovat olleet niin asunnonetsijöiden kuin kiinteistönvälittäjien toiveissa ja ehkä muistatkin palvelumme ostoilmoittelupilotin, joka päättyi 2018. 

Pilotti antoi hyviä tuloksia ja selkeän tarpeen, joka on ajan kuluessa vain vahvistunut. Tämän vuoksi olemme tehneet kovasti töitä, jotta saisimme ostoilmoittelut pysyväksi osaksi palveluamme. Lanseerauspäivä alkaa jo lähestyä ja pidämme sinut ajan tasalla! Pääset katsomaan tarkempia tietoja sekä tarjouksemme ostoilmoitteluun liittyen täältä. 

Mitä LIVE Etäesittely Etuovi.comissa tarkoittaa?

Mitä sinun tulisi tässä vaiheessa tehdä?

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin